![]() |
|
|
#1611 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Рой Кін: Я б покликав в МЮ Рібері
![]() Відомий у минулому півзахисник "Манчестер Юнайтед" Рой Кін вважає, що влітку манкуніанцям потрібно спробувати придбати французького хавбека Франка Рібері, який зараз виступає в Німеччині за "Баварію". "Якби вибір залежав від мене, то я, враховуючи, що Мессі і Кріштіану Роналду роздобути неможливо, зупинився б на Рібері. Цього гравця вже довго пов'язують з "МЮ", і він відмінно б підійшов цій команді. Це один з тих футболістів, які можуть виграти для вас найбільш напружений матч", - сказав Кін. |
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Динамо" скасувало тренування на зборі в Іспанії через сильний вітер
Київське "Динамо" в суботу, 4 лютого, скасувало ранкове тренування через сильний порив вітру. Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", заняття команди Юрія Сьоміна на тренувальному полі Marbella Football Centre обмежилося розминкою. Замість тренування футболістів "Динамо" відправили у тренажерний зал, де кожен з гравців попрацював над певною групою м'язів.
|
|
|
#1613 |
|
Передовик
Ukraine
|
Бойова нічия Байєра та Штутгарта
![]() Лаббадія виставив на цей поєдинок атакувальний склад попри те, що гра проходила в Леверкузені. "Шваби" зіграли в чотири нападники. Перша по-справжньому небезпечна атака "фармацевтів" стала результативною. Новачок команди Чорлука навісив зі свого флангу, Шюррле ніхто не завадив прийняти снаряд. Ульрайх відбив м'яч перед собою після потужного удару від Андре, а Кісслінг виявився першим на добиванні. Леверкузенці заволоділи ініціативою, взявшись збільшувати перевагу. На диво непогано виглядав на позиції плеймейкера Ларс Бендер. Але на 23-й хвилині Кастро зіграв рукою на своїй половині поля, і після розіграшу штрафного ніхто не завадив Шиберу зрівняти рахунок. "Аптекарі" були змушені згадати про неписане правило - “не забиваєш ти — забивають тобі”. Уже на самому початку другого тайму капітан "швабів" Ташчі у власному штрафному погано повівся з Ларсом Бендером, і Рольфес вивів "Байєр" вперед ударом з одинадцятиметрової позначки — 2:1. Гості відповіли на 55-й хвилині, коли Ібішевіч несподівано для господарів захисників вискочив на передачу Какау і пробив в стійку. Ситуація для господарів ускладнилася ще більше після того, як Кадлец отримав два "гірчичники" протягом 5 хвилин і залишив свою команду в меншості. Відразу після цього "аптекарі" всією командою відійшли в оборону, утримуючи перевагу в рахунку. Але на 89-й хвилині Лено відбив прямо на Гарнік м'яч після удару Какау, а Гарнік не втратив нагоди вибороти для “Штуттгарта” нічию. Байєр" - "Штуттгарт" 2:2 (1:1) Голи: Кісслінг, 11 - 1:0; Шибер, 23 - 1:1; Рольфес, 47 (з пенальті) - 2:1; Гарнік, 89 - 2:2. "Байєр": Лено - Чорлука, Швааб, М.Фрідріх, Кадлец - Райнартц - Кастро, Рольфес (капітан) - Л.Бендер (Сем, 72; Ренато Аугусто, 84) - Кісслінг, Шюррле. "Штуттгарт": Ульрайх - Булахруз, Ташчі (капітан), Нідермайєр, Молінаро - Гентнер, Квіст (Хайнан, 79) - Шибер, Окадзакі (Гарнік, 76) - Ібішевіч, Какау. Попередження: Кадлец, 58; Кісслінг, 89 - Квіст, 73; Молінаро, 81; Ібішевіч, 86; Какау, 88; Хубнік, 90+3. Вилучення: Кадлец, 63 (друге попередження) - Молінаро, 90+2 (груба гра). Результати інших матчів: "Герта" - "Ганновер" - 0:1 Гол: Абделлауе, 68. "Шальке" - "Майнц" - 1:1 Голи: Зідан, 15 - 0:1, Обасі, 59 - 1:1. "Хоффенхайм" - "Аусбург" - 2:2 Голи: Мельдерс, 31 - 0:1, Млапа, 38 - 1:1, Саліховіч, 51 (п) - 2:1, Лангкамп, 72 - 2:2. |
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Передовик
Ukraine
|
Чічаріто: Торрес нам завтра не заб’є
![]() Нападник "МЮ" Хав'єр Ернандес (Чічаріто) вважає, що форвард "Челсі" Фернандо Торрес не зможе забити "Юнайтед" в завтрашній грі, але усвідомлює всю важливість гри з командою Віллаш-Боаша. Мексиканський форвард "Манчестер Юнайтед" вважає, що в завтрашньому матчі на "Стемфорд Бридж" гольова "засуха" Торреса триватиме. Іспанець не забиває з вересня, і не завдав жодного удару по воротах суперника в останньому матчі "Челсі" проти "Свонсі". "Фернандо Торрес, без сумніву, є одним з найкращих нападників у Європі, - цитує Хав'єра The Daily Star. - Але він ніяк не може забити, і я передбачаю, що він не зробить цього і у неділю в матчі проти "Юнайтед". "Щодо нас, то поразка від "Ліверпуля" в Кубку Англії не додала нам настрою, і цей матч пішов не за нашими планами. Зараз ми можемо зосередитися виключно на чемпіонаті, і ми хочемо це зробити, щоб перемогти в ньому. Сер Алекс дуже серйозно ставиться до завоювання титулу, і вважає, що дуже багато залежить від психології, тому що це тривалі перегони з іграми кожного тижня, і він знає, що команда вже демонструвала характер в минулому, що допомагало нам перемагати в чемпіонаті". |
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Передовик
Ukraine
|
Замбія у півфіналі Кубка Африки
![]() Замбійські футболісти здобули переконливу перемогу над Суданом, ще на крок наблизившись до фіналу турніру. Замбія - Судан - 3:0 Голи: Сунзу, 15, К. Катонгі, 66, Чаманга, 86 Замбія: Мвеене, Нкаусу, Хімонде, Сунзу, Мусонда, Лунгу (Касонде, 56), Сінкай, Чанса, Калабі, К.Катонго (Сакуваха, 89), Маюка (Чаманга, 64) Судан: Ель-Хаді, Каліфа, Башир, Омар, Алі, Юсиф (Камал, 30), Назарі (Рамадан, 42), Мустафа (Альрахман, 68), Башир, Тахир, Мудатер Попередження: Сінкай - Каліфа, Алі, Тахир Вилучений: Алі, 64 На 65-й хвилині К.Катонго не реалізував пенальті (воротар) |
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Передовик
Ukraine
|
Атлетик втратив перемогу в матчі з Еспаньолом
![]() В рамках 22-го туру іспанської Ла Ліги в Більбао зустрічалися "Атлетик" і "Еспаньол". Господарі вели в рахунку, але вже в доданий час втратив перемогу - 3:3. "Атлетик" Б - "Еспаньол" - 3:3 (1:1) Голи: Де Маркос 25 (1:0); Ромарік 33 (1:1); Вайсс 48 (1:2); Льоренте 58 (2:2); Мартінес 65 (3:2); Альбін 90 +1 (3:3) Тим часом "Мальорка" вдома з мінімальним рахунком обіграла "Бетіс", а "Леванте" і "Расинг" зіграли внічию 1:1. "Мальорка" - "Бетіс" - 1:0 (1:0) Гол: Кастро 25 (1:0) Вилучення: Маріо 75 ("Бетіс"); Раміс 85, Касадесус 90 +3 (обидва - "Мальорка") "Леванте" - "Расінг" - 1:1 (1:0) Голи: Коне 23 (1:0); Арана 60 (1:1) |
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Передовик
Ukraine
|
Збірна Кот-д’Івуару вийшла в півфінал Кубка Африки
![]() Визначився другий півфіналіст Кубка Африки. Збірна Кот-д'Івуару в чвертьфіналі з рахунком 3:0 розгромила одного з господарів турніру збірну Екваторіальної Гвінеї. Дубль Дідьє Дрогба і розкішний гол Яя Туре дозволили збірної Кот-д `Івуару святкувати перемогу. У півфіналі івуарійців чекає зустріч з переможцем пари Габон - Малі. Ця зустріч відбудеться в неділю, 5 лютого. Кот-д `Івуар - Екваторіальна Гвінея 3:0 Голи: Дрогба, 36, 69, Яя Туре, 81 |
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Карлоса Тевеса кличуть на Батьківщину
![]() Аргентинський форвард "Манчестер Сіті" Карлос Тевес відвідав прощальний матч кращого бомбардира "Боки Хуніорс" Мартіна Палермо. У самій грі футболіст участі не прийняв, але взяв участь у вшануванні 38-річного ветерана. Як повідомляє аргентинська преса, в перерві матчу Тевес виступив з урочистою промовою, однак присутні на стадіоні "Ла Бомбонера" 60 000 глядачів заглушили форварда, скандуючи: "Залиш Англію і повертайся додому!". Таким чином фанати "Боки Хуніорс" в черговий раз виступили з проханням про повернення Тевеса.
|
|
|
|
#1619 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Террі не зіграє з МЮ
Головний тренер "Челсі" Андре Віллаш-Боаш повідомив, що захисник Джон Террі не візьме участі в матчі 24-го туру англійської прем'єр-ліги з "Манчестер Юнайтед", який відбудеться 5 лютого на "Стемфорд Бридж". Капітан лондонського клубу пропустив останній матч синіх зі "Суонсі" через проблеми з коліном і відновитися після травми не зміг. Не виключено, що Террі пропустить і зустріч наступного туру з "Евертоном".
|
|
|
#1620 |
|
Передовик
Ukraine
|
Нерадзуррі капітулюють у Римі
![]() Рома розчавила міланський Інтер на Олімпіко в рамках 22 туру Серії А. Інтерес до принципового поєдинку непримиренних колективів підсилювався і тим, що Інтер та Рома два тури поспіль не можуть перемогти (попри успішну серію звитяг, які були до цього). До того ж, загальновідомо, що на Олімпіко нерадзуррі – найбільш незручний опонент для вовків (Рома була нокаутована 27 разів синьо-чорною командою). З перших хвилин зустрічі на футбольному полі переважала силова боротьба, конструктивну було обмаль. Та вже на 5-ій хвилині Боріні пристрілювався до воріт Сезара. Рома поволі захопила ініціативу, і не зменшувала обертів, доки не забила… Флангову передачу головою замкнув центрбек Жуан. Команда Енріке не зупинилась, Інтеру довелось грати без м'яча. Статистика дивувала: господарі у два з половиною більше разів володіли футбольним снарядом. Не дарма… Під завісу тайму влітає другий у ворота Сезара. На вістрі атаки – Боріні. Він на замасі кладе на газон Самуеля і низом спрямовує круглого у ціль. У другому таймі ситуація не змінилась. Інтер сипався далі. Зміни Раньєрі не поєдинок не вплинули належним чином. Дубль оформив Боріні. Автор першого гола Жуан пасує нападнику і той, перебуваючи на грані офсайду, продовжує і завершує штурм воріт Сезара точним пострілом. Гра зроблена, тепер можна грати на публіку. Цим і займались вовки, а нерадзуррі нічого путнього практично не створили. Крапку в матчі поставив Боян Кркіч, якому дав шанс наставник Роми на 73-ій хвилині зустрічі. Екс-каталонець отримав пас від Сімплісіо і перехитрив Кордобу та Сезара. Ось так було пошматовано Інтер у Римі. Рома - Інтер 4:0 Голи: Жуан, 13, Боріні, 41, 49, Кркіч, 89 Рома: Стекеленбург, Таддеї, Жуан, Хайнце, Анхель, Гаго (Сімплісіо, 71), Де Россі, Пьяніч, Тотті, Ламела (Боян, 73), Боріні (Пішітелла, 80) Інтер: Жуліо Сезар, Майкон (Фараоні, 68), Лусіо, Самуель (Кордоба, 46), Нагатомо, Дзанетті, Камбіассо, Паломбо, Обі, Пацціні (Полі, 46), Міліто Попередження: Де Россі, Таддеї - Майкон, Фараоні, Камбіассо |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |