![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.575
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Латвія анулювала ліцензію Дождю Латвія анулювала ліцензію на мовлення телеканала "Дождь", створеного російськими журналістами, які переїхали до Риги після початку вторгнення Росії в Україну. Рішення ухвалила Національна рада з електронних ЗМІ. Джерело: "Tvnet" Деталі: Керівник Нацради Іварс Аболіньш сказав, що рішення ухвалено в інтересах "державної безпеки та громадського порядку". Мовлення "Дождя" у YouTube у Латвії також планують заблокувати. Національна рада проситиме поставити геоблокування каналу "Дождь" на цій платформі, щоб контент телеканала був недоступний у Латвії. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
За інформацією ЗМІ, сьогоднішній удар російської армії налічував понад 70 ракет, які ворог націлював на інфраструктурні об'єкти.
Повідомляється, що головного удару було завдано по Києву - 40 ракет. Проте сили ППО зуміли збити 37 з них. На жаль, великі руйнування зафіксовано у Харкові та області, а також у Кривому Розі та Запоріжжі. Багато населених пунктів залишилися без електрики, опалення та води. В Укренерго повідомили, що було втрачено близько 50% споживання енергії, тобто знову відбулася системна аварія (блекаут). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Томаш Вікторовськи, який тренує першу ракетку світу Ігу Свьонтек із Польщі, висловився про усунення рашистських та білоруських представників від Вімблдонського турніру.
«Особисто я вважаю, що Вімблдон вчинив правильно, жорстко відсторонивши тенісистів із росії та білорусі. Дар’я Касаткіна – єдина тенісистка з тієї частини світу, з якою я взагалі спілкуюсь. Як і з її тренером. Ми не друзі, ми не проводимо час разом, але й не ігноруємо одне одного, навпаки. Тренуємося з Дашею як із єдиною російською спортсменкою. Тур сприйняв дії росії дуже м'яко. Жорсткі рішення треба було ухвалювати раніше. Ми перестали їздити до Китаю під час справи з Пен Шуай, а те, що сталося в лютому, заслуговувало на більш серйозну реакцію. Іга також багато разів висловлювала свої погляди на війну в Україні», – розповів Вікторовськи. Раніше повідомлялося, що Свьонтек обійшла Ангелік Кербер за кількістю тижнів у статусі першої ракетки світу. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Отак подивишся здаля на москаля,
Неначе й справді він людина, Та від Курил і до Кремля Воно було і є скотина. Йому завжди усього мало! Де тільки вср…лося чи стало, Уже волає од того - Тут все ісконне і його! Та хай тебе ухопить кат! Який же ти у біса брат?! Живи у рідному краю - Котись в Московію свою! І раз причина тут така Й дорога в тебе неблизька, То я тобі, як друг і брат Піддати можу і під зад, Щоб не морочив голови Й летів до самої Москви! Вірш Т.Г. Шевченка 1851 року. Більш як 170 років! Нарешті до кожного українця дійшло. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
За добу 22 грудня ЗСУ знищили 550 окупантів, 2 танки та 5 безпілотників.
Пропонуємо до вашої уваги зведення загальних бойових втрат росії з 24.02 по 23.12. особового складу ‒ близько 100 950 (+550) осіб ліквідовано, танків ‒ 3 005 (+2) од, бойових броньованих машин ‒ 5 986 (+5) од, артилерійських систем – 1 984 (+6) од, РСЗВ – 414 (+1) од, засобів ППО ‒ 212 (+0) од, літаків – 283 (+0) од, гелікоптерів – 267 (+0) од, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1 698 (+5) од, крилатих ракет ‒ 653 (+0) од, кораблів/катерів ‒ 16 (+0) од, автомобільної техніки та автоцистерн – 4 622 (+7) од, спеціальної техніки ‒ 178 (+0) од. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
За добу 3 січня українська армія знищила 720 окупантів, 2 танки та 6 артилерійських систем. Незабаром кількість знищених рашистів досягне позначки у 110 тисяч.
Пропонуємо до вашої уваги зведення загальних бойових втрат рф з 24.02.2022 по 04.01.2023. особового складу – близько 108 910 (+720) осіб ліквідовано, танків – 3038 (+2) од. бойових броньованих машин – 6 106 (+6) од., артилерійських систем – 2 039 (+6) од., РСЗВ – 424 (+0) од., засоби ППО – 215 (+1) од., літаків – 283 (+0) од., вертольотів – 270 (+1) од., БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1842 (+3), крилаті ракети – 723 (+0), кораблі/катери – 16 (+0) од., автомобільної техніки та автоцистерн – 4745 (+10) од., спеціальна техніка – 181 (+0). |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Тепер купувати продукти у дніпровських супермаркетах одне задоволення. Куди не стань, кого не спитай – звідусіль лунає наша солов’їна.
Та не просто лунає, ллється як чиста ріка, а її вимова така літературна, що не кожен львів’янин чи тернополянин так зможе. Йду між рядів, чую, як мати з сином розмовляють. Не те, що ідеально, просто одразу стає зрозуміло, коли людина перейшла на українську. Але це так сильно тішить! Я сам нещодавно балакав по-іншому, розумію, що це зараз не просто. Ніхто не вимагає, щоб на касі його обслуговували російською. Це я кажу не про якийсь конкретний маркет, тепер так практично у всіх: чи за містом у Сільпо, чи у великому Варусі. Розрахувався. Погода така хороша була ще й день святковий Думаю чому б не подзвонити добрим друзям не привітатись з ними. Перше набрав до Лариси, починаю вітати. А вона на радощах теж до мене ламаною українською вітається. Лариса російськомовна українка, у якої гарні успіхи. Я сам недавно й речення не міг сформулювати, якби не фейсбучні друзі, які допомогли мені. Цілий рік я намагався розмовляти українською поки в мене не вийшло краще. Я так нервувався спочатку, але мене вчасно підбадьорювали та хвалили. А це дуже важливо. Тепер і я радий допомагати іншим усьому чого навчився і продовжую вивчати. І заодно хочу передати “Привіт” своїм добрим друзям: Олі зі Києва, Світлані з Чернівців та львів’янці Марії. Це завдяки їм я тепер розмовляю державною не гірше за інших. Хочу додати, що чути, читати і розмовляти українською зараз – це надзвичайно гарно! Люди, вчіться українською, читайте літературу, спілкуйтеся українською, адже вона перш за все наша і кращої у світі мови нема! Слава Україні! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
А що , брати , проспали волю ?
Вже ваше жито інші жнуть . А ви чекаєте , що долю пани вам в хату принесуть . Пан м'ягко стелить - твердо спати . Лукаво грає на словах . Собі збудує він палати , а ви – у найми по світах . Щастя в байдужості не буде . Скажу вам слово Золоте . - Коли від сну прозріють люди , то й Україна розцвіте ! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
За добу 23 січня ЗСУ знищили 690 окупантів, 2 танки та 8 ББМ.
Пропонуємо до вашої уваги зведення загальних бойових втрат росії з 24.02.2022 по 24.01.2023. особового складу – близько 122 170 (+690) осіб ліквідовано, танків - 3152 (+2) од. бойових броньованих машин – 6 284 (+8) од., артилерійських систем – 2 148 (+2) од., РСЗВ – 448 (+1) од., засобів ППО – 220 (+0) од., літаків – 289 (+2) од., гелікоптерів – 281 (+4) од., БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1 897 (+3) од., крилатих ракет - 749 (+0) од., кораблів/катерів - 18 (+0) од., автомобільної техніки та автоцистерн – 4 944 (+8) од., спеціальної техніки – 194 (+1) од. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |