![]() |
|
|
#4131 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Якось вечором,приходить кум до кума і каже:
-Сьогодні,в ранці у мене була така оказія!Летіла лелека над моїм двором з отаким патиком! Кум при цьому ліву руку прикладає до правого ліктя вказуючи розмір патика. -Та що Ви куме,це ж майже дрова!? -А я про що!?Почав кричати до неї а вона взяла та й кинула,прямо... на антену!Мучився я,мучився...вже вечоріє от я прийшов... хочу на вашу... ну як то кажуть... головку подивитися! -Куме,ця патика дала не по антені а Вам по голові! Востаннє редагував Петрович: 12.11.2013 о 19:39. |
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Чому росіяни рідко звертаються до лікаря...
Тому що у більшості випадків вони хворіють лише на дві хвороби: -х--ня і п--дец! -п--дец це хвороба не виліковна ну а перша сама проходить! |
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
![]() ![]() ![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Зібрався міжнародний форум вирішувати "російське питання". Підтекст такий. Росія - країна, від якої можна чекати лише проблеми по всіх усюдах. Ну і думають люди, шо з Росією робити. Вирішили воювати. Поставили на голосування. Усі - ЗА, і лише один старий гуцул проти. Вирішили його послухати, як людину шо багато у житті побачила: -Шановне товариство, я вам одну історію розкажу. Була у мене така тітка Марійка, та жила вона у Львові. І був у неї триповерховий будинок. На першому поверсі в неї був унітаз із бронзи. На другому - із срібла. На третьому - із золота. Та коли вона восени 39го почула, шо москалі у Львові, то всралася прямо на порозі. ________________________________________ Зібрав Бог кацапа, українця та японця і говорить: - Стрибайте з цієї кручі и кричіть, чим або ким хочете стати після смерті. Стриба Українець: - Сало!!! Стає великим смачним куском сала с проріззю. Стриба японець: - Computer!!! І стає комп'ютером. Кацап довго збирається з силами,... обдумує,... розбігається,... спіткається... - Бляяяя!!! ________________________________________ Росія. Срєдняя полоса. Непролазний бруд. Похилі забори, за заборами забиті хати. В калюжах валяються п'яні кацапи. По дорозі, згинаючись під вагою в'язки хмизу йде бабка в старому ватнику й несе в руці талони на цукор. Раптом на бриючому пролітає сріблястий надзвуковий винищувач із червоними зірками. Бабка хреститься: "Святий-святий-святий! Зате ми великі, сильні й страшні!" Слоника замучили кляті москалі, Похилився хоботом слоник до землі. - Прощавай же Україно, ти мій рідний краю, Безневинно молоденький слоник погибає. ________________________________________ Як перекласти на українську мову фразу “Извините, пожалуйста, повторите еще раз, а то я не расслышал”? Відповідь “Га-а-а?” ________________________________________ - Ізя, а ви часом не єврей? - Єврєй, но совєршенно случайно. ________________________________________ - Вуйку, то ви танк підбили? - Я. - Так то ж совєтський танк. - Я, Я.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |