![]() |
|
|
#1511 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Оголошено регламент іспанського турніру, де зіграє "Динамо"
На першому підготовчому зборі в Іспанії (16-28 січня) "Динамо" візьме участь у трьох контрольних матчах, що відбудуться в рамках міжнародного футбольного турніру Football Impact CUP 2012. Офіційний сайт "Динамо" навів регламент змагань і перелік можливих суперників команди, з яких поки відомий тільки швейцарський "Янг Бойз". У турнірі візьмуть участь вісім команд, на першій стадії розбиті на чотири пари. Матчі цієї стадії відбудуться 22 січня: Матч 1: "Екранас" (Литва) - "Стремсгодсет" (Норвегія) Матч 2: "Динамо" (Україна, Київ) - "Янг Бойз" (Швейцарія) Матч 3: "Відеотон" (Угорщина) - "Локомотив" (Болгарія, Пловдив) Матч 4: "Краковія" (Польща) - "Динамо" (Грузія, Тбілісі) У другому раунді (25 січня) зіграють: Матч 5: Переможені команди в "Матч 1" і "Матч 2" Матч 6: Переможені команди в "Матч 3" і "Матч 4" Матч 7: Переможець в "Матч 1" і "Матч 2" Матч 8: Переможець в "Матч 3" і "Матч 4" Фінали (28 січня): Матч за 7-е місце Переможені команди в "Матч 5" і "Матч 6" Матч за 5-е місце Переможець в "Матч 5" і "Матч 6" Матч за 3-е місце Переможені команди в "Матч 7" і "Матч 8" Матч за 1-е місце Переможець в "Матч 7" і "Матч 8" Витяги з регламенту турніру: - Якщо після закінчення основного ігрового часу (90 хвилин) фіксується нічия, переможець визначається в серії післяматчевих пенальті - Кожна з що команд під час матчу має право замінити 11 гравців (включаючи воротаря). Усі матчі турніру проведуть в Марбельї, на місцевому стадіоні, або в тренувальному центрі. Призовий фонд розподілять наступним чином: переможець отримає 6000 євро, другий призер 3500 євро, 2500 євро третій. Також команди, що посіли призові місця, отримають пам'ятні призи.
|
|
|
|
#1512 |
|
Передовик
|
УЄФА дискваліфікував ПАОК. Найближчі три роки греків у єврокубках не буде
Контрольно-дисциплінарна комісія УЄФА покарала грецький ПАОК у зв'язку з порушеннями правил щодо ліцензування клубів. ПАОК оштрафований на 250 тисяч євро, з яких він заплатить 50 тисяч, а решта суми буде заморожена на трирічний перевірочний період, інформує офіційний сайт УЄФА. Окрім того, грецький клуб покараний виключенням з єврокубків, якщо він у них потрапить у найближчі три роки. Це покарання також буде носити умовний характер протягом наступних трьох років
|
|
|
|
#1513 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Дренте вірить, що він повернеться в "Фейеноорд"
Вінгер "Евертона", що знаходиться в оренді з мадридського "Реала", Ройстон Дренте повідав про своє бажання до кінця ігрової кар'єри повернутися в "Фейеноорд", де він починав кар'єру гравця. "Я дуже сподіваюся, що ще зіграю у своєму житті за" Фейеноорд ". Не хочу пророкувати, але швидше за все це станеться в 2015 році. Подивимося, що я буду з себе представляти на той час, тому як повертатися в Роттердам для сидіння на лавці запасних бажання немає ", - наводить слова Дренте goal. Нагадаємо, що 24-річний голландець, чия кар'єра в мадридському "Реалі" і "Еркулес" не задалася, пробує свої сили в "Евертоні", провівши в нинішньому сезоні 14 матчів, забивши 2 голи і віддавши 7 результативних передач.
|
|
|
#1514 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Волинь" взяла на збори в Туреччину 12 потенційних новачків
Сьогодні вранці луцька "Волинь" під керівництвом Анатолія Дем’яненка вирушила до Туреччини на перший навчально-тренувальний збір поточного міжсезоння. За планами підготовки лучани перебуватимуть у турецькому Белеку до 21 січня і протягом цього часу проведуть чотири спаринги. Суперником у першому з них, котрий відбудеться 14 січня, стане албанський клуб "Теута" (Дуррес), котрий наразі лідирує у албанській суперлізі. Наступні контрольні матчі відбудуться: 17 січня – проти казахського "Актобе", 19 січня – проти німецького "Мюнхен 1860" та 20 січня – проти чеського клубу "Млада Болеслав". У складі команди на перший збір відбули такі гравці: Воротарі: Всеволод Романенко, Віталій Неділько, Сергій Літовченко. Захисники: Сергій Сімінін, Ян Масло, Сілвіу Ізворану, Андрій Гринченко, Ванче Шиков, Леандро. Півзахисники: Ігор Скоба, Олег Герасимюк, Євген Пічкур, Сергій Пилипчук, Рамон Лопес, Майа Гобер, Саша Стевіч. Нападники: Олексій Бабир, Олександр Піщур, Шумахер, Майкон Олівейра. Крім того, на перегляд разом із "Волинню" вирушили: воротар Анатолій Тимофєєв (виступав за молодіжний склад київського "Динамо"), захисники Петар Планіч (ОФК Белград), Жоао Пауло де Соуза Дантас ("Санто Андре" Сан-Паулу, Бразилія), Антон Кравченко ("Нафтовик-Укрнафта" Охтирка), Олег Шандрук (ПФК "Севастополь"), півзахисники Микола Наконечний (ФК "Гагра" Грузія), Ігор Гордя (ФК "Гомель" Білорусь), нападник Душан Савіч ("Работнічкі" Скоп’є, Македонія) і півзахисник Дмитро Зозуля, котрий перебуває на контракті у "Волині". Також серед потенційних новачків варто виділити добре знайомих луцьким уболівальникам вихованців "Волині" – Юрія Дручика, який останнім часом виступав у Білорусі за "Бєлшину" (Бобруйськ), а у складі "Волині" має на своєму рахунку 61 матч, та Павла Рибковського ("Арсенал" Біла Церква) – у "Волині" зіграв 62 гри, забив 2 гола.
|
|
|
#1515 |
|
Передовик
|
Чигринський ще пробуде у Лондоні два тижні
Дмитро Чигринський пробуде у Лондоні ще два тижні. Про це повідомив прес-аташе гравця донецького "Шахтаря" Федір Фефелов. У столиці Британії Дмитро буде проходити курс реабілітації. "Відновлювальний процес Діми йде за планом. Усе нормально. Він ще близько двох тижнів пробуде у столиці Англії, а потім уже на зборі повинен приєднатися до команди", - цитує прес-аташе hotsport.ua
|
|
|
|
#1516 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Карпати" та "Оболонь" проведуть спаринг у Львові
Відразу після повернення львівських "Карпат" з відпустки радник почесного президента клубу з питань спорту Юрій Дячук-Ставицький повідомив прес-службі зелено-білих про спаринг з київською "Оболонню", який запланований на 20 січня і має відбутися у Львові. Крім цього, клуб спростував чутки про перехід бразильського півзахисника Еріка. Гравець перебуває в розташуванні клубу і нарівні з усіма готується до другої частини сезону.
|
|
|
#1517 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У ресторані Ріо Фердинанда виявлено 29 сумок з коноплею
Розташований в центрі Манчестера ресторан "Россо Спрінг Гарденс", що належить захиснику "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанду, був підданий обшуку поліції, повідомляє англійська преса. У шафці шеф-кухаря закладу було виявлено 29 сумок з коноплею, повідомив представник поліції. Сам футболіст запевняє, що не знав, що в ресторані зберігалися наркотики. 55-річний шеф-кухар був заарештований за звинуваченням у зберіганні та розповсюдженні наркотиків.
|
|
|
#1518 |
|
Передовик
|
Ребров: Те, що ми можемо взяти, беремо
Київському "Динамо" доводиться переплачувати, аби гравці, що можуть посилити команду їхали до України, і навіть при цьому не всі бажають йти на більші гроші у Київ. Про це розповів тренер-селекцонер команди, колишній нападник команди Сергій Ребров, котрий оцінив перспективи першого зимового новачка клубу Адміра Мехмеді. "Мехмеді бачив у матчах за збірну Швейцарії. Вважаю, що це дуже вдале придбання. Головне, аби він сам зрозумів в який клуб потрапив. На жаль, це розуміють не усі наші легіонери. Сподіваюся, Мехмеді це усвідомить". - сподівається Сергій. "Судячи з його слів, він хоче у нашій команді прогресувати, а не просто сюди приїхати, щоби заробити гроші і згодом продатися дорожче. Безумовно, кожна людина хоче заробляти, зробити собі ім’я. Але дуже важливо, щоби футболіст взамін щось віддав своєму клубові. Тим паче, якщо ти приходиш у такий великий клуб, як "Динамо", - каже легенда клубу. За словами Реброва, Мехмеді вже готовий підсилити команду, якщо він у збірній Швейцарії у свої 20 років провів багато матчів, забиває голи, то, вочевидь, він уже сформований виконавець. "Думаю, в "Динамо" ще будуть новобранці. Якщо легіонер є кваліфікованим, підготовленим, то чому б його не запросити в команду? Ось візьміть Брауна Ідейє. Він відразу вписався в гру команди, допоміг нам в чемпіонаті України, в деякій мірі в Лізі Європи. Якщо у нас будуть ще такі новобранці, то, думаю, усі будуть тільки задоволені", - вважає Ребров. "Не можу вам сказати із впевненістю чи справді у нас ще будуть новобранці. Але, принаймні, ми на це сподіваємося. В нашій ситуації дуже складно запросити футболіста із іменем. У пресі лунало багато прізвищ, але не усі хочуть їхати в київське "Динамо". Чимало таких, які йдуть на меншу зарплату, ніж їм пропонували в "Динамо", але все одно залишаються в Європі", - визнав він. "Те, що ми можемо взяти, беремо. Як на мене, Браун Ідейє є одним з кращих наших придбань останнього часу. Будемо, сподіватися, Мехмеді теж допоможе "Динамо". Повинна змінитися країна. Футболісти оцінюють багато факторів – фінансовий стан клубу, економіку країни. Тому багатьом комфортніше грати в Італії чи Англії, але не в Україні". - переконаний "динамівець". Він додав, що київський клуб можемо заманити зарплатою чи сумою трансферу, адже не усі знають про історію "Динамо" і той же Браун Ідейє в інтерв’ю відверто говорив про те, що раніше взагалі нічого не знав про "Динамо", пише football24.ua
|
|
|
|
#1519 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Захисник "Ренна" Кадер Манган продовжить кар'єру у французькому клубі.
Спроби дніпропетровського "Дніпра" придбати 28-річного сенегальця виявилися безрезультатними - керівництво бретонців відмовилося відпускати футболіста. На початку трансферного вікна "Дніпро" зробило пропозицію "Ренну" з приводу трансферу Мангана, проте боси клубу заявили, що не хочуть продавати своїх лідерів посеред сезону.
|
|
|
#1520 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Однією з головних втрат "Олександрії" стала втрата капітана Олександра Казанюка, контракт з яким в клубі не стали подовжувати. Не побачать шанувальники жовто-чорних наступної весни ще ряд футболістів - голкіпера Володимира Овсієнка, Сергія Матюхіна, Олега Єрмака, Максима Кременчуцького, Сергія Давидова та Тараса Кабанова.
Не виключено, що покине команду і туніський легіонер Мохаммед Арурі.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |