![]() |
|
|
#1471 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
як казав мій декан:
"З часом жінка - старішає, коханка - теж старішає, а третьокурсниці завжди однаково молоді "
|
|
|
#1473 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Сидить на березі річки рибалка. Нанизав хробака на гачок і закинув
вудку. Раптом бачить: черв'як спливає на поверхню і гребе до берега. - Ти, що, здурів?! - Здивувався рибалка. - Ти сам здурів! Мене там чуть не з'їли! Йде людина по вулиці, бачить, стоїть черга. Він запитує: - Що дають? - Ширлі і мирлі. Чоловік встав у чергу, варто дві години, три. Підходить його чергу, він і каже продавцеві: - Дайте мені два кілограми Ширлі. - А Ширлі скінчилися. - Тоді зважте два кілограми мирлі. - Будь ласка. Отримав людина пакет мирлі, приносить додому, а там Ширлі. Стоять двоє у винного відділу. - Скільки будемо брати: дві чи три? - Візьми дві, а то вчора одна залишилася. - Ну тоді візьмемо дві. Підходить до продавщиці: - Давайте чотири пляшки вина і дві іриски. На одеський пляж виходить русалка з маленькою дитиною на руках, підходить до відпочиваючих і питає: - Ви не підкажете, як мені розшукати водолаза Жору? П'яний чоловік пісяє біля паркану. Підходить міліціонер. - Громадянин! Як вам не соромно! Не могли подалі, за паркан?! - А що в мене - шланг? Мандрівник зайшов у готель перекусити. У меню записано: "Устриці, креветки, краби, кальмари; ікра, лосось, форель, лангусти, кава, напої, шоколад "Наприкінці великого меню стояло:" І пару добрих слів ". Мандрівник запитує господаря: - Тут стільки закуски, що я розгубився. Що ви мені порадите? - Пару добрих слів. - Яких? - Не треба їсти. |
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Передовик
|
Двоє молодих лікарів сидять в парку, відпочивають. По алеї йде
чоловік дивною ходою, ноги напівзігнуті, руки затиснуті між колінами. - Мучиться людина, - каже лікар, який закінчив два роки тому інститут .- Уявляю, які в нього болю - адже це явно ознаки церебрального паралічу. - Ні, що ти! - Заперечує другий .- У нього явні ознаки поліартриту. Я-то на цій хвороби спеціалізуюся, - сказав лікар, три роки тому закінчив інститут. Чоловік дошкандибав до них і скоромовкою: - Мужики! Де тут туалет? Дві старі діви сидять на призьбі сільського будинку і спостерігають за тим, як курка тікає від півня. Кочет ніяк не може наздогнати курку, хоча вже двічі оббіг навколо будинку. Курка вибігає на вулицю і потрапляє під колеса автомобіля. Одна зі старих дів вимовляє з пафосом: - Вона вважала за краще смерть. Проводжають молоді батьки свого сина в школу. Нова форма, відпрасований комір, квіти. Після школи батьки чекають не дочекаються, з вікна визирають. Після школи син прибігає додому, кидає портфель і каже: - Що ж ви мені одразу не сказали, що ця волинка на десять років? Біжить хлопчик по дорозі. - Тьоть, а тьоть, з'їж ось цю цукерочку. Тітка бере і їсть. - Смачно? - Дуже. Спасибі, любий! - Дивно. Чому ж тоді собака і кішка її випльовували? Мати запитує сина: - Петя, щось я не бачу твого шкільного щоденника? - А його Васька взяв, батьків полякати. У школі: - Ким ти будеш, Петя, коли виростеш? - Генералом. - Так тебе ж можуть убити у випадку війни! - Хто? - Вороги. - Тоді я буду ворогом. Зайшла покупниця в продовольчий коопторговскій магазин і запитує: - Скільки коштує ваша копчена ковбаса? - Дев'ять рублів. Покупець хоче спробувати. - Пробувати ми не дозволяємо! - Та я откушу всього на двадцять копійок! На дні моря працює водолаз. Раптом йому передають: - Негайно піднімайся наверх! - Навіщо? - Наш корабель тоне! Прийшов пацієнт до лікаря і скаржиться на безсоння: - Ніяк не можу уснутьЄ - А ви спробуйте рахувати до трьох. - Я і так рахую до пів на четверту. Марно. На багатьох міських автобусах пишуть рекламу: будьте обережні з вогнем! Або: купуйте комп'ютери! Забрела самотня корова в міську межу, побачила все це барвисте оформлення і вирішила сама випробувати щастя. На наступний день її бачили на сільській вулиці з плакатами на боках, де було написано: "Хочу познайомитися з молодим, непитущим, які хочуть створити сім'ю биком! " |
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Передовик
|
Прибігає захеканий пасажир до начальника вокзалу.
- Допоможіть! Я забув у потязі бутель із самогоном! Вам її не приносили? - Ні. Я тільки бачив, як проносили того чоловіка, який її знайшов. У лазні двоє хлопчаків побачили голого чоловіка з великим животом і запитують: - Дядьку, а що в тебе в животі? - Бомба. Вони відійшли в сторону і шепочуться: - Давай висадимо бомбу. - Не можна. - Чому? - Небезпечно. Гніт короткий. По вулиці ледве бреде старий Рабінович. Йому кричать: - Рабинович, як ваше здоров'я? - Не дочекаєтеся! Хлопчик і дівчинка розглядають книгу "Життя тварин" і сперечаються: - Вона може! - Ні, я тобі кажу, не може. - Може! - Ходімо до бабусі і запитаємо. Приходять на кухню до бабусі і запитують: - Бабуся, у тебе можуть бути діти? - Що ви, внучаткі, звичайно, немає. - Я ж тобі казав, що вона самець. - Розповісти тобі кооперативний анекдот? - Розкажи. - Плати п’ять гривень. Учень приходить у клас з розпухлою губою. - Хто це тебе вкусив? - Запитують хлопці. - Каталися з батьком на човні, і на губу села оса. - А ти б її зігнав. - Я хотів зігнати, але батько її вбив веслом. |
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Протер пил з телевізора. Виявляється він у мене кольоровий!
|
|
|
#1478 |
|
Передовик
|
В мене така ситуація була в житті, це правда. Налаштовував систему і бачу щось телевізор показує погано ( на кухні) модель нова налаштування перевірив все гаразд, а показує паршиво контрастність слабенька і кольора тусклі. Господиня зразу:- нам таке не підходить.Та присвітило сонце і я побачив що поверхня брудна. Пальцем провів по кінескопу а там слой пилу 2-3 міліметра щей змішаний з жиром. То господиня чуть на колінах не вмовляла щоб чоловіку я не сказав ( вона ніде не працювала чоловік бізнесмен).
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Myroslaw
Гість
Дописи: n/a
|
Двоє гуцулів на різних полонинах розгадуют кросворд:
- Мішьку!!! - Га? - Женскій палавой орган, п'єть букв, на "П" си починає... - По вертикалі чи горизонталі? - По горизонталі. - Пиши "писок". ![]() Гуцул на прийомі у лікаря: -Пане доктор біду маю. -Та яку? -Мені лиш 82 роки,а з жінкою сплю небільше 2-3 рази на тиждень. -Та то ще дуже добре,дай Бог всім так! -Таде докторе добре.Мому кумові 86 років а він каже що 2-3 рази на день годен.То що бисте ми порадили? -Що вам поражу,то ви тоже так кажіт!!! Заходит гуцул у купе - а там два негри.От він і питає: Хлопці а шо тут горіло ??? Навіщо ж писати по одному анекдоту в пості ??? Востаннє редагував funt3: 04.04.2011 о 15:09. |
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |