![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
В Англії оголосили Гравця року
![]() Хавбек Тоттнема і національної збірної Англії Скотт Паркер удостоївся честі носити звання Гравця року в своїй країні. Вболівальники вибрали саме Скотта. У голосуванні Паркер на 17% випередив голкіпера Ман Сіті Джо Харта. Третє місце посів вінгер МЮ Ешлі Янг. "Це дуже велика честь для мене. Я дуже щасливий, що став в один ряд з тими, хто раніше отримував цю нагороду", - говорить Скотт. "Для мене це величезне досягнення і я дуже пишаюся ним".
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Авангард" виграв "Кубок "Олімпіка"
Краматорський "Авангард" виграв "Кубок "Олімпіка". В останньому турі команда з Донецької області розійшлася миром з господарями - донецьким "Олімпіком". "Аванагрд" у підсумку набрав 10 очок у 5 матчах і випередив переслідувачів на 2 очка. Друге місце посів ФК "Макіїввугілля" (Макіївка), третє "УСК-Рубін" (Донецьк).
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Моурінью поїхав в Лондон шукати житло
Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью скористався паузою в чемпіонаті Іспанії, пов'язаною з матчами збірних, і відправився до Лондона, щоб підібрати житло для своєї сім'ї, повідомляє AS. Після відставки з "Челсі" Моурінью зберіг хороші стосунки із власником клубу Романом Абрамовичем, і не виключено, що наставник "Реала" змінить на посту головного тренера синіх співвітчизника Андре Віллаш-Боаша, під керівництвом якого команда після 26-и турів бореться тільки лише за 4-е місце в турнірній таблиці. Крім того, існує ймовірність, що наступним місцем роботи Моурінью стане "Арсенал", який вже кілька років не може завоювати жоден трофей з Арсеном Венгером на тренерському містку.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Динамо" розгромило "Маккабі"
У заключному матчі на зборі в Ізраїлі київське "Динамо" завдало розгромної поразки "Маккабі" з Хайфи. Контрольний матч "Динамо" - "Маккабі" (Хайфа) 5:0 (1:0) Голи: 1:0 - Калитвинцев (17), 2:0 - Мендес (32, автогол), 3:0 - Бетао (36), 4:0 -Аруна (48), 5:0 - Дуду (52) "Динамо": Кичак, Сілва, Сімовіч, Алмейда, Бетао, Юссуф, Аруна, Калитвинцев (Лухтанов, 47), Корреа, Дуду, Ідейе. "Маккабі": Мендес, Бульят, Дгані, Коен, Мешумар, Яхья, Боколлі, Розенбаум, Азріель, Чезаре, Амаша.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бен Хаїм: "Дві помилки в першому таймі коштували нам дуже дорого"
Дві помилки в першому таймі поєдинку проти збірної України коштували дуже дорого для національної команди Ізраїлю. Таку думку в інтерв'ю One висловив захисник збірної Ізраїлю Таль Бен Хаїм. "В першій половині зустрічі ми допустили дві помилки, які коштували нам дуже дорого. Але після перерви ми почали показувати хорошу гру. Нам вдалося довести, що у нас є команда, яка не здається. Ми стали більше рухатися і притиснули суперника до воріт", - сказав він. "Під керівництвом Гутмана ми провели всього два повноцінних тренування, але вже можна було побачити перші результати його роботи. Я впевнений, що в наступних матчах ми будемо грати набагато краще. Думаю, ми можемо вірити в світле майбутнє нашої збірної", - цитує екс-гравця лондонського "Челсі" fc-dinamo.kiev.ua.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Буковина" програла ФК "Львів"
Чернівецька "Буковина" зіграла останній поєдинок на навчально – тренувальному зборі в Криму. Підопічні Вадима Зайця поступилися ФК "Львів". Контрольний матч "Буковина" - ФК "Львів" 1:2 (0:0) Гол "Буковини" забив Юрій Бровченко (54) Стартовий склад "Буковини": Сергій Тукач, Вадим Мельник, Володимир Найко, Олександр Вечтомов, Іраклій Циколія, Руслан Гунчак, Олександр Семенюк, Степан Маковійчук, Юрій Бровченко, Володимир Монастирський, Роман Степанков.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Барріос продовжив контракт з "Боруссією"
Дортмундська "Боруссія" підписала новий контракт з нападаючим Лукасом Барріосом. Нова угода з гравцем розраховано на два роки, повідомляє офіційний сайт діючих чемпіонів Німеччини. Нагадаємо, раніше повідомлялося про інтерес "Динамо" до Барріоса
|
|
|
#8 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бланом зацікавилася "Валенсія"
Тренер суперників збірної України по фінальному турніру Євро-2012 може очолити іспанську "Валенсію". Про інтерес "кажанів" до Лорана Блана, що є головним претендентом на посаду, котру наразі обіймає Унаї Емері, повідомляє іспанська Marca. Конкурентами француза є його співвітчизники Дідьє Дешам ("Марсель") та Руді Гарсі ("Лілль"), а також наставник "Еспаньйола" Маурісіо Покеттіно.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Новачок "Карпат" допоміг збірній Естонії перемогти Сальвадор
Новачок "зелено-білих" Тармо Кінк допоміг національній збірній Естонії перемогти Сальвадор. Команди зійшлися у товариському матчі в Лос-Анджелесі, інофрмує сайт "левів". Нападник вийшов на поле зі стартових хвилин. Саме після його гарматного пострілу зі штрафного на 71-ій хвилині кіпер Сальвадору Портільо не зміг зафіксувати м’яча. Першим на добиванні був Клаван, який і увігнав круглого в сітку. За кілька хвилин головний тренер збірної Естонії Тармо Руйтлі замінив Кінка на Райо Пірою. Невдовзі саме Піроя добив центральноамериканську команду, вдало зігравши головою після навісу зі штрафного.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Ювентус" оцінює Фернандіньо в 12 млн євро
Босам туринського "Ювентуса" дуже подобається універсальність "гірника" Фернандіньо, який може грати як в опорній зоні, так і ближче до атаки. Про це повідомляє авторитетна італійська газета Il Sussidiario. Зазначається, що трансфер оцінений приблизно в 12 мільйонів євро, але при цьому "Ювентусу" доведеться витримати конкуренцію з "Наполі", який давно доглядає за лідером "Шахтаря", пише terrikon.com.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |