SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.05.2020, 13:40   #2431
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

19-річний півзахисник київського «Динамо» Георгій Цітаішвілі розповів про те, як його в дитячому віці взяли в академію «Барселони»

«Мене вже взяли в Ламасію. Був перегляд «Відкриті двері». Ми з батьками приїхали туди за свій рахунок. Там 30 днів перегляду. Дивляться і говорять, ще залишилося тиждень-два. Я потренувався перший день і мене відразу взяли. Там було 250 людей і мене взяли в 50.

Ми взагалі не бігали, все з м'ячем. Стінка, такі вправи. Все тренування - турнір один в один. Двоє воріт, комусь дають м'яч і ми граємо до трьох або двох забитих. Я у всіх виграв в цьому турнірі. Це була одна з найсильніших якостей. І мені після цього не дали виконати іншу вправу. Сказали, що ми тебе взяли. Сказали, які документи потрібні, все узгодили. Попросили знайти мені опікуна, щоб хтось був зі мною. Ми хотіли на базі жити. Щоб все було суворо, щоб у мене не було можливості піти на неправильну доріжку. Це була перша причина, через яку тато сказав, що треба йти», - сказав Цітаішвілі.
Мініатюри долучень
orig_487003.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.05.2020, 15:50   #2432
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Рівно 18 років тому, 7-го травня 2002 року, легендарний тренер Валерій Лобановський провів свій останній матч.

«Динамо» грало на виїзді проти «Металурга» Запоріжжя, і під час матчу Валерій Лобановський переніс інсульт, який згодом забрав життя наставника.

В останні роки, у зв'язку зі станом здоров'я, Валерій Васильович пропустив ряд виїзних зустрічей «Динамо». Лікарі відмовляли тренера від поїздки в Запоріжжя, але Лобановський вирішив летіти разом з командою.
Мініатюри долучень
orig_487016.jpg  
Старий 08.05.2020, 11:32   #2433
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній нападаючий збірної України Андрій Воронін розповів про бажання повернутися в московське «Динамо».

«Були розмови, щоб я став помічником у Дмитра Хохлова. На жаль, я не зміг з різних причин приїхати. Ми з керівництвом в хороших відносинах.

Сподіваюся, що в недалекому майбутньому опинюся на якійсь посаді в «Динамо». Постійно вболівальники «Динамо» пишуть і підтримують.

Армія фанатів «Динамо» пам'ятає і любить. Завжди приємно відчувати це. Сподіваюся, що в недалекому майбутньому вони будуть святкувати великі перемоги», - сказав Воронін.

Нагадаємо, Андрій Воронін виступав за московське «Динамо» з 2010 по 2014 рік.
Мініатюри долучень
orig_487069.jpg  
Старий 08.05.2020, 11:53   #2434
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Міланський «Інтер» зацікавлений в покупці захисника мюнхенської «Баварії» Давіда Алаби, на якого також претендує каталонська «Барселона».

Головний тренер «Інтера» Антоніо Конте цінує універсальність 27-річного австрійця, який може зіграти як на лівому фланзі оборони, так і в трійці центральних захисників.

Діюча угода футболіста з «Баварією» закінчується в липні наступного року. У цьому сезоні футболіст провів 28 матчів за «Баварію», забив 1 м'яч і віддав 2 гольові передачі.
Мініатюри долучень
orig_487095.jpg  
Старий 08.05.2020, 12:00   #2435
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко висловився про те, коли команда почне підготовку до рестарту УПЛ.

- Думаю, що сезон відновиться. Все-таки карантин послаблюється. Є загроза сплеску вірусу, але на даний момент вірю, що чемпіонат України може відновитися 30 травня.

- «Дніпро-1» почне групові тренування 11 травня?
- Так, готуємося до цього. У ці дні вже теж потихенько працюємо групами, по дві і по чотири людини, але дотримуємося при цьому необхідної дистанції.

- Скільки знадобиться часу, щоб ваші підопічні набрали оптимальні фізичні кондиції?
- Було б добре отримати на це три тижні. Два тижні, звичайно, замало, враховуючи, скільки часу всі пропустили. Грати можна і два рази в тиждень, але якщо говорити при цьому про якість гри, будуть питання. Тому в цій ситуації, очевидно, ігрову форму доведеться набирати через офіційні матчі.

- Які завдання будуть у «Дніпра-1» на решту чемпіонату?
- Будемо боротися за плей-оф, щоб поборотися за місце в єврокубках.

- Наступний чемпіонат треба починати з 14 командами в УПЛ або в ситуації, що склалася залишити 12 клубів?
- Була домовленість, що в наступному сезоні в УПЛ буде 14 клубів, тому спекулювати на регламенті не варто. Не думаю, що ситуація, що склалася дає привід переглянути кількість учасників чемпіонату. Все-таки навіть у складі 12 клубів ніхто не дасть гарантію в питанні економічної стабільності.

У першій лізі чимало команд, які стійкі в цьому плані і декларують бажання пробитися в УПЛ. Такі регіони, як Закарпаття, Харків, можуть отримати великий футбол, чому ні? У нас велика країна, буде більше вболівальників, в цих командах буде грати молодь в дублі, в U-19 і хлопці зможуть мати робочі місця. Клуби інвестують кошти, щоб команди вирішували завдання. Тому пояснити їм, що треба ще рік почекати і в УПЛ на даний момент нікого не пустять, буде проблематично.
Мініатюри долучень
orig_487078.jpg  
Старий 08.05.2020, 14:05   #2436
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Мадридський «Реал» не має наміру купувати півзахисника «Манчестер Юнайтед» і національної збірної Франції Поля Погба.

За даними джерела, охолодження інтересу до Погба пов'язано з тим, що «Реал» має намір знизити витрати під час пандемії коронавірусу.

Відзначимо, що в цьому сезоні Погба взяв участь в семи матчах чемпіонату Англії і зробив дві результативні передачі.
Мініатюри долучень
orig_487088.jpg  
Старий 09.05.2020, 11:46   #2437
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Турецький клуб «Різеспор» відновив тренування. За команду виступають українські футболісти Микола Морозюк, Андрій Борячук і Денис Гармаш. Фотографії з перших занять клубу опубліковані в Твіттері.

На одному з фото видно, що Денис Гармаш змінив імідж і перефарбував своє волосся в білий колір (на першому фото Денис – крайній ліворуч). У той же час Микола Морозюк відростив велику бороду (на першому фото праворуч).

Чемпіонат Туреччини може поновитися 12 червня, якщо пандемія коронавірусу піде на спад. «Різеспор» в турецькій Суперлізі посідає 16-те місце серед 18 команд (25 очок) і знаходиться в зоні вильоту.
Мініатюри долучень
orig_487170.jpg  
Старий 09.05.2020, 13:17   #2438
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Форвард грецького «Аріса» Браун Ідейє, відомий українським уболівальникам за виступами у складі київського «Динамо», в найближче трансферне вікно може перейти в «Галатасарай» або «Фенербахче».

Обидва турецьких гранди проявляють активний інтерес до 31-річного бомбардира, контракт якого з «Арісом» закінчується 30 червня.

У поточному розіграші чемпіонату Греції на рахунку Ідейє 7 голів і 1 результативна передача в 19 матчах.

Раніше повідомлялося, що Браун Ідейє може продовжити кар'єру в англійському «Ноттінгем Форест».

Нагадаємо, за «Динамо» Ідейє грав з 2011 по 2014 рік, провівши 107 матчів і забивши 45 голів.
Мініатюри долучень
orig_487200.jpg  
Старий 10.05.2020, 09:58   #2439
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Олександр Панков, агент 30-річного українського вінгера «Вест Хема» Андрія Ярмоленка, згадав його виступи за київське «Динамо».

«Як же Ярмоленку йде біло-синій колір», — написав Панков в Instagram.

У поточному сезоні Ярмоленко провів за «Вест Хем» 15 матчів у всіх турнірах, де забив 3 м'ячі і віддав одну результативну передачу. Контракт Ярмоленка з «Вест Хемом» розрахований до літа 2022-го року. Орієнтовна вартість футболіста складає €9,5 мільйонів.

Контракт Ярмоленка належав «Динамо» з 2006-го по 2017-й роки.
Мініатюри долучень
orig_487298.jpg  
Старий 10.05.2020, 13:01   #2440
yyyyyhhh
Moderator

Типово

34-річний захисник мадридського «Реала» і збірної Іспанії Серхіо Рамос продемонстрував свої навички роботи з м'ячем.

У поточному сезоні Рамос провів за «Реал» 34 матчі у всіх турнірах, де забив 7 м'ячів.
Мініатюри долучень
orig_487299.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум