![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Три гравці "Карпат" можуть перебратися в "Металіст"
У зимове міжсезоння "Металіст" може поповнити свої ряди трьома футболістами "Карпат". Наставник харківського клубу розраховує підсилити свою команду кваліфікованими українськими виконавцями. Мирон Маркевич розраховує на перехід основних гравців "Карпат" Ігоря Худоб'яка, Олега Голодюка і Адре Ткачука.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Деніс: "Не збираюся мстити" Наполі "- тільки забивати"
Лідер гонки бомбардирів Серії А Герман Денис, який виступає у складі "Аталанти", не збирається мститися "Наполі" у матчі тринадцятого туру Серії А. "Я вже забивав у ворота" Наполі ", граючи в складі" Удінезе ". Це не стане для мене новим досвідом", - заявив тридцятирічний форвард, який вісімнадцять місяців тому вирушив з Неаполя в Удіне. "У мене немає реваншистських настроїв, я всього лише хочу довести, як багато значу - не для" Наполі ", для" Аталанти ". Я хочу довести, чого стою, своїй новій команді, тренеру, фанам, собі самому", - заявив аргентинець , який забив за бергамасков 9 голів в 11 матчах сезону. В "Наполі" він перейшов влітку 2008-го року, і за 63 зустрічі провів всього 13 голів....
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Динамо гратиме на "Олімпійському"
Перший поєдинок киян на головній арені Євро-2012 може відбутися вже в грудні. Київське "Динамо" з нового року свої домашні матчі проводитиме на НСК "Олімпійському". Про це в інтерв'ю segodnya.ua заявив президент київського клубу Ігор Суркіс. - Ігор Михайлович, на якому етапі переговори "Динамо" з "Олімпійським"? - У нас йде гарний переговорний процес. Інтерес керівництва НСК "Олімпійський" в тому, щоб комфортно управляти цим непростим об'єктом. Київського "Динамо" - щоб грати там не на правах гостя. Вважаю, ми досягнемо певного консенсусу. І не буде ніяких проблем. Зараз можна почути розмови про те, що ми проведемо там матч 6 туру групового раунду Ліги Європи з "Маккабі" 14 грудня. Я б не випереджав події. Природно, цікаво було б провести цей матч. І, на мій погляд, це було б корисно і для самого "Олімпійського" - ще раз протестувати стадіон. Нехай і з меншою кількістю глядачів і не з таким навантаженням, яке випало на матч Україна - Німеччина. Для початку хотілося б, щоб матч з "Маккабі" мав турнірне значення. Тоді можна залучити більше глядачів на трибуни. Але потрібно ще отримати дозвіл УЄФА. Що стосується більш глобальної співпраці з "Олімпійським", то у нас є з керівництвом стадіону розуміння формування цін і того, як використовувати арену. Палиці в колеса ніхто нікому не ставить. Адже стадіон побудований для того, щоб його експлуатували. А якщо на ньому буде дві-три гри за сезон, повірте мені, через деякий час він прийде в занепад. Я вважаю, що і "Карпати" повинні грати на чудовій чисто футбольній "Арені Львів". - Мова йде про проведення вибіркових матчів "Динамо" на "Олімпійському" чи всіх? - Ми вибірку робити не будемо: мовляв, один матч граємо на "Динамо", а інший - на "Олімпійському". Якщо перейдемо на "Олімпійський", то перейдемо на нього повністю. Для цього йде нормальний переговорний процес. - Тобто можна очікувати, що з весни "Динамо" переїде на "Олімпійський"? - Можна не просто очікувати. Вважаю, що так воно і станеться. - Що, в такому випадку, могли б сказати уболівальникам з приводу цін на квитки? - Уже є досвід проведення матчу Україна - Німеччина, на якому стадіон був заповнений. Основна маса квитків на нього продавалася по 20 гривень. Ось від цього і будемо відштовхуватися. А надалі будемо підходити до цього питання цивілізовано - з урахуванням попиту на квитки, інтересу до матчів. Є матчі з підвищеним інтересом, є такі, які такого величезного інтересу не викликають. Якщо говорити про те, щоб людям було комфортно приходити підтримувати команду, то для мене питання ціни принципового значення не має. - На який термін буде розрахований цей контракт "Динамо" з "Олімпійським"? - Сподіваюся, він буде довгостроковим. До речі, ніякої ціни в 450 тис. гривень за матч нам НСК "Олімпійський" не висуває. Навпаки, у керівництва "Олімпійського" чисто прагматичний підхід, заснований на партнерських відносинах. Ми хочемо побудувати їх таким чином, щоб клуб "Динамо" отримував прибуток, а "Олімпійський" покривав витрати на утримання стадіону. Ось ми повинні знайти такий варіант. Але для того, щоб його знайти, потрібно провести кілька матчів і зрозуміти, яка кількість глядачів приходитиме на новий стадіон-красень. А в тому, що це буде не одна тисяча, я не сумніваюся. Тому що умови, які створені на "Олімпійському", не порівняти з тими, які зараз є на "Динамо". - При цьому, як уже говорилося, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського гратимуть ваш дубль і "Динамо-2"? - У нас же є ще одна київська команда, якій ми повинні піти назустріч. Якщо "Арсенал" виявить бажання грати на нашій арені. Не треба забувати, що ми працюємо на футбол, перш за все. Крім того, було б непогано, якби на "Динамо" грали наші дубль і "Динамо-2". І, як у старі добрі часи, на дубль б приходило по сім-вісім тисяч. Якщо ми зуміємо це зробити, буде дуже добре. Природно, на такі матчі вхід повинен бути безкоштовним - однозначно. - З "Арсеналом" вже були переговори на цю тему? Адже він теж претендує на "Олімпійський"? - У першу чергу цей стадіон побудований для збірної. Тут і питань немає. Що стосується клубів, то якщо ми гратимемо на "Олімпійському", то ми гратимемо там одні. Таку умова я поставив. Якщо взяти практику, в якому режимі сьогодні експлуатується стадіон "Динамо", то поле не може витримувати дві команди. Це однозначно. Трибуни дві команди витримають, фаст-фуди, туалети - теж витримають, а поле, на жаль, - не витримає. Враховуючи, що перед нами стоять завдання грати в єврокубках і боротися за найвищі місця в чемпіонаті України, я і поставив умову, щоб на "Олімпійському", окрім збірної, грало тільки "Динамо".
|
|
|
#4 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Трансляція донецького дербі розпочнеться за годину до стартового свистка.
Матч 17-го туру чемпіонату України зможуть подивитися не лише вболівальники, які прийдуть на "Донбас Арену", або ті, хто включать телевізор на потрібному каналі в потрібний час, але і всі користувачі мережі Інтернет. Гру "Шахтаря" проти донецького "Металурга" будуть транслювати на офіційному каналі "гірників" на YouTube: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! . Трансляція почнеться за годину до офіційного початку гри, так що, перейшовши на сторінку в 15:00, ви зможете побачити розминку футболістів, і що відбувається на стадіоні, поки заповнюються його трибуни. Більше того, наступні два матчі - 18-го і 19-го турів ("Карпати" - "Шахтар" 27 листопада і "Шахтар" - "Арсенал" 2 грудня) - також транслюватимуться на YouTube. Нагадаємо, "Шахтар" став першим клубом в Східній Європі, який організував пряму інтернет-трансляцію матчів за допомогою всесвітньо відомого відеосервісу. Першу трансльовану гру проти харківського "Металіста" подивилися 48 290 вболівальників "гірників" з 98 країн у всьому світі.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Альваро Гонсалеса у «Дніпрі» не буде
Останнім часом, як це зазвичай буває перед відкриттям трансферного вікна, в новинних стрічках різних ЗМІ з'явилися повідомлення про можливі переходах тих чи інших футболістів в ті чи інші клуби. «Дніпро» не є виключенням, і навколо нашої команди знову піднімається цілий рій чуток. Зі свого боку повідомляємо, що з усіх згаданих останнім часом гравців, яких пов'язували з «Дніпром», наш клуб в дійсності цікавився тільки захисником іспанської «Расинга» Альваро Гонсалесом. Була практично досягнута домовленість з сантандерскім клубом про суму відступних, проте сам футболіст відмовився від переїзду в Україну.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Барселона" ніяк не може наздогнати "Реал"
Мадридці зберігли за собою перший рядок і триочкову перевагу над "Барселоною". Мадридський "Реал" продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії завдяки перемозі у захоплюючому виїзному матчі з "Валенсією". "Королівський клуб" зберіг за собою перше місце, однак для перемоги на "Местальї" мадридцям довелося порядком попотіти. У середині першого тайму Карім Бензема відкрив рахунок у матчі, а на 72-й хвилині Серхіо Рамос подвоїв перевагу гостей, проте "Валенсія" і не думала здаватися. У господарів відразу два голи забив Роберто Сольдадо. Однак у проміжку між ними встиг відзначитися Кріштіану Роналду. Португалець провів свій 14-й м'яч у цьому розіграші Примери, тим самим принісши перемогу "Реалу". "Барселона" у своєму поєдинку 12-го туру домоглася чергової перемоги з розгромним рахунком. На цей раз постраждала "Сарагоса" - 4:0. Вперше в сезоні забили Жерар Піке і Карлес Пуйоль, потім свій 15-й м'яч у чемпіонаті провів Ліонель Мессі, а підвів підсумок Давід Вілья. Третю перемогу в чемпіонаті здобув "Вільяреал". Гола Борха Валеро "жовтому підводному човну" вистачило, щоб здолати "Бетіс" - 1:0.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Інтер" втрачає Снейдера до кінця року
Півзахисник "Інтера" Веслі Снайдер пропустить не менше місяця через травму, отриману під час розминки перед матчем 12 туру чемпіонату Італії з "Кальярі". Про це повідомляє "Спорт-Экспресс" з посиланням на Il Corriere dello Sport. Таким чином, голландець не зможе допомогти команді у груповому етапі Ліги Чемпіонів
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Суркіс не буде звільняти Несенюка, незаважаючи на акцію ультрас
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не збирається звільняти з клубу Миколу Несенюка. незважаючи на акцію ультрас київського клубу проти глави департаменту по роботі з громадськістю. "Уболівальники мають право висловлювати свою думку, оскільки вони хочуть. Проте це не означає, що я повинен звільняти працівника клубу на їх вимогу. Сьогодні вони хочуть звільнити Несенюка, а завтра їм не сподобається хтось інший і мені потрібно буде його звільняти? Ми спокійно розберемося з цією проблемою. Можливо, Миколі потрібно буде щільніше зайнятися журналістикою, - сказав президент "Динамо", маючи на увазі, що в обов'язки Несенюка також входить робота зі ЗМІ, пише terrikon.com.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Фани "Динамо" показали "червону картку" клубу
