![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.06.2010
Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
|
Elna Co. Ltd.
![]() Elna Co. Ltd. - японський виробник електролітичних та конденсаторів з подвійно- електричним шаром. Вона також виробляє користувальницькі друковані плати для OEM use. Компанія прийняла ім'я "Elna", коли вона придбала Elna Electronics Co. у березні 1968 року. Проте, компанія була створена в 1937 році, проте не під назвою "Elna". Elna, штаб-квартира розташована в місті Йокогама, Японія. Elna також обслуговує нішу ринку аудіо, де їх аудіо-класу конденсаторів,які стали широко розглядається як конденсатори високоі якісті . Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Яка різниця!?
|
Від себе хочу привести пару прикладів в яких відомих сат. тюнерах (декодерах) стоять конденсатори фірми Elna:
Pioneer1330, Pioneer1430, Kenwood DTF1,Kenwood DTF2, Nokia В-Box1, DreemBox.
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Яка різниця!?
|
Nichicon Corporation
Nichicon Corporation (ニチコン株式会社 Nichikon Kabushiki-gaisha) є виробником конденсаторів різних типів і призначень і є одним з найбільших виробників конденсаторів у світі, зі штаб-квартирою в Karasuma Oike, Nakagyo-ku, Kyoto, Japan. У 1950 р. він відокремлений від Nii Works Co., зарекомендував себе як Kansai-Nii при завершенні будівництва свого першого заводу в 1956 році. В 1961 році, вони взяли ім'я Nichicon і використовують його. Компанія випускає великій вибір конденсаторів, призначених для багатьох світових фірм, іх продукцію використовують практично кожений Брендовий виробник електроніки в світі, від телефонів і комп'ютерів до телевізорів та стереосистем. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|