![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти? - Ковбасу їм.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
М'яч ще летів в вікно директора, а діти вже грали в хованки....
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Щоб перевірити стан книжок у бібліотеці, призначили ревізію. Отож один перевіряє, інший записує.
- Тааааак... На п'ятнадцятій сторінці дірка! (перегортає) Ого! І на шістнадцятій - теж!
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Виробники всесвітньовідомої локшини "Мівіна", запустивши на ТБ нову рекламу своєї продукції, насправді не брешуть, коли кажуть, що у ній стало вдвічі більше овочів. Адже, оскільки до цього часу їх було 0, то будь-яке число, помножене на 0, теж буде нулем. Усе по-чесному
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Льотчик
Учителька прийшла до класу, надягнувши золотий кулон у вигляді літачка. Під час уроку Вовачка невідривно дивиться на цей кулон. Нарешті вчителька не витримує й запитує: — Вовачко, тобі що, літачок подобається? — Ні, аеродромчик!
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Скільки чоловік працює у вашій бригаді?
- Разом з начальником 12. - А без начальника? - Без начальника у нас взагалі ніхто не працює. _______________________________________ Хто б міг подумати, що для розлучення з білявкою достатньо забути в опері закрити вкладку на СПІДтест - перевірку швидкості інтернету...
|
|
|
#9 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 29.04.2011
Дописи: 98
Мій ресівер: openbox s1. orton
|
Група туристів пішла на Кавказ в похід. Цілий день йшли, втомилися, ноги підкошуються. Провідник каже:
- Ось по колоді пройдемо і відразу привал. Туристи дивляться, а внизу ущелина 2 км і пройти можна лише по цій колоді. Всі стоять - бояться. Раптом бачать - йде старий горець з бараном. Підійшов, узяв барана на плечі і перейшов на ту сторону. Туристи йому кричать: - Батьку, перенеси нас також. Ми тобі по рублю скинемося за кожного. На полтинник побaхаешь! Він повернувся і став їх переносити на плечах. Несе останнього і на середині захитався - сили покинули. Ну він і кинув туриста в прірву, і спокійно дійшов до всіх. Вони йому: - Батьку, ти що наробив? він: - А, нічого страшного рублем більше, рублем менше! Турист в Єгипті сидить на березі Нілу, рибалить. Кругом душно, спекотно, дихати нічим і нічого не ловиться. З води вилазить крокодил і підповзає до туриста: - Тобі душно? - Ага ... - Тобі жарко? - Ага ... Крокодил з надією: - Так може іскупнешься?
Востаннє редагував slavon: 22.01.2012 о 19:30. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Капітан лайнера "Costa Concordia" дзвонить на берег другу:
- Ти бачив кіно "Титанік"? - Ні. - Зараз покажу! --------------------------------------- Тільки в нашій країні слово "угу" є синонімом до слів "будь ласка", "дякую", "добрий день", "нема за що" і "" вибачте ", а слово" давай "в більшості випадків замінює" до побачення ".
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |