![]() |
|
|
#1981 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
![]() ![]()
|
|
|
#1983 |
|
Передовик
|
На вихідних Тернопіль святкує свою 471 річницю
![]() 27-28 серпня у Тернополі – День міста. З нагоди 471-ї річниці Тернополя різні дійства відбуватимуться у парках Національного відродження, «Топільче», ім. Т.Шевченка, а також на набережній Тернопільського ставу та Театральному майдані, повідомляє ZIK. У рамках відзначення Дня міста відбудеться низка традиційних уже святкувань, приміром, урочисті засідання, спортивні змагання, різноманітні концерти, фестиваль «Цвіт вишиванки», свято Тернопільського замку та феєрверк. Утім, цьогоріч міськрада запровадила і дещо нове: змагання з повітроплавання, водно-моторного спорту, свято господинь. На святкування Дня міста до Тернополя з’їдеться низка делегацій із міст-партнерів – із Тирасполя, Тарнова, Хожува та Батумі. До речі, 28 серпня міський голова Тернополя Сергій Надал і представники грузинського міста урочисто підпишуть Угоду про співпрацю. 28 серпня – престольне свято храму Успіння Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди відбудеться урочиста літургія у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Кн. Острозького).
|
|
|
#1985 |
|
Передовик
|
СЕРЦЕ МУЖЧИНИ.
|
|
|
#1986 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Виходить студент з аудиторії. Товариші запитують:
- Ну що, здав? - Так здається здав! - А що запитував? - А чорт його знає – він же запитував на англійській. |
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Розбудіть німця посеред ночі, і ви дізнєтесь, як правильно пити "Зіберт".
Розбудіть українця серед ночі і ви дізнаєтесь багато нових слів, і отримаєте перелом носу.
|
|
|
|
#1988 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Місце дії - Україна, наші дні.
Жив-був мужик, у якого в місті були сім'я і машина, а в селі - батьки. Раз батьки зарізали свиню, син навантажив свининою багажник машини і повіз до міста - залишки, може, і продав би, але в основному на сім'ю брав. Тут-то і зустрівся йому даішник. Зажадав відкрити багажник, почав наїжджати і погрожувати, мовляв, на продаж везеш. Переконати даішника, що не на продаж, і щоб відпустив в спокої, нашому герою не вдалося навіть після інтенсивних суперечок, і він у підсумку вирішив питання по-простому: видав того ніж, мовляв, відріж собі скільки хочеш і не мороч вже голову. Даішник відрізав собі шмат м'яса, шмат сала, забрав всю печінку і відпустив мужика. Той засмучений продовжив шлях додому - що робити, країна така, життя таке, раніше розбійників з великої дороги так прямо розбійниками і називали, у наш час на цьому місці даішники. Справа житейська. Будинки наш герой виявив, що даішник забув у багажнику свій жезл. Жезл був відданий маленькому синові - тому радість, грається, натискає кнопочку, жезл світиться. Через якийсь час іграшка перестала світитися - батарейка села, або як вже там ці жезли влаштовані. Дитина віддав цяцька батькові на лагодження. Батько цяцька розкрутив - і виявив всередині заникав туди попереднім господарем жезла дві з половиною тисячі гривень. За гідною ціною продав м'яса з салом.
|
|
|
|
#1989 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Напис на електрощиті українською та російською:
Небезпечно для життя. Неопасно для жизни. Розмовуа двох бабульок: - Слухай Марись а ти дивишсі той іксфактор? - Та дивюсі а шо такє? - Ти знаєш шо тутой сусєдув є трохі голубий? - Я незнаю в мене тілівізор чорнобілий! - Ти знав, що Уткін - амбідекстр? - Хто-хто? - Уткін. Востаннє редагував karpinets2710: 02.09.2011 о 14:01. |
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Буває зайдеш на кухню води попити, а коли прокинешся, вже другий бутерброд доїдаєш ...
------------------------------------------------------------------------------------ Люди як шкарпетки – всі подібні, а пару фіг знайдеш. --------------------------------------------------------------------------------------- - Бабуляяя! Вибач мене! Я знову розбив твою улюблену вазу. - Ну зашибісь ... Третій кальян за тиждень! - Вирішили якось представники найдревнішої професії, повія і злодій одружитися ... - Ну і що? - А то - всі їхні діти стали першими професійними політиками ... - Чим схожі курка і депутат? - Обидва можуть годинами сидіти на яйцях. - А чим відрізняються? - Курка - не безрезультатно ... -Оце так в п'ятницю ми так не слабо відзначили мій День народження, а сьогодні з ранку, ніякого похмілля, і всі вихідні попереду !"- раділа Маша, не підозрюючи, що вже вівторок ...
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 03.09.2011 о 21:26. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |