Шкода, що московський, Я живу в канаді і тут все по інакшому. У мене є ФТА приймач Viewsat Ultra і було таке що систему захисту "Nagravision 2" розламали і о ми українці сумуючи за батьківщиною почали купляти ФТА приймачі і ставити на них "особливі оновлення" які дали нам можливість мати закодовані канали від американської фірми "Dish Network" там було все, і українські канали і фільми на прокат і тисячу класних каналів а потім десь у 2009-2010 році поставили Nagravision 3 і всі ці приймачі люди у смітник викинули, бо тут на ФТА мало нормальних каналів, більшість з них арабські, хоча є десятка нормальних які розкинуті на пару сателітах, у мене зараз в дома через компанію є усі наші канали через інтернет у HD якості, а бавитись з сателітами хобі, а ще й можна KEY SHARING(ділитись кодами на доступ) робити, може так і робитиму. Хотів би купити український приймач головне щоб мав NTSC вихід, звісно і вхід на 110в, але трансформатор зробити не проблема. О і ще одне питання ФТА+ "цьоця Шура" то що таке? думав в Україні всі ФТА дивляться бо наші канали не закодовані
|