![]() |
|
|
#11 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Дівчина вийшла заміж за сільського хлопця.
Через пару днів свекор рано прокидається і бачить, що невістка у дворі ходить, прибирається, пере. Він запитує: - Чого не спиться? Вона відповідає: - Та так, нудно ... Той підходить до сина: - Ти мужик чи ні? Їй нудно, значить, ти не справляєшся зі своїми подружніми обов'язками. Ну, син забрав дружину в спальню і тр**ав 2 години. Через пару днів повторюється та сама історія. Через тиждень приїхала з міста в гості її мама. Посиділи, поговорили. Дочка запитує: - Як у тебе справи, мамо? - Та нічого, тільки от нудно ... Тут дочка долонею закриває матері рот і говорить: - Мама, у цьому будинку не можна говорити "нудно", а то ви*буть __________________________________________________ _______________ Однокласники - страшний сайт ... до мене просяться у друзі натяжні стелі, штори і шафа-купе. Не пам'ятаю, щоб у школі зі мною такі вчилися. __________________________________________________ _______________ Як же ж хочеться з криком "ЦЕ СПАРТААА" штовхнути того, хто мішає мені вийти з автобуса. __________________________________________________ _______________ идів одного разу на парі, їв Twix, і тут мені одногрупниця кричить: "Кинь мені паличку!". Я мало не вдавився. __________________________________________________ _______________ Зустрілися Українець з американцем і в них зайшла розмова про гори. Американець говорить: — У нас такі гори, що як гукнеш то ехо 5 хвилин триває. Українець: — Ну то їдем подивимось. Вилізають на вершину та й американець кричить: — Hello!!! Ехо: — Hello- ello- llo- o. А Українець каже: — Та хіба це гори? У нас у горах ехо 3 години тримається. Американець? — Ну поїхали подивимося. Вилазять вони на Говерлу і Українець: — В Карпатах москаль! Луна: Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? __________________________________________________ ________ - Мама, я без дозволу взяв татову машину і розбив її! - І що на це сказав батько? - Мат пропустити? - Звичайно! - Він промовчав. |
|
|
|
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |