![]() |
|
|
#3511 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
-Куме, а ви хотіли б зайнятись сексом в трьох?
-Ну та певно шо бим хтів, чого б і нє.... -ТО хутко біжіть до дому...вже...)) *** Директор компанії викликає секретарку і повідомляє їй: «Давай поїдемо на тиждень закордон. Зберай речі ». Секретарка по приходу додому повідомляє цю новину чоловікові: "Коханий, я їду з шефом« у відрядження на тиждень, тобі доведеться подбати про себе самому». Її чоловік дзвонить своїй коханці: «Моя дружина їде на тиждень, давай проведемо цей час разом» Коханка телефонує своєму учневі, якому викладає приватні уроки математики: «Я буду зайнята, дуже багато роботи, так що на наступний тиждень уроки скасовуються». Задоволений хлопчик дзвонить своєму дідусеві: «Дідусю, у мене весь тиждень не буде занять, оскільки вчителька буде зайнята. Давай проведемо весь тиждень разом». Дідусь (директор компанії) знову телефонує своїй секретарці: «Цей тиждень внук просить провести з ним час. Поїздка відміняється. Поїдемо пізніше »Секретарка телефонує своєму чоловікові і говорить:« Шеф зайнятий, ми відклали відрядження на пізніше». Чоловік дзвонить коханці:«Не вийде на цьому тижні зустрітися, дружина скасувала поїздку». Коханка телефонує учневі:«Заняття на цьому тижні будуть як зазвичай». Учень дзвонить дідусеві: «Дідусю, вчителька каже, що на цьому тижні уроки будуть як зазвичай. Я не зможу скласти тобі компанію» Дідусь телефонує своїй секретарці: «Не турбуйся, ми поїдемо на цьому тижні. Збирай речі »....
|
|
|
#3512 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Іде гусак по вулиці, зустрічає
його індик. Гусак каже:" С-с-с-с-с-с- їбався!" А індик до нього: "Хулі-хулі- хулі доїбався!"
|
|
|
#3513 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вчителька:
— Страуси несуть яйця, бігають швидше ніж коні, при небезпеці закопують голову в пісок. Вовочка! Що ти робиш? — Вас слухаю, Маріє Іванівно. — Тоді повтори, що я сказала. — Страуси закопуються в пісок по самі яйця. Наступати на них небезпечно — на коні не втечеш! Найпоширеніша шкільна брехня: "Я зробив, чесно! Тільки зошит забув! Але я зробив!" Моя теща збиралася приїхати до нас на місяць, але не змогла через замети снігу на дорогах. По телевізору сказали, що це стихійне лихо, а на мою думку - чисте везіння.
|
|
|
#3514 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
[B]The Kiev Dead
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував kreshnot: 13.05.2013 о 21:49. |
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
![]() ![]() Світлана Панкратова. Зріст 196 см, довжина ніг 132,2 см - найдовші ноги у світі
|
|
|
|
#3516 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Хлопець приводить дівчину додому знайомиться.
Вона заходячи в передпокій голосно пукає, ніяковіє і дивлячись на стелю каже: - Яка у вас люстра красива. - У зал зайдеш взагалі обісрешься!
|
|
|
#3518 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Несе Галя Revo
Коромисло гнеться, А за нею Йванко Як козел несеться!!! Галю, моя, Галю, Дай Revo напиться Ти така цицяста Дай хоч подивиться!!! Відчепись придурок, Ти маньяк поганий, Зараз я балончик Газовий дістану!!! Галю, моя, Галю, Що ти чешеш, падло?? Ща як відметелю, Відірву все патло!! Замовчала Галя, Блиснула очима, Відірвала яйця Вже він не "мужчина"... Ой кричить Іванко Галю, ти жорстока!! Зараз візьму палку Виб'ю тобі око! Галя посміхнулась, І взяла ломаку Сильно замахнулась Тріснула в хуяку. Больно, як же больно Відпадає фалос Заричав Іванко Сука, ти нарвалась!!!!! Довго, ой же довго Згадували драку Галю та Іванка І оту ломаку...
|
|
|
#3520 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Тато! А чому бабуся бігає по
городу зиґзаґами? - Кому бабуся, а кому теща. Не задавай, синок, дурних питань, краще подай другу обойму.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |