![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Прогноз погоди на 9-15 червня
Цитата:
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Потужні спалахи на Сонці спричинять цього тижня стрибки тиску, головні болі і запаморочення...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найперше сонячна активність вплине на людей, які мають проблеми із судинами. Одразу кілька потужних спалахів класу Х сталися на Сонці напередодні і в середу, - йдеться в сюжеті ТСН. Востаннє такий вибух у сонячній атмосфері астрономи зафіксували у лютому 2011 року. Однак, кажуть науковці, Землі цього разу пощастило: спалахи сталися в такій ділянці зірки, звідки плазма пішла у бік від нашої планети. Тому геомагнітне поле Землі в середу спокійне і магнітних бур немає. Однак протягом тижня ця активна ділянка Сонця опиниться ближче до центру світила. І якщо спалахи триватимуть, то земляни відчують їхній вплив. І найперше, кажуть лікарі, - це може торкнутися людей, які мають проблеми з судинами: спричинити підвищення тиску, головні болі і запаморочення. Нагадаємо, що раніше NASA опублікувало відео магнітного перевороту на Сонці.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Синоптик: В Україну йдуть прохолода і дощі
![]() В Україну йдуть прохолодна повітряна маса і дощі. Про це повідомила головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook. «У суботу та неділю українці надихають свіжим повітрям вже, хто скільки захоче! До нас йде повітряна маса північного походження. І тому спеки не буде, вдень буде +17 +25 градусів», - написала вона. При цьому синоптик зазначила, що в південній частині країни ще буде спекотно, до +25 +30 градусів. «Дощі будуть тинятися по Україні і в суботу, і в неділю, можуть бути грози і град. У неділю опади більш ймовірні на заході, півночі і в Криму. У Києві на вихідних місцями короткочасні дощі, грози, температура +19 +23 градуси. Сподіваюся, такий термічний комфорт сприятиме роботі на городі і в саду», - додала метеоролог.
|
|
|
#4 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Завтра в Україні потеплішає.
Цитата:
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Синоптик: Дощі після «відгулу» повернуться в Україну, місцями навіть зі зливами
![]() Після короткої перерви дощі знову повернуться в Україну. Про це повідомила головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко у своєму Facebook. «Після сьогоднішнього відгулу дощі завтра знову повертаються в Україну. З Чорного моря нас підтискає циклон, який разом зі своїми фронтами наллє дощів і прогримить грозами в південних областях, в Криму, у Донецькій і Луганській областях. До речі, саме в цих регіонах дощі можуть несподівано перейти в сильну зливу, насипати градом і ще рвонути шквалом», - написала вона. При цьому синоптик зазначила, що з північного заходу Європи на територію України опускається холодний атмосферний фронт, який принесе дощі і невелике похолодання в західних областях, а також у Житомирській, Вінницькій та Київській областях. «Серед цих атмосферних дощових загроз залишиться смуга сухого повітря. Тому в центральних областях, вночі і до вечора на Київщині, більшості Сумщини та Чернігівщини, а також у Харківській області буде світити сонце», - додала метеоролог. «Температура повітря буде, як кажуть медики, комфортна для організму людини, +20 +25 градусів. Але це вже який у кого організм. Кому треба трохи гарячої - на південному заході України і в Дніпропетровській області буде до 28 градусів тепла. Київ завтра ще тримається. Вночі та вдень у п'ятницю буде сухо, але вже під вечір може збільшитися кількість хмар і піти дощ. Дощі пройдуть в суботу, але Київ може і уникнути сильних злив», - повідомила Н. Діденко.
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Синоптик: У вихідні в Україні - набридлий дощовий «статус-кво»
![]() Цитата:
|
|
|
|
#7 | |
|
Передовик
Ukraine
|
В Україну іде дощова погода
![]() Цитата:
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Синоптик розповіла, жителям яких областей України потрібно підготуватися до негоди
![]() Завтра, 26 червня, у Чернівецькій, Тернопільській, Вінницькій, Черкаській, Київській та Кіровоградській області очікується серйозне погіршення погодних умов. Про це повідомила головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко у своєму Facebook. «У четвер, 26 червня, по лінії Чернівецька область - південні райони Хмельницької й Тернопільської - по всій Вінницькій - Черкаській - більшості Київської та Кіровоградської областей передбачається дуже складна погода», - написала вона. При цьому синоптик конкретизувала свій прогноз. «Проливні дощі там очікуються протягом завтрашнього дня і вечора, вони ж будуть потужними у всій Європі. Дощі періодично супроводжуватимуться грозами, градом і шквалами. До того ж, сильно похолодає на Заході, Півночі та частини центру, близького до Заходу України. Жителі згаданих областей, приготуйтеся до можливої негоди, будь ласка», - підкреслила Н. Діденко.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Синоптик: У вихідні для українців головне - не перегрітися
28-29 червня в Україні потеплішає до +32 градусів. Про це повідомила головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко у коментарі кореспонденту ГолосUA. «28-29 червня в Україні температура повітря підвищиться і складе протягом дня +22 +28, а на Заході та Півдні можлива спека, до +27 +32 градусів. Східний антициклон зумовить суху малохмарну погоду в більшості областей. Лише 28 червня у східній частині пройде невеликий дощ», - сказала вона. При цьому метеоролог зазначила, що вітер в Україні очікується південно-західний, 5-12 м/с. У Києві буде переважати комфортна погода, сухо і сонячно. Температура повітря вночі становитиме +9 +12, вдень +22 +26 градусів. «Різке зростання атмосферного тиску може погіршити стан здоров'я людей із серцево-судинними недугами. Уникайте тривалого перебування на спеці, можливі мігрені і запаморочення», - попередила Н.Діденко.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини DTH-платформ (операторів) в Україні | sashko | Транспондери | 6 | 08.12.2012 11:27 |