SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.02.2024, 08:43   #1291
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

Ветеран UFC Тоні Фергюсон (25–10) готовий вийти в октагон проти блогера Джейка Пола, який останнім часом активно проводить бої проти колишніх зірок MMA та боксу.

«Джейк, чувак, я з радістю побився би з тобою. Я рідко до когось звертаюся, мало кого викликаю, але з Джейком я би хотів зустрітися.

І мені плювати, що Дейна Вайт скаже на цей рахунок. Він знає, що він мені нічого не повинен і я йому нічого не повинен. Я зробив достатньо для цієї чортової компанії», – зізнався Фергюсон.

40-річний Тоні програв сім боїв поспіль. Джейк уже встиг перемогти колишніх бійців UFC Бена Аскрена, Тайрона Вудлі (двічі), Андерсона Сілву та Нейта Діаса.
Мініатюри долучень
orig_669491.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2024, 12:20   #1292
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Абсолютний чемпіон світу в другій середній вазі Сауль Альварес (60-2-2, 39 KO) відреагував на жорстке висловлювання Майка Тайсона, який засудив мексиканця за відмову від бою з Девідом Бенавідесом (28-0, 24 KO).

Залізний Майк назвав відмову від бою ганьбою для боксу і для Мексики.

На запитання, чи поважає Альварес думку Тайсона після того, як той закликав його до бою з Бенавідесом, мексиканець відповів: «Я б поважав його думку, якби він був тверезий».

Зазначимо, що Бенавідес проведе бій з Олександром Гвоздиком.
Мініатюри долучень
orig_674133.jpg  
Старий 28.04.2024, 17:44   #1293
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українець Сергій Дерев'янченко (15–5, 10 KO) у Нью-Йорку 20 квітня впевнено за очками переміг американця Вона Александера (18–11–1, 11 KO).

Триразовий претендент на пояс чемпіона світу Сергій Дерев'янченко прокоментував перемогу:

«Я завжди радий перемозі. Я повернувся і готовий до наступних викликів. Поки що не знаю, коли може бути наступний бій, але я готовий до будь-якого суперника.

Вон Александер – міцний хлопець, він добре тримає удари по голові. Щоб його нокаутувати, мені не вистачило сили удару, як у Майка Тайсона».

Українець не програв жодного раунду, а його суперник побував у нокдауні. Рахунок суддівських записок: 100–89, 100–89, 100–89.
Мініатюри долучень
orig_681020.jpg  
Старий 24.05.2024, 07:23   #1294
yyyyyhhh
Moderator

Типово

18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшов великий вечір боксу.

У головному 12-раундовому поєдинку чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик провів бій проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі. Український боксер здобув перемогу роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном у хевівейті.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч поділився думкою, через кого Ф'юрі програв цей бій.

«Навіщо батько Ф'юрі втручався у його кут? Це втручання могло зіграти вирішальну роль. Тренер Тайсона Шуґар-Гілл намагався дати йому вказівки, він розбирається у боксі, і тут Джон Ф'юрі з боку говорить йому різні нісенітниці. Як тут зосередитись на словах тренера? Ви не можете слухати двох людей одночасно, це неможливо», – зазначив Фроч.
Мініатюри долучень
orig_685420.jpg  
Старий 06.06.2024, 17:28   #1295
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Бій за абсолютне чемпіонство в надважкій вазі між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) зібрав понад 1,5 мільйона платних трансляцій.

Переважну більшість Pay-per-view було здійснено у Великій Британії, де Ф'юрі є мегазіркою. Про це повідомляє інсайдер Майк Коппінджер.

За даними джерел, бій приніс до 50 мільйонів доларів доходу від платних трансляцій. Захід також заробив 40 мільйонів доларів на спонсорській підтримці та ще 3 з гаком мільйони доларів на продажу квитків.

Загалом захід обійшовся приблизно в 120 мільйонів доларів.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Реванш призначено на грудень.

Раніше повідомлялося, що бій Ломаченка провалився за підписками PPV.
Мініатюри долучень
orig_687533.jpg  
Старий 13.09.2024, 14:09   #1296
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чинний чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO в суперважкому дивізіоні Олександр Усик поділився думками про своє протистояння з екс-чемпіоном світу за версією WBC британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Мені без різниці, що він побачив у бою про мене. Головне – що я побачив у бою про нього. Тренер, уся моя команда вже переглянула бій у записі. У мене є свої корективи моєї роботи, тренер має свої. Із цього ми зробимо що-небудь нове.

Чи був це близький до ідеалу бій? Так. Усе, що ми планували – ми це зробили. Це залежало тільки від того, як поводитиметься опонент. Він поводиться вільно так, як ми йому дозволяємо. Мій опонент поводиться так, як дозволяю йому я.

Ми зробили все, що я тренував, до чого ми готувалися. Але ми виконали трохи більше роботи, ніж планували. Наш табір був не 3-4 місяці, як зазвичай, а 9. Була дата – бій перенесли, нова дата – Тайсон травмувався. Усе це переносилося. Якщо чесно, мені стало нудно в тому таборі, ми змінювали деяку роботу. Але ми зробили все, що планували. Слава Богу, є перемога, – зізнався Усик в інтерв'ю ютуб-каналу Kanał Sportowy.

Як відомо, у першому бою Усик виграв у Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів.

На 21 грудня цього року заплановано другий поєдинок українського і британського боксерів.

Раніше непереможний супертяж із Німеччини висловився про реванш Усик – Тайсон.
Мініатюри долучень
orig_704072.jpg  
Старий 02.11.2024, 08:49   #1297
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній абсолютний чемпіон світу у хевівейті Майк Тайсон назвав єдиного боксера в історії, який би переміг його у праймі. «Залізний Майк» виділив легендарного Мухаммеда Алі.

«Так, я знаю, що я великий боксер, але я хочу вам дещо сказати, коли ми говоримо про Мухаммеда Алі, то в цій ситуації кожна голова повинна схилитися перед ним. Кожен повинен визнати, він найвеличніший за всі часи. У мене не було б шансів», – сказав Тайсон.

Раніше легендарний американський хевівейтер Майк Тайсон розповів про свою готовність до проведення поєдинку з блогером-боксером Джейком Полом.
Мініатюри долучень
orig_713097.jpg  
Старий 07.02.2025, 18:53   #1298
yyyyyhhh
Moderator

Типово

22 лютого відбудеться бій між Джо Паркером і Даніелем Дюбуа, в якому британець захищатиме титул IBF суперважкої ваги. Паркер упевнений, що здатний забрати пояс.

«Я матиму шанс перемогти Дюбуа. Якщо все стане важко для нього, то він здасться. Але якщо все піде за його планом, то він насідатиме своєю міццю. Я не дивлюся на наступні можливі бої, у мене є лише бій з Дюбуа».

«Моя перемога забезпечить мені великі поєдинки, але спочатку треба перемогти Дюбуа. Я дуже серйозно його сприймаю, готуюся до бою. І вірю в себе та свої сили», – сказав Паркер.
Мініатюри долучень
orig_736714.jpg  
Старий 09.03.2025, 11:55   #1299
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У ніч на 9 березня на арені «Thunder Studios» у Лонг-Біч (США) відбулося шоу боксу від промоутерської компанії Top Rank та платформи ProBox TV.

У головному поєдинку зустрілися представники напівлегкої ваги (до 57,2 кг) – українець Арнольд Хегай (22–1–1, 14 КО) та американець Джоет Гонсалес (26–4, 15 КО).

Хегай віддав центр рингу, не форсує події, проте постійно пресингує суперника. Багато рухається на ногах, намагається нав'язати ближній бій, працює корпусом. Гонсалес має перевагу в габаритах, відстрілюється з дальньої дистанції.

Українець успішно захищається, вибухає в контратаках. Обидва часто клінчують, намагаються збити ритм один одного. Невелика перевага на боці Хегая, який б'є частіше і точніше, проте, як і раніше, веде бій обережно і не лізе в необдумані атаки.

Поступово темп бою стає вищим – боксери викидають більшу кількість ударів, але небезпечних влучень поки небагато. Обидва суперники успішно захищаються. У п'ятому раунді з Арнольда знімають бал – рефері вважає, що той надто часто і небезпечно йде вперед з низько опущеною головою.

Гонсалес пішов вперед у шостій 3-хвилинці, непогано влучив боковим. Намагався перехопити ініціативу. Хегай багато комбінує, підключає аперкот – на обличчі американця з'являється розсічення.

Сьомий раунд. Українець пропускає, з носа тече кров. Суперник продовжує розвивати атаку, легко зближується, працює серіями – Арнольду доводиться багато клінчувати і рухатися на ногах. Поступово Гонсалес починає змінювати хід поєдинку на свою користь.

Ближче до кінцівки бою втома позначається на діях боксерів – багато сумбуру та промахів. Американець ініціює видовищні розміни, українець відповідає в контратаках. Обидва часто рятуються у клінчі. Гонг сигналізує про закінчення десятого раунду, а разом з ним і всього поєдинку. Судді зафіксували перемогу Гонсалеса роздільним рішенням.

Джоет Гонсалес (США) – Арнольд Хегай (Україна) – SD 10 (96–93, 94–95, 97–92)
Мініатюри долучень
orig_744226.jpg  
Старий 12.03.2025, 09:25   #1300
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомо, від якого бою свого часу відмовився легендарний Майк Тайсон. Боббі Гудман, який свого часу працював з відомим промоутером Доном Кінгом, розповів, що Майк не мав бажанням битися з Джорджем Форманом.

«Ви ніколи не повірите в це, але Майк Тайсон боявся Джорджа Формана і не хотів з ним битися», – сказав Гудман.

Форману досі належить рекорд хевівейту – він найстаріший чемпіон світу у цій ваговій категорії.

Раніше легендарний супертяж Майк Тайсон пригадав протистояння проти Пінклона Томаса. У 1987 Тайсон нокаутував Томаса у шостому раунді і захистив титули WBA та WBC.
Мініатюри долучень
orig_744583 (1).jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум