![]() |
|
|
#4415 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Урок водіння. Іван скаржиться автоінструктору:
- Подивіться на цих пішоходів! Вони не знають елементарних правил дорожнього руху. Така необережність: одні біжать перед машиною, інші так і лізуть під колеса... Автоінструктор: - Спокійно, чоловіче, спокійно. Тихенько з"їждай з тротуару... Степан на прийомі у терапевта: - Докторе, щиро кажучи, я не вірив, що ліки, які ви мені виписали, допоможуть. Але допомогли. Ви просто чарівник. Терапевт: - Правду кажучи, чарівник - аптекар. Я вам помилково дав бланк, на якому ручку розписував
|
|
|
#4416 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Урок водіння. Іван скаржиться автоінструктору:
- Подивіться на цих пішоходів! Вони не знають елементарних правил дорожнього руху. Така необережність: одні біжать перед машиною, інші так і лізуть під колеса... Автоінструктор: - Спокійно, чоловіче, спокійно. Тихенько з"їждай з тротуару... Степан на прийомі у терапевта: - Докторе, щиро кажучи, я не вірив, що ліки, які ви мені виписали, допоможуть. Але допомогли. Ви просто чарівник. Терапевт: - Правду кажучи, чарівник - аптекар. Я вам помилково дав бланк, на якому ручку розписував
|
|
|
#4419 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Росія розповіла, чого хоче від України: Крим, федерація, мова....
Понеділок, 17 березня 2014, 13:36 МЗС Росії закликає створити міжнародну групу "допомоги Україні", яка повинна зробити з України позаблокову федерацію без Криму з двома державними мовами. Про це йдеться в заяві російського МЗС, де озвучені пропозиції РФ. Росія вчергове запевнила, що вона не причетна до ситуації в Україні, яка "є результатом глибокої кризи української держави, що призвела до поляризації суспільства і різких загострень антагонізму між різними частинами країни". Для подолання цього "внутрішнього конфлікту" Росія пропонує створити групу підтримки для України. Росія пропонує цій групі зайнятися виконанням домовленостей 21 лютого у частини здачі "незаконної зброї", звільнення будівель і вулиць, розслідування смертей в Києві. Також "без зволікання скликати за рішенням Верховної Ради конституційні збори з рівним представництвом усіх українських регіонів для підготовки нової федеративної конституції". Ця конституція, на думку Росії, повинна закріпити федеративний устрій України, її військово-політичний нейтралітет, державний статус для російської мови, захист прав людини і всіх меншин, виборність місцевої влади і невтручання в справи церкви. МЗС РФ вважаэ, що таку конституцію слід затвердити на всеукраїнському референдумі. Після цього Росія хоче загальних і місцевих виборів "органів законодавчої і виконавчої влади в кожному суб'єкті федерації". Окремо Росія наполягає на тому, щоб група заявила, що "визнається і поважається право Криму визначити свою долю відповідно до результатів вільного волевиявлення його населення у ході проведеного 16 березня 2014 референдуму". Вже нову територіальну цілісність і суверенітет України Росія знову пропонує гарантувати собі, ЄС та США через резолюцію РБ ООН. Українська правда
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |