![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 15.03.2012
Дописи: 8
|
Старенька церква в гуцульському селі. Йде служба Божа. Священник помітив, що до церкви прийшов старенький Федьо, і мало не впав з несподіванки: він його ніколи раніше в церкві не бачив! Після відправи, священник підійшов до нього і запитав: "Пане Федоре, я дуже радий, що Ви прийшли на відправу! Що заставило вас прийти, прошу пана?"
Федьо відповів: "Буду з вами щирий, Отче! Пару днів тому я загубив свого капелюха, якого дуже любив. А я знаю, що у Дмитра Загірняка такий самий капелюх, і що він кожну неділю ходить до церкви. А як ідеш до церкви, то капелюха треба зняти, то він мусив би його лишити у притворі. То я думав, що як всі підуть до Причастя, то я вийду і вкраду його капелюха". Священник сказав: "Ну але я бачу, що Ви не взяли його капелюха. Чого Ви передумали?" Федьо відповів: "Бо як я почув Вашу проповідь про 10 Заповідей Божих, я вирішив, що мені не треба красти капелюха в Загірняка!". Священник мало не розплакався, посміхнувся до Федя і каже: "Отже, після того, як я сказав 'Не украдь!' - Ви рішили, що радше бути без капелюха, - аніж горіти у пеклі?!" Федьо заперечливо покрутив головою: "Та нє, Отче... Після того, як Ви сказали 'Не чини перелюбу!' - я згадав, де я залишив свого капелюха!" кінець світу в 2012 році дуже радує одним, що в москалів від настане на годину раніше Викладач ОБЖ завжди в нас вмів відсмалити на парі. От одного разу сидимо ми на парі і зав'язалась проста розмова: (О)дногрупниця: а у вас є діти? (В)икладач: є.. (О): а скільки і хто? (В): донька. (О):а скільки їй років? (В)довго не думаючи) 15, але сіськи вже більші ніж в тебе!) більше одногрупниця його нічого не питала)) 111 Сьогодні курив надтонкі цигарки 222 які? сліми? як називаються? 111 називаються "поставив пачку у задню кишеню" "Напевно не треба було кидати монетку в фонтан біля воєнкомату"-подумав він,стоячи через рік в наряді. Добираэмось на дачу Зупиняэ ДАIшник, пiшов друг до них "говорити" Через хвилину повертаэться, бере з машини гаманець i старий пересохший маркер для дискiв Хвилини за двi вертаэться такий довольний, заводить машину i вже маэ рушати Тут даiшник пiдбiгаэ - забери грошi, лишень не дзвони Трохи вiд'iхавши питаю що це означаэ? - я на купюрi маркером написав "хабар", дав ii даiшнику в руки i коли той поклав в кишеню то я сказав шо там ультрафiолетове чорнило, яке не видно i я вже дзвоню на гарячу лiнiю - а тобi яка вигода? - ну так я для них спецiально на принтерi тi грошi надрукував а вiн менi справжнi вернув я б хотів продовжити справу мого батька.Але на жаль мєнти вилучили у нього самогонний апарат В подруги була фігня: робить вона собі на кухні бутерброд, до неї підбігає молодший брат і питає він: Наасть, а шо таке кунілінгус??? вона розгублено) ееее....це бутербод такий, з ковбасою сиром та огірком!))Через декілька днів малий біжить на кухню з криком "маам, зроби мені кунілінгус!!" Коли сваришся з дівчиною, то головне першим крикнути: Все! На секс сьогодні навіть не надійся! Діалог в ICQ: ВОНА: ПАДЛЮКА! ВІН: еее... ВІН: Привіт, щось трапилось?? ВОНА: набіса ти мені всяку лапшу на вуха навішав???!! ВІН: у тебе все добре? ВОНА: ПОГАНО ВІН: Ви хочете про це поговорити? ВОНА: Пам’ятаєш, три роки тому я в тебе спитала, чому всі айтішники вночі в неті без світла сидять???? ВІН: еее... ВОНА: ти мені тоді сказав, що все це для того, щоб інет швидше працював. Мало того, я весь цей час свято вірила і ходила вимикала світло в усьому домі!!! я ще це всім родичам порадила!!! а сьогодні, млинець , на роботі вирішила похизуватись перед хлопцями...... ВІН: ) ВІН: соррі, я думав ти здогадаєшся...)) ВОНА: капец..... Оголошення з сайту інтернет-оголошень: "Продам ВАЗ 21099. Потребує зварювальних робіт,шпаклювання, підкраски, заміни двигуни,підвіски, ремонту ходової...." Порадувало інше - чи то помилка редактора, чи то злий жарт "... можливий обмін на дійну корову 3-5 років" Є в групі один гуцул. Якось його не було на парах тиждень, а коли повернувся: Куратор: -Ти де був весь тиждень? - Сніг на говерлі відкидав!! - О! Відформатований трамвай поїхав! - ??? - Та бо ПОВНІСТЮ порожній!!! Їду з братом і його другом в машині за містом, навколо літає багато хрущів, деякі з них потрапляють на лобове скло...і все нормально, але одинт попався такий, що пів скла замазав...реакція друга: от сабака...всі хрущі, як хрущі, а цей, с..ка, не висрався перед рейсом!!)) брат ледве втримав кермо.. ))) Моя знайома (дочка якої ходить в дитячий садок,і ще погано розмовляє) ніяк не могла зрозуміти-чому одна вихователька дуже любить дитину, а от інша ставиться не дуже добре.Та коли на власні вуха почула ,як доця називає виховательку (яка її не долюблює) Гімнила Гімнадівна (Людмила Генадіївна)-то все стало зрозуміло... Їдемо у маршрутці, тут на зупинці відкриваються двері і з розгону залітає хлопчина, та не дуже вдало - перечіплюється і розпластується на колінах перед водієм. Репліка водія убила: - Безплатно не довезу! Лежимо у ліжку, діалог: х. Ой, яка у тебе тут родимка велика! у. Це не родимка… Це сосок!!! о_О |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Їдуть в автобусі дві незнайомі жінки. Одна тяжко зітхає. Друга їй у відповідь співчутливо:
— А Ви думаєте, мій не п’є ?! Ризик – це спроба пукнути при поносі.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ризик – це спроба пукнути при поносі.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Зустрічаються два кума один питає: - Чому твій син так швидко росте? - А я монітор що місяця на 10 сантиметрів підвищую! - Жили-були троє поросят. Один збудував собі хатку з дерева, інший з цегли, а іншому і в холодці непогано.
Востаннє редагував slavon: 06.04.2012 о 11:44. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Приходять дві лезбіянки да ДАІ:
- ми хочемо получити рожеві номерні знаки. - по закону це неможливо. - як пі****сам видавати голубі номера то можна, а як нам то ні! *** Зупиняє ДАІшник автомобіль: - З Вас 100 гривень. - За що? Я э нічого не порушив. - Читай, що тут написано. - ДПС - Правильно - "Дай постовому Сотню" - Не дам! - Тоді складаємо протокол на 200 гривень. - Чому це на 200? - Читай навпаки. - СПД - Скупий платить двічі! Востаннє редагував karpinets2710: 10.04.2012 о 11:48. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Зловили фаната ДК ,який кричав "спасибо жителям...."
А він каже:То ми на президента клуба кричали Е ні хлопче ми добре знаємо хто у нас Пі..ас!!!))))
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Дружина приходить додому і каже чоловікові:
— Дорогий, лікар сказав, що мені, щоб остаточно вилікуватися, треба провести місяць на морі, місяць у горах, місяць у селі. Куди ми з тобою вирушимо в першу чергу ? — До іншого лікаря !
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Юзю -візьми її!
-Та я сі встидаю! ( Х/Ф Сини Великої Ведмедиці)!!!
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дід бив бив не розбив. Баба била
била не розбила - Нокія 3310
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |