![]() |
|
|
#31 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
я все таки прошив його новушою прошивкою. там буде видно чи поможе (якщо скажуть). а прикол був в тому, що в мене на нетбуці (переважно за ним сижу) загрузчик не запускався, я попробував на ноуті, захотіло пару ддл-ок, підсунув йому - пішло. скільки вже тюнерів перешив, перший раз на нетбуці не запустилось (може тому що 7 стартер). хотів злити з тюнера і виложити сюди канали які сварганив - не йде, зависає кожен раз на різних процентах
|
|
|
#32 | |
|
Administrator
![]() Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 4.358
Ukraine
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Передовик
|
завтра перевірю все ж таки, бо поки сьогодні настроював почались глюки. бувало таке, що канал втрачав привязку по частоті якщо можна так сказати, і потім я не міг його ні видалити, ні перемістити, нічого. він був сам по собі до пустім на позиції 10 і все. я тюнер вскривав для цікавості, нічого підозрілого в БЖ на видно. завтра подивлюсь напруги і поміряю ємності. не скажу що я вже аж так дуже багато випадків бачив, але таких глюків ще не зустрічав
|
|
|
#34 |
|
Передовик
|
перевірив, напруги в нормі. конденсатори в нормі, на всяк випадок підсовував більшої ємності - не помагає. канали не зливаються, і глюки ті як були так і є. напевне дійсно флеш.
|
|
|
#37 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.712
Ukraine
Мій ресівер: U2C Denys H.265 PRO
|
jurapetjk! Добрий вечір! Не засмічуй форум двома постами! Люди тебе почують! Цей ресівер помоєму клон лемберг. Читай уважно наш форум. Openbox,Arion.Ferguson
Все для цієї лінійки тюнерів!
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
на, лови, інструкція в вкладенні, а решта тут на форумі, вчися читати, бо за тебе ніхто не ме нічо робити!!!
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 12.10.2012
Дописи: 33
Ukraine
Мій ресівер: Denys H.265
|
Нічого спільного з Аріноподібними цей тюнер не має,якщо не впевнені краще не відповідати
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 01.11.2010
Дописи: 18
|