![]() |
|
|
#1721 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дзвінок. Путін знімає слухавку. — Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіслава! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо. — Хорошо, Миша, это действительно важная новость. А
большая у вас армия? — Ну, зара... (щитає)... Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім. — Должен сказать тебе, Миша, что у меня в армии 100 тысяч людей, которые только ждут моего приказа. — Холєра, я зара вам віддзвоню. (За якийсь час)... — Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи. — Должен сказать тебе, Миша, что со времени нашего последнего разговора я увеличил армию до 200 тысяч человек! — Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную. (За якийсь час)... — Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни. — Неужели? Очень жаль. А почему это вы вдруг передумали? — Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних москалів.
|
|
|
#1723 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Приходить мужик на риболовлю. Закидає вудку - ні фіга. Поруч сидить дід і тягає одну за одною. Мужик до нього:
- Поділися секретом. - Ти на шо ловиш? - На хліб. - Нєє, на черв'яка треба. - Які тут черв'яки, спека така! - Он, бачиш дерево, під ним і копай. Ну, мужик раз копнув і відразу ось таааак ось черв'яка дістає. Насадив його і йде до діда така справа відзначити. Сидять, п'ють, і тут дід згадує: - Ти вудку закидав? Мужик біжить перевірити. Дістає вудку - там висить черв'як, тримає за очі двох сазанів: - Мужик! Де тебе чорти носять?!
|
|
|
|
#1725 |
|
Administrator
Ukraine
|
- знаєш що об'єднує російських, українських і польських націоналістів?
- Що? - Вони всі ладні померти за українську землю!
|
|
|
#1726 |
|
Administrator
Ukraine
|
Кабінет прем'єр міністра України, урок української мови:
Репетитор: - Микола Янович, як буде українською "расстояние"? - Відстань - О, Ви робите помітні успіхи! - Та відстань від мене з сваіми дурацкіми запітаннями.
|
|
|
#1727 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Страшна баба, морда цеглиною, заходить в торговий центр з двома
синами, дивлячись на всіх, як Ленін на буржуазію, і шпиняя діточок по найменшому приводу. Продавщиця звертається до неї: - Доброго дня, ласкаво просимо. Які гарненькі хлоп'ята! Двійнята? - Що за хрень ти порішили, дура? Одному 9 років, іншому 8! Ти сліпа або просто ідіотка? - Та ні, ні те, ні інше. Просто я не могла повірити, що хтось наважився трахнути вас аж двічі!
|
|
|
|
#1728 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Програміст дописує найкрутішу в світі програму, аж тут дзвінок у двері.
Відкриває - там смерть. Тільки маленька якась. Він впав на коліна, каже: "Дай ще добу. Доб'ю програму - тоді приходь!". А вона: "Та заспокойся. Я не по тебе прийшла, а по твого вінчестера!" ![]() Крилатий вислів: Не підвищуй на мене ШРИФТ!!! ![]() Йдуть два кума по дорозі, коли – Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі. Коли знову – Вжик!.. – мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз – Вжик!.. – знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: – Послухайте, куме, що це робиться – нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти… |
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Самий офігенний фаєрвол в світі!!!
1. Одна людська клітина містить 75Мб генетичної інформації! 2. Один сперматозоїд містить 37.5Мб! 3. В одному мілілітрі міститьсяся біля 100 млн. сперматозоїдів! 4. В середньому, еякуляція триває 5 секунд и складає 2.25 мл. сперми. 5. Таким чином, пропускна здатність чоловічого члена буде рівна: (37.5Мб x 100млн x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоїд x 100 000 000 сперматозоїд/мл x 2.25 мл) / 5 секунд = 1 687 500 000 000 000 байт/секунду = 1687.5 Терабайт/с Виходить, що жіноча яйцеклітина витримує цю DDoS-атаку на 1687.5 Терабайта/секунду, пропускаючи тільки один вибраний пакет даних і являється самим офігенним в світі хардварним фаєрволом... Проте цей один пакет, який вона пропускає, валить систему на 9 місяців... Востаннє редагував ac&dc: 23.06.2011 о 23:25. |
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Administrator
Ukraine
|
Теща кличе зятя:
- Ось тобі 1000 рублів, поховай мене розкішно, з пам'ятником! Мужик задумався. Зустрічає друга: так і так. - Не дрейф. Я свою минулого місяця поховав, в 15 рублів вклався! - ???!!! - Так закопав по пояс і пофарбував ...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |