![]() |
|
|
#1071 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Лідер світового рейтингу Новак Джокович поділився думкою про гру проти Лоренцо Сонего, який переграв серба на турнірі у Відні (6:2, 6:1).
«Він просто зніс мене з корту, ось і все. Він був кращим в кожному ігровому аспекті... Я провів досить поганий матч, а він - приголомшливий. Він точно заслужив такий результат», - сказав Новак. Відзначимо, що Джокович вперше програв лакі-лузеру, а Сонего став всього четвертим лакі-лузером, якому вдалося переграти першу ракетку світу. |
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Moderator
|
Марта Костюк (№104 WTA) вийшла до фіналу 80-тисячника ITF в Тайлері, США.
Це сталося завдяки зняттю з півфінального матчу її суперниці Кетрін Белліс з США (№141 WTA). Цікаво, що в парному півфіналі вже Костюк разом з Кларою Таусон з Данії знялися з матчу. У фіналі одиночного розряду Марта змагатиметься проти Енн Лі (№112 WTA) або Грет’є Міннен (№114 WTA). Відзначимо, що вихід до фіналу гарантує Марті дебют в топ-100 світового рейтингу з наступного тижня. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Moderator
|
У неділю, першого листопада, відбулися два фінали на турнірах ATP.
На більш престижних змаганнях у Відні перемогу святкував п'ятий сіяний Андрій Рубльов з Росії. У матчі за титул він обіграв лакі-лузера Лоренцо Сонего з Італії, який вибив з боротьби Новака Джоковича. Відзначимо, що Рубльов виграв свій п'ятий титул в сезоні і став лідером туру за цим показником. У фінальному матчі на турнірі в Казахстані австралієць Джон Міллман переграв Адріана Маннаріно з Франції. ATP-500 Відень. фінал Андрій Рубльов (Росія) - Лоренцо Сонего (Італія) - 6:4, 6:4 ATP-250 Нур-Султан. фінал Джон Міллман (Австралія) - Адріан Маннаріно (Франція) - 7:5, 6:1 |
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Moderator
|
Сьогодні Катерина Бондаренко в півфіналі кваліфікації грунтового турніру ITF в Чарльстоні (США) зустрічалася з шостою сіяною японкою Майо Хібі. Українка здобула перемогу в двох сетах.
Кваліфікація. Півфінал Катерина Бондаренко (Україна) - Майо Хібі (Японія) - 6:4, 6:4 У фіналі кваліфікації українка зіграє з 12-м номером посіву, Марі Бенуа з Бельгії. |
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Moderator
|
Українка Катерина Бондаренко виграла матч 1-го раунду парного турніру ITF в Чарльстоні.
У парі з Ольгою Говорцовою з Білорусі українка перемогла американок Емму Наварро і Кеннеді Шаффер. ITF. Чарльстон. Пари, 1-й раунд. Катерина Бондаренко (Україна) / Ольга Говорцова (Білорусь) – Емма Наварро / Кеннеді Шаффер (США) – 2:6, 6:4, [10:8] У 2-му раунду українсько-білоруська пара зіграє проти дуету Астра Шарма (Австралія) / Малар Шеріф Ахмед Абдельазіз (Єгипет). |
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Moderator
|
34-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль став четвертим гравцем в історії, в активі якого є тисяча виграних матчів.
На турнірі в Парижі Надаль переміг 39-річного іспанця Лопеса: 4-6, 7-6 (5), 6-4. Надаль став четвертим гравцем в АТР, на рахунку якого тисяча перемог (Джиммі Коннорс, Роджер Федерер, Іван Лендл). |
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Moderator
|
34-річна українка Катерина Бондаренко завершила виступ в парному турнірі ITF в Чарльстоні.
У матчі другого раунду Бондаренко в парі з Ольгою Говорцовою з Білорусі зазнала поразки. ITF. Чарльстон. Пари, 2-й раунд. Катерина Бондаренко (Україна) / Ольга Говорцова (Білорусь) – Астра Шарма (Австралія) / Малар Шериф Ахмед Абдельазіз (Єгипет) – 1:6, 6:3, [6:10] Нагадаємо, раніше Бондаренко вилетіла в першому колі одиночної сітки. |
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Moderator
|
Стали відомі імена всіх учасників підсумкового турніру ATP 2020 у одиночному розряді у чоловіків.
Останнім учасником став 29-річний аргентинець Дієго Шварцман. Він вперше в кар'єрі зіграє у турнірі топ-вісімки, який розпочнеться 15 листопада в Лондоні. Учасники Фіналу ATP 2020 на Лондоні Новак Джокович (Сербія) Рафаель Надаль (Іспанія) Домінік Тім (Австрія) Стефанос Ціціпас (Греція) Данііл Медведєв (Росія) Олександр Звєрєв (Німеччина) Андрій Рубльов (Росія) Дієго Шварцман (Аргентина) |
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Moderator
|
Українки Катаріна Завацька (№117 WTA) і Ангеліна Калініна (№162 WTA) виграли матчі першого кола кваліфікації на турнірі міжнародної серії WTA в Лінці.
Катаріна, посіяна під третім номером, в півфіналі відбору зробила камбек проти колишньої 20-ї ракетки світу Ани Конюх з Хорватії (№539 WTA), яка отримала від організаторів вайлд-кард. Сьома сіяна Ангеліна також після програшу першого сету взяла верх над болгаркою Ізабеллою Шиніковою (№203 WTA). Лінц. Півфінал кваліфікації Катаріна Завацька (Україна) - Ана Конюх (Хорватія) - 6:7(3), 6:4, 6:2 Ангеліна Калініна (Україна) - Ізабелла Шинікова (Болгарія) - 2:6, 6:3, 6:3 Відзначимо, що за путівку в основну сітку Завацька і Калініна зіграють між собою, раніше вони на корті не зустрічалися. Також в основі виступлять Марта Костюк і Даяна Ястремська. |
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Moderator
|
Бельгійська тенісистка Грет Міннен прокоментувала перемогу над українкою Даяною Ястремською на турнірі WTA в Лінці.
«Це одна з найважливіших перемог для мене цього року. Я не очікувала такого результату, тому що в останні тижні не дуже добре грала. Після відновлення сезону було дуже непросто, я здобула не так багато перемог. Я рада, що знову знайшла свою гру і виграю матчі. Я знала, що з самого початку зустрічі Ястремська буде намагатися диктувати хід гри. Вона дуже агресивно діє. Але вона не зовсім добре почала матч, проте потім стала краще подавати, що допомогло їй відігратися в першому сеті. Я намагалася залишатися спокійною і продовжувати самій грати агресивно. Думаю, у мене це відмінно вийшло», - сказала бельгійка. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||