Ігор Суркіс готовий призначити нового керівника по роботі з уболівальниками. Під час поєдинку 17-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Олександрією" ультрас столичної команди влаштували обіцяну акцію протесту проти керівника департаменту "Динамо" по роботі з громадськістю Миколи Несенюка і роботі з уболівальниками в цілому. На 35-й хвилині матчу фани просто покинули трибуни трибуни на знак протесту проти недопуску їх на гостьовий матч з "Металістом". У цей час на їх секторі красувалися банери з написами "За останні три роки відвідуваність матчів домашніх виросла вдвічі", "Чи сильно постраждало "Динамо" від того, що на грі в Харкові з гостьового сектора не йшов дим?", а також "Я сам придумав цю роботу, щоб "Динамо" сучасним. І не треба афіш вішати", адресовані Миколі Несенюку. У перерві ультрас повернулися на свої місця і з маленьких червоних карток склали одну велику, показавши її Несенюку. Хоча сам він, судячи з даного "Сегодня" коментарю, цього не помітив. "Не знаю, про що ви. Я на стадіоні дивлюся футбол", - сказав Микола. А от президент "Динамо" Ігор Суркіс, мабуть, прислухався до протесту уболівальників і висловив готовність призначити нового керівника по роботі з уболівальниками. "Кожен має право висловлювати свою думку. Якщо вболівальники його висловили, значить, накипіло. Але неправильно, якщо я буду піддаватися емоціям і звільняти своїх співробітників, тому що вони чимось не подобаються уболівальникам. Сьогодні вони хочуть, щоб пішов Несенюк, завтра - ще хтось. Ми спокійно у всьому розберемося. Можливо, Несенюк буде більше займатися журналісткою роботою, що є його професією. А для вболівальників давно пора знайти людину, яка буде ними займатися і трепетно до них ставитися. У них є претензії до нас, а у нас - до них. Добре, що в останніх матчах ми не чуємо матів на стадіоні. Певні скандування не прикрашають матчі. Крім того, ми намагаємося зробити, щоб уболівальники приносили на стадіон менше фаєрів", - заявив Ігор Суркіс. Нагадаємо, на матч з "Металістом" кияни не замовили у харків'ян квитки в гостьовий сектор і "Динамо" залишилося без підтримки. Вчорашня гра завершилася розгромною перемогою лідера Прем'єр-ліги з рахунком 4:0.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ярмоленко і Гармаш продовжили свої контракти
Півзахисники київського «Динамо» і збірної України Андрій Ярмоленко і Денис Гармаш продовжили контракти з клубом. Про це в інтерв'ю офіційному сайту повідомив президент «Динамо» Ігор Суркіс. Відповідаючи на запитання про можливі зміни в складі в зимове міжсезоння, він підкреслив наступне: «Ми відпустили Єрьоменка. Якщо будуть пропозиції, які влаштовують і клуб, і гравця, їх розглядатимемо. Але претендентами на наших футболістів мають бути європейські клуби. Ми ж не можемо зараз відпустити Ярмоленка або Гармаша. З обома, до речі, я нещодавно продовжив контракти. Це ті гравці, на яких ми робимо ставку. На місце легіонера знайти виконавця можна, українців же повинно у нас грати якомога більше. Тоді і кількість уболівальників у «Динамо» збільшуватиметься». За словами президента клубу, він не бачить у своїй команді Давида Таргамадзе з «Олександрії». Півзахисник, нагадаємо, пограв трохи за німецький «Фрайбург», а зараз, за даними ЗМІ, ним цікавиться «Порту». «Гарантую, що переходу в «Порту» не буде, - говорить президент клубу. - А якщо таке станеться, то у мене будуть запитання до наших селекціонерів. Зараз спортивний директор Олексій Михайличенко перебуває в турне, де в одній з країн подивиться декілька матчів. Юрій Сьомін вибере тих людей, які йому потрібні, а моє завдання - їх придбати». |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |