![]() |
|
|
#2051 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові:
- Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! Дружина зустрічає чоловіка, який повернувся з роботи: - Нарешті! - А хіба я пізно прийшов? - Я не про це. Нарешті - то від тебе пахне пристойними жіночими парфумами!
|
|
|
|
#2054 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Вовочкa підходить до діда і запитує:
- Діду, звідки діти беруться? Дід відповідає: - Кого лелека приносить, a кого в кaпусті знaходят. Вовочкa вислухав, зaписав все в зошит,заховав її в стіл і пішов. Дідові цікаво стaло, він дістав зошит і читає: - Розмовляв з дідом нa сексуaльні теми - дуб дубом. |
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Уб'ютогохтозламавмійпробіл!
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові: - Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! |
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
))
|
|
|
#2058 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 04.07.2010
Вік: 37
Дописи: 35
Мій ресівер: Cosmosat 7400
|
- Куме, а шо то у вас таке лежить на порозі?
- То моя зла собака! - Тю, а я об неї ноги витер! - В тебе авто в мінус 30 заводиться? - Не знаю, у мене в мінус 30 авто не відчиняється!.. Львів. В салон автобуса заходить вуйко з кулеметом: - Шановнi добродii, а чи не пiдкажете ви менi котра година? Усі сидять, мовчать. Тут нєгр схоплюєтьсься з місця: - Сiмнадцять годин, п'ятнадцять хвилин дядьку! - Та сиди, синку, сам бачу, що не москаль! Оголошення на сайті знайомств: - Шукаю єдину, ніжну, люблячу, здатну розділити тяготи й злиденність. Тяготи й злиденність гарантую. Востаннє редагував slavon: 26.09.2011 о 07:34. |
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Добре вихована людина ніколи не стане безсоромно заглядати на ноги співрозмовниці одягненої у міні-спідницю, а постарається що-небудь зробити для того, щоб дама нахилилась.
------------------------- Два мужика сидять на лавці біля школи. Проходить училка. Один каже: - Цікаво, який у неї розмір... - Другий. Проходить ще одна. - А у цієї? - Ледве-ледве перший. Ще одна. - У цієї? - Повноцінний третій. - Слухай, звідки ти це знаєш? Медбратом тут працюєш? - Не-a. Фізкультурником.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |