![]() |
|
|
#2071 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
- Тут не можна рибалити!
- А я не рибалю, я купаю свого черв’яка. У зв’язку з кризою об’єдналися дві компанії – “Макдоналдс” і секс-шоп. Тепер іграшки в хеппі-міл стали ще більш цікавими.
|
|
|
|
#2073 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У школі:
— Діти, пам'ятаєте фільм "Згадати все" зі Шварценеггером про Марс — там була така жінка-мутант із трьома грудьми? Пам'ятаєте? От бачите... Це ви пам'ятаєте, а третій закон Ньютона — ні! ***** - Чому пульт не працює? - Я, звичайно, не електрик, але по-моєму, пульт не працює, тому що телевізора немає.
|
|
|
#2074 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Офіціанте! Я замовляв м'ясо під лимоном. Де м'ясо?
- Під лимоном... ----------------------------------------------------- Заходжу сьогодні в аптеку, черга ... Підходжу до віконця, питаю, - у вас є баночки для аналізів? - Вам для яких? Кал або сеча? - А в чому відмінність? - Для калу з ложечкою ... Я тут же вголос припускаю: а для сечі з трубочкою так? ------------------------------------------------------ У нас у гуртожитку - триразове харчування: понеділок ... середа ... п'ятниця! |
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Президент Віктор Янукович на новому газоні стадіону "Олімпійський" вдарив по м'ячу і забив його у ворота. Ворота поставили відразу після моменту удару - там, куди покотився м'яч.
******* Приїжджає ВФЯ до Донецька. Бачить такий нічогенький готельний комплекс будується. Задає питання: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає до Львова. Бачить, як будується здоровенний ресторан. запитує: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає Крим. Бачить, як будується гігантська туристична база. запитує: - А хто це будує? - Син ваш будує, Віктор Федорович. Приїжджає Київ. Бачить, як будується торгово-розважальний центр. запитує: - А хто ж будує то? - Так син ж ваш будує, Віктор Федорович. - Мда-а-а-а. Таке відчуття, що в країні працюють тільки я і мій син. Охоронну зону навколо Табачника розумніше вимірювати не в метрах, а в довжинах букетів. *** - Мaмa, цей не блaгодaрний знову не хоче їсти гречку! - Доню, a ти розкажи як ти стaрaлaсь коли її вaрилa! - Варила??? Тaк її потрібно варити ?!! Еволюція по-українськи - це коли на зміну homo sapiens приходить homo donetskiy. *** Директор київського зоопарку Олексій Толстоухов розповів що тварини у звіринці масово вмирають, оскільки більшість з них пережили свій біологічний вік ... і їх пенсії вистачає лише на оплату комунальних послуг.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 05.10.2011 о 20:18. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |