![]() |
|
|
#3551 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
В доповнення до двох попередніх постів
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Футбольній арбітр поспіхом замість картки показав гравцю презерватив.До кінця матчу ніхто не ризикнув порушувати правила
*** - Мама, я братика хочу. - Добре, буде тобі братик. - Алло, тато, я домовився. Буде у тебе сьогодні увечері секс. З тебе барабан і олівці. **** Патрулює мент вулицю, дивиться, в підворни мужик примушує жінку до мінєту. Жінка репетує і пручається. Побачила мента, кричить: - Допоможіть, товарише міліціонер, цей тип намагається мені в рот дати! Мент підходить до мужика суворо: - Громадянин! Ваші документи? Той спокійно дістає паспорт і віддає менту. Мент дивиться паспорт, повертається до тітки і говорить: - Громадяночко, документи в порядку, доведеться взяти.
|
|
|
#3556 |
|
Administrator
Ukraine
|
Файл ключій на 13.04.2013
1) Прикручені biss ключі на Укр.ТВ 2) Новий ключ на пакет ORF-ASTRA-19E (Hustler, Dorcel- халявна клубніка знову рулит ПО - П.O-5.53 FIX) by Dementiy
|
|
|
#3557 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Приїжджає приятель до друга на дачу - сідають обідати:
- Тобі тарілку чисту чи миту? - Звичайно, чисту. Трохи попоївши, запитує: - А в чому різниця? - Миту я сам мив, а чиста - це кішка вилизала. Поки Чіп і Дейл поспішали на допомогу, Гвинтик і Шпунтик розкрутили Гаєчку! - Галю,там півень курку топче. - Ну то нормально любий. - Ну незнаю я її тільки з морозилки витягнув. Високопоставлений чиновник збив своїм автомобілем на пішохідному переході відразу двох, ну і цікавиться у знайомого судді з приводу можливого вироку. - Ну, - міркує суддя, - я так думаю, що той, який своєю головою розбив лобове скло, може отримати 5 років за пошкодження чужого майна і за спробу крадіжки. А другий, який від удару відлетів в кущі, може і 8 років отримати за спробу втікти з місця пригоди. Мужик вечером міняє колесо в машині, до нього підходить бомж і каже: - Ти це що робиш? Мужик і каже: - Колесо знімаю що не видно чи що?! Бомж бере цеглу і кидає її в лобове стікло, і каже: - А ну тоді я візьму магнітолу.
|
|
|
#3559 |
|
Administrator
Ukraine
|
З щоденника марсіанина:
1 серпня прилетіли японці. За допомогою своїх нано- технологій зламали наш бункер за 8 годин і роздали всім суші. Було смачно, але вистачило не всім. Зжерли японців. 2 серпня прилетіли американці. За допомогою своїх цифрових технологій зламали наш бункер за 3 години і роздали всім гамбургери. Було смачно, але вистачило не всім. Зжерли американців. 3 серпня прилетіли українцi. За допомогою лома і "твою ж мать" зламали наш бункер за 3 хвилини і роздали всім піздюлей. Було несмачно, але вистачило всім. У джунглях падаэ лiтак, розбиваэться, всi гинуть крiм одного брутального мужика. Йде вiн джунглями, а до нього пiдбiгаэ десяток мiсцевих аборигенiв та й питають: Тумба-юмба чи смерть? А мужик й думаэ, помирати рано, та й дiзнаюсь що за тумба-юмба, от I погодився.. тут йому й показали тумбу- юмбу у всiх позах мали його як хотiли, але вiдпустили. Йде мужик за сраку тримаэться: пiздець, у них баб нема чи це вони з туристами так вiтаються?? Тут бац - знов цi дикуни - те ж питання, та ж вiдповiдь.. I така ситуацiя продовжувалась разiв з десять.. ьут мужик не витримав I на останнiй раз вже вибрав смерть.. все б нiчого, та такоi' вiдповiдi вiн не очiкував - смерть через тумбу-юмбу!!! ))))) -Татку! А в Україні нормальна зарплата існує? - Ні синку то фантазія......
|
|
|
#3560 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Cоцопитуваня серед чоловіків світу на тему "Що у вас висить нижче пояса?"
Англієць: - Те, що мені приносить задоволеня! Француз: - Те, чим я задовільняю жінок! Росіянин: - Чоловіче достоїнство! Українець: - Шабля! А те, що у них всіх висить, у мене стоїть. - Дівчинка, а тобі скільки років? - Посадять, дядько, посадять. -Дєвушка можна с вамі пазнакомітса? -.....ЩО? ЩО? -ААА дєвушка ві с Україні -Пішов нах москаль їба*ний.. -Аааа так ві еще со Львова. Єгипетські акули бачили багато, але українців зі словами :"Вау! Дельфіни!" бояться до тепер)
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |