![]() |
|
|
#1361 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Село. Дід заходить у хату і чує на горищі якийсь шум. Бере з шафи рушницю і кричить на всю хату:
- хто там на горищі лазить? Злазь бо стрельну. з горища голос: - не стіляйте дідусю це я Максимко ваш внук. - а що ти там робиш? - та антену вставляю. - а скільки тій Антені років ? |
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Передовик
|
|
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Передовик
|
|
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Передовик
|
- Вибачте ви гініколог?
- та ні.Але подивитися можу. Сільська хата. На печі стара мати з батьком. А на підлозі у син з молодою дружиною перша шлюбна ніч. В хаті роздаються стогони сина 5-10 хвилин і тиша. Мати питає: - ну шо синку? - та не лізе мамо. - то ти сходи в сіни, там на лаві стоїть сметана змасти і все буде гаразд. Через деякий час чути стогін з сіней. Мати: - ну що там синку знов? - так у глечик мамо не лізе. Зима сидять два кума в хаті і випивають. Настала темна ніч тай кум каже: - ну що піду я куме вже додому бо вже пізно. - та куди ви підете, надворі он яка хуртовина, тай темно, лишайтеся у мене. - та як я у вас залишуся в вас ліжко одне, тай жінка з вами спить. - та нічого, ліжко велике, всі помістимося, я вас з краю положу. Прокидаються з ранку, жінка біля печі порається, їсти варить. - куме ви мені вибачте але ваша дружина б..дь. - та ви шо куме. - та вона мене за х.я цілу ніч тримала. - та непереживайте, це я вас, на всякий випадок. Востаннє редагував argonavt79: 02.03.2011 о 14:15. |
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Передовик
|
Тариф на встановлення тарілки:
1) встановлення тарілки - 200 гривень. 2) встановлення тарілки в присутності клієнта -300 гривень. 3) встановлення тарілки в присутності клієнта і його порадами - 600 гривень. Так що вибирайте шановний що вам підходить? |
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
На молдовску митницю вїзджає легковуха Ауді-кватро. В машині сидить п'ятеро дядьків. Підходить митник, дивиться на задню панель машини - написано "Ауді-кватро", дивиться в салон - п'ятеро дядьків. Ще раз на машину - читає "Ауді-кватро", ще раз в салон -п'ятеро дядьків. Рахує: один, два, три, чотири, п'ять. Далі думки вголос. Ауді-кватро, кватро - чотири, п'ятий - виходи.
Дядьки: Ти чо? Чому виходи?! Митник: Ауді-кватро, кватро - чотири, пасажирів - п'ять, п'ятий виходи. Дядьки: Ти що - здурів?! "Кватро" - це привод на 4 колеса!!!!! Митник: Нічо не знаю, "кватро" - чотири, п'ятий виходи. Кілька хвилин безрезультатне сперечання. Митник вперся, "п'ятий виходи". Один з дядьків не витримує:"Дістав!!!! Давай начальника зміни!!!!!!!!" Митник: Він не може. Він зайнятий. В нього тяжкий випадок - Фіат-уно, три пасажира...
|
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Передовик
|
Йде пяний чоловік додому і думає, як би це на дружину не попасти щоб не сварилась. Відкриває тихенько квартиру ключем, дивиться світло в спальні несвітиться. Він тихенько пробрався роздягнувся і в ліжко. Зробив свою справу мужську, встав і пішов на кухню, дивиться а на кухні дружина їсти готує. Чоловік до дружини:
- а у ліжку хто ? З ким це я ? Дружина: - мамо, мамо а чого ви мовчали? - та я з твоїм Петром вже два роки не розмовляю. Піймав людожер трьох чоловіків. Американця, француза і українця.Подивився на них самий головний вождь і каже: - випущу з вас того хто мене здивує або розсмішить.. Ось вам дві залізних кульки,кожен з вас повинен придумати таке що мене або розсмішило, або здивувало.Посадили всіх в окремі вігвами і через тиждень покликали. Першим зайшов американець: - ну я ставлю одну кульку на іншу і вони стоять, я вирахував точку опори. Вождь: - для мене це не смішно і не дивно, та наказав зїсти американця. Заходить француз. - беру одну кульку ставлю а іншу пускаю по вігвату вона пробігає по колу і вдаряється у іншу, та в свою чергу котиться по колу і так безкінечно. Вождь: - і цого зїсти. Чекають на українця а його нема тай нема годину, другу. Вождь сам заходить до українця в вігвам і починає сильно реготати. Виходить, а слуги питають: - ну що він таке придумав? - та він одну кульку загубив, а їнщу умудрився поломати. Востаннє редагував argonavt79: 03.03.2011 о 12:27. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |