![]() |
|
|
#2211 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Івасику! Чому ти п’єш так багато води?
- Бо я з’їв яблуко. - Ну і що з того? - А помити його забув. |
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- А ти бігаєш зранку?
- Так! По дому, з криками "блііін, проспал!" ------------------------------------------------ Раптово я зрозумів, що став лівшею: лівою тримаю ложку, а правою - "мишку".
|
|
|
#2214 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Подзвонила чоловікові, питаю:
- Ти мене сильно любиш? відповідає: - Купуй. Ось що таке справжнє подружнє взаєморозуміння! ________________________________________ Бабуся в Києві, переходячи вулицю Грушевського спіткнулась і впала на "5 точку". Підбіг до неї Азаров, поміг піднятись, довів до тротуару. Після чого розповів про реформи і закликав голосувати за партію влади на слідуючих виборах. Бабуся відповідає: - Я ж того.... дупою стукнулась, а не головою. __________________________________________________ __________ Тільки в нашій країні пішохід, стоячи на пішохідному переході, дякує водієві, який зупинився, щоб його пропустити.
|
|
|
|
#2215 |
|
Передовик
|
Хлопець поcле знайомства з дівчиною:
- Дівчина, ви не подумайте нічого поганого: я вас просто проводжу до вашого будинку. - Шкода, я якраз подумала про погане. __________________________________________________ ________________ Потім він вимкнув світло й запалив свічки. «Економний, — відзначила вона. — Це добре». __________________________________________________ ___________ Ой, Галю! Яка в тебе солодка шия! - От, дурень! Знову чирьяк висмоктав.
|
|
|
|
#2216 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Забув погодувати кішку. Сидить десь там на кухні, чимось гримить... готує напевно
__________________________________________________ ______________________ У дитячому садочку малюк читає по складах: „Сі-но-кіс”. - Як буде разом? - запитує вихователька. - Сіно для кіз! - випалив маленький грамотій.
|
|
|
#2217 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Застілля. Здоровезний чоловік не п'є. йому:
- Чого не п'єш? - Мало вип'ю, мені не буде весело. Багато вип'ю, вам буде не весело. ---------------------------------------------------------------------- - Вибачте, це вас називають людина-павук? - Блін, дістали! Ну, подумаєш, один раз муху в компоті не помітив.
|
|
|
#2218 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Ти знаєш, я сьогодні поставив нашому директору ультиматум!
- І що ж ти йому сказав? - Або ви підвищите мені зарплату, або я звільняюся! - Ну і чим все закінчилося? - Ми прийняли компромісне рішення. Він не підвищує мені зарплату, а я не звільняюся. |
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Що люди думають, коли їм назустріч
йде поліцейський? європеєць: о, наша поліція мене захищає. українець: бля, тільки б не доїбався!!!
|
|
|
#2220 |
|
Передовик
|
Справжній українець не стільки радіє зменьшенню черги перед ним, скільки збільшенню черги за ним.
__________________________________________________ ____________ Це цікаво: Виявляється - огорожа навколо Верховної Ради складається з 450 гострих металевих кілків ... Це випадковість чи так було задумано? __________________________________________________ _________________ Джон Рокфеллер мріяв заробити $ 100 тис. і дожити до 100 років ... а заробив $ 318 млрд. і помер у 97. Не всі мрії збуваються ...
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |