![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 18.06.2010
Вік: 55
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
|
Вийшла восьма версія лікуючий утиліти Dr.Web CureIt!, призначена для антивірусної перевірки і лікування комп'ютерів, у тому числі з встановленим антивірусом іншого виробника.
Швидкість сканування Dr.Web CureIt! була значно збільшена за рахунок можливості багатопотокового обробки даних з розподілом завдань між ядрами процесора, вже використовується в продуктах Dr.Web версії 7.0 і 8.0 для Windows. Також була впроваджена нова підсистема виявлення руткітів, яка використовується в продуктах Dr.Web Security Space і Антивірус Dr.Web для Windows версії 7.0 і 8.0. Були розширені можливості вибіркової перевірки утилітою - тепер користувачі можуть вибирати для сканування окремо: пам'ять, завантажувальні сектори, об'єкти автозапуску і інші об'єкти. Додана можливість блокувати доступ в мережу під час перевірки, що дозволяє не допустити повторного зараження і активності шкідливих об'єктів, поки триває сканування. Після завершення перевірки за бажанням користувача комп'ютер може бути вимкнений. Значно підвищилася стабільність роботи програми, практично виключена можливість появи в процесі сканування BSOD («синій екран смерті») в результаті викликаного роботою утиліти збою. У новій версії утиліти реалізований функціонал здійснення перевірки BIOS персонального комп'ютера на зараження «біос-китами» - шкідливими програмами, що інфікують BIOS ПК. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#12 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
друзі підскажіть хочу я включити сайт vk спершу писало у вести код справки тепер все пропало все быле сайт не загружаэться . Що робити?
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська локалізація програм | sat-prof | Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК | 5 | 02.09.2011 20:26 |