![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Стадіони до Є-2012 здаватимуть в оренду з 9 травня
УЄФА та Місцевий оргкомітет на час проведення турніру беруть в управління стадіони з 9 травня 2012 року, за місяць до старту Євро-2012. Власники стадіонів, відповідно, отримують орендну плату. Про це повідомив на прес-конференції в Києві директор турніру Маркіян Лубківський. Відповідаючи на запитання про розмір плати, керівник МОК зазначив, що вона може бути різною в залежності від того, на скільки ретельно буде підготовлено весь пакет послуг до Євро. Зокрема, прес-зона, зона гостинності, паркінги та інші питання. На всіх об’єктах сьогодні розробляється детальна схема скерування груп вболівальників на стадіон, виходячи з таких факторів, як рух глядачів з напрямку фан-зони, очікувані місця масового прибуття вболівальників, напрямок руху з аеропорту тощо. На перед стадіонній території будуть встановлені направляючі канали, де буде проводитися огляд вболівальників на предмет наявності заборонених предметів та візуальний контроль наявності квитка, і тільки після цього – електронний контроль на турнікетах. Близько 10% глядачів від місткості стадіону будуть потрапляти на спеціальний вхід з боку зони гостинності, що розвантажить 2 основні підходи. Стюарди будуть проходити спеціальну передтурнірну підготовку для роботи з вболівальниками. Вхід на стадіон буде дозволено за 3 години до початку матчу, а для того, щоб вболівальники мали стимул приходити раніше, на території стадіону та безпосередньо в чаші стадіону буде передматчева розважальна програма.
|
|
|
|
#2 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 22.03.2011
Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
|
За результатами жеребкування групового раунду ЄВРО-2012 Україна зіграє зі збірними в групі D Повні результати жеребкування: Група А: Польща, Греція, Росія, Чехія Група В: Нідерланди, Данія, Німеччина, Португалія Група С: Іспанія, Італія, Ірландія, Хорватія Група D: Україна, Швеція, Франція, Англія 11 червня збірна України зіграє зі збірною Швеції в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський». 15 червня - зі збірною Франції в Донецьку, на «Донбас Арені», 19 червня - там же зі збірною Англії. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Розклад матчів Євро:
![]() 1) Варшава, 8 червня, 19:00. Польща - Греція 2) Вроцлав, 8 червня, 21:45. Росія - Чехія 3) Харків, 9 червня, 19:00. Нідерланди - Данія 4) Львів, 9 червня, 21:45. Німеччина - Португалія 5) Гданськ, 10 червня, 19:00. Іспанія - Італія 6) Познань, 10 червня, 21:45. Ірландія - Хорватія 7) Донецьк, 11 червня, 19:00. Франція - Англія 8) Київ, 11 червня, 21:45. Україна - Швеція 9) Вроцлав, 12 червня, 19:00. Греція - Чехія 10) Варшава, 12 червня, 21:45. Польща - Росія 11) Львів, 13 червня, 19:00. Данія - Португалія 12) Харків, 13 червня, 21:45. Нідерланди - Португалія 13) Познань, 14 червня, 19:00. Італія - Хорватія 14) Гданськ, 14 червня, 21:45. Іспанія - Ірландія 15) Київ, 15 червня, 19:00. Швеція - Англія 16) Донецьк, 15 червня, 21:45. Україна - Франція 17) Вроцлав, 16 червня, 21:45. Чехія - Польща 18) Варшава, 16 червня, 21:45. Греція - Росія 19) Харків, 17 червня, 21:45. Португалія - Нідерланди 20) Львів, 17 червня, 21:45. Данія - Німеччина 21) Гданськ, 18 червня, 21:45. Хорватія - Іспанія 22) Познань, 18 червня, 21:45. Італія - Ірландія 23) Донецьк, 19 червня, 21:45. Англія - Україна 24) Київ, 19 червня, 21:45. Швеція - Франція 25) Варшава, 20 червня, 21:45. Переможець гр. А - 2-е місце гр. В 26) Гданськ, 21 червня, 21:45. Переможець гр. В - 2-е місце гр. А 27) Донецьк, 22 червня, 21:45. Переможець гр. С - 2-е місце гр. D 28) Київ, 23 червня, 21:45. Переможець гр. D - 2-е місце гр. C 29) Донецьк, 27 червня, 21:45. Переможець 25) - Переможець 27) 30) Варшава, 28 червня, 21:45. Переможець 26) - Переможець 28) 31) Київ, 1 липня, 21:45. Переможець 29) - Переможець 30)
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Блохін: Якщо у нас група смерті, то мені варто застрелитися
Перед гравцями збірної України буде поставлене завдання - вийти з групи на Євро-2012. Про це після жеребкування в Києві заявив головний тренер збірної України Олег Блохін. "Який результат є, такий він і залишиться. Будемо грати. Усі чотири команди - фаворити групи. Вони ж чомусь також приїдуь на Євро-2012. Я думаю, що група В ще гірша за нашу", - розповів Блохін в коментарі телеканалу "Футбол". За словами Блохіна, краще було б розпочати Євро з перемоги. "Краще було б розпочати чемпіонат з перемоги, далі було б трохи легше. Там і власні вболівальники. Можу сказати, що могла бути група й гірша. З 16 команд - 10 найсильінші у світі", - сказав наставник синьо-жовтих. Також Блохін не схильний називати групу D "групою смерті". "Якщо у нас "група смерті", то мені варто застрелитися. Можна сказати, що більше пощастило полякам, але все відносно. Це один з найтяжчих ЧЄ за останній час - пройшли найсильніші команди", - зауважив Блохін. Після жеребкування Євро-2012 Блохін вже поспілкувався з тренерами Франції та Англії і каже, що у них не найкращий настрій. "Я думаю, що у Франції настрій не найкращий. Я розмовляв з Бланом і він якось так сумно головою похитав. Не веселі й англійці. Нам варто виходити з групи. З якого місця вийдемо, то вже справа інша. Можна і з першого. А чому б ні? У групі в усіх шанси рівні
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Ukraine
|
Блохін: "Англійці та французи вважають, що вони сильніші? Вони помиляються"
Якщо англійці та французи вважають, що вони сильніші за збірну України, то вони помиляються. Про це після жеребкування фінальної частини Євро-2012 заявив головний тренер українців Олег Блохін, передає кореспондент "Чемпіона". "Я ще до жеребкування казав, що яким жереб буде, таким він і буде. На чемпіонат Європи приїхали 16 кращих команд. Так що обирати не доводиться. Тим більше, що цей чемпіонат зібрав найсильніших. До цього могли бути, так сказати, прохідні якісь команди", - сказав він. "Група? Як група. Могло бути і гірше. Якщо взяти групу "В", то там зібралися найсильніші - одні із лідерів європейського футболу", - додав тренер. Блохін також розповів, що збірна України не буде грати товариський матч проти Росії напередодні Євро-2012. "Програма на спаринги та ж. 29 лютого граємо з Ізраїлем. Завершується чемпіонат України, і ми проводимо повноцінні збори в Австрії. Будемо збирати інформацію", - пояснив він. На думку наставника, Англія та Франція не є фаворитами групи "D". "Усі чотири команди мають однакові шанси на вихід далі. І якщо англійці та французи вважають, що вони вищі нас у рейтингу, тому сильніші, то вони помиляються. Україна також буде гідно виглядати", - підсумував він.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
Матч збірної України з Францією розпочнеться о 19:00
Змінився час початку матчу 2 туру фінальної частини Євро-2012, у якому зіграють Україна та Франція. Як написано у роздруківці, яку надали журналістам, стартовий свисток на "Донбас Арені" у Донецьку перенесено з 21:45 на 19:00 за київским часом. Водночас, зустріч Англія - Швеція перенесена на 21:45. Додамо, раніше стверджувалося, що всі матчі збірної України починатимуться о 21:45.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
Танго 12 - офіційний м'яч Євро 2012
Сьогодні офіційно представили м'яч українсько-польського чемпіонату Європи Сьогодні був представлений офіційний м'яч Євро-2012, який отримав назву Танго 2012. Перш, ніж зробити Танго 12 офіційним м'ячем українсько-польського Євро, його тестували більше року. Серед тих, хто коригував створення м'яча були Бастіан Швайнштайгер, Петер Чех, Ешлі Янг і Хаві. М'яч випробовували на різних покриттях і в різних кліматичних умовах і як результат Танго 12, який важить всього 440 грам, називають кращим м'ячем з нині створених. Крім бездоганних технічних можливостей м'яч ще і унікальний по дизайну. Графіка Танго 12 розроблена з урахуванням національних традицій України та Польщі. Своєрідні орнаменти символізують єдність, суперництво і пристрасть. Представити м'яч в Києві приїхав головний тренер чинних чемпіонів Європи та світу збірної Іспанії Вісенте дель Боске. Іспанський фахівець новою розробкою залишився задоволений. Вже через кілька днів кожна зі збірних, які беруть участь в Євро 2012, отримає по 30 таких м'ячів. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
На чемпіонаті Європи ми зіграємо з Швецією, Англією і Францією.
Сьогодні в Національному палаці "Україна" відбулося жеребкування групового турніру фінальної стадії чемпіонату Європи, який у майбутньому році пройде в Україні та Польщі. З легкої руки прославлених у минулому футболістів Марко ван Бастена, Хорста Хрубеша, Петера Шмейхеля і Зінедіна Зідана в суперники національної збірної України по групі "D" були визначені Швеція, Англія і Франція. 2012.tochka.net вів текстовий онлайн, в якому детально висвітлював події цього дня, склади всіх інших груп і реакцію офіційних осіб на результати жеребкування.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Шовковський піде зі збірної після Євро
Голкіпер збірної України Олександр Шовковський прокоментував підсумки жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року. "Нарешті закінчаться розмови з приводу того, хто може попастися, кого б краще, кого б гірше, тому що, чесно кажучи, вже втомився від цього. Група вже є, і треба готуватися і грати з цими командами. Чи добре, важко - невідомо, в якому стані гравці підійдуть до фінальної частини Євро-2012. Час покаже ", - цитує стража воріт української збірної "Динамоманія". "Добре, що ми недавно грали товариські матчі і зі Швецією, і з Францією. Ставитися несерйозно до команд, які потрапили у фінальну стадію, не можна. До будь-якої команди треба ставитися з повагою. А те, що ми грали з ними, - це добре, ми знаємо силу цих команд, і я думаю, що у своїй підготовці ми врахуємо всі моменти, з якими нам довелося зіткнутися під час товариських матчів. "Думаю, що моя кар'єра в збірній закінчиться після закінчення чемпіонату Європи", - підсумував Шовковський. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Для вболівальників збірної України у продаж надійде 26 тисяч квитків на три матчі групового етапу Євро-2012.
Вболівальники отримають квитки за 4-6 тижнів до старту чемпіонату Черговий етап квиткової кампанії на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року розпочнеться 12 грудня. В цей день стартує продаж квитків, зарезервованих для вболівальників національних федерацій, які візьмуть участь у турнірі. Буде запущено 16 окремих порталів для кожної з країн, чия збірна зіграє на Євро-2012. Зокрема для українських фанів у продаж надійде 26 тисяч квитків на три матчі групової стадії, які можна буде купити на офіційному сайті УЄФА. А програма туроператора дозволить купувати квитки в поєднанні з розміщенням через ліцензованих туроператорів 16 країн-учасників. Зазначимо, що усі квитки можна буде отримати на руки за 4-6 тижнів до початку турніру. УЄФА надішле їх рекомендованими листами. Нагадаємо, що за час квиткової кампанії Євро-2012, з 1 по 31 березня, на офіційний сайт УЄФА надійшло 12 149 425 замовлень від футбольних вболівальників з усього світу. Це абсолютний рекорд за всю історію проведення чемпіонатів Європи, який на 17% перевищує аналогічну цифру турніру чотирирічної давнини в Австрії та Швейцарії. А вболівальники, які раніше не змогли придбати квитки на матчі Євро-2012 через офіційну лотерею, викупили вже понад 30 тисяч квиточків завдяки офіційній платформі перепродажу. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |