![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Самотня ти бідолаха.
Просто зрадили ... Багато таких. Ех ви, люди! Що ви наробили?! Не буває адже кішок таких ... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#252 |
|
Передовик
Ukraine
|
Чи люблять кішки комп'ютери?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Важко знайти на просторах Інтернету більш популярних тварин , ніж кішки . У фотоальбомах , листівках , блогах , смайликах - скрізь кішки. Від цих « няшек » часом нудить , так їх багато. Але що ж самі кішки думають про Інтернет і про комп'ютери ..? Уявляєш , - розповідає приятель , - сідаю за комп'ютер , а Васька підходить до мене і басом « Меау ! ». Я йому «Відчепися , не бачиш , зайнятий» . А він як вчепиться зубами в руку ! «Ти що твориш , кажу , боляче ж . Не заважай працювати ». Так він ще й кігті випустить ! Я чудово розумію приятеля , так як стикався з подібним. Моя кішка не настільки категорична. Вона досить довго терпить , поки господар сидить , скорчившись перед світиться шматком пластика , і хаотично посмикує передніми лапами над іншим шматком пластика. Але потім вона шкодує господаря і дає йому подивитися на себе , а не на ці світяться штуки. Інакше кажучи , вона застрибує на стіл і стає в акурат між мною і екраном. Чув та інші історії , як кішки заважають господарям сидіти за компьютером.В чому ж причина такої поведінки наших вихованців ? Кажуть , коти можуть вилікувати важкі хвороби своїх господарів. Можливо , вони розуміють , що без господарів їх сите життя швидко закінчиться , і прагнуть тримати «старших братів » в тонусі ? Чув реальну історію , як кішка врятувала господиню від інсульту. Самотню жінку розбив параліч . Вона лежала зовсім одна в своїй квартирі і подумки прощалася з життям. Допомоги було чекати не від кого. І тоді її кішка лягла поруч з її головою, майже на голову. І лежала доти , поки інсульт не відступила . Жінка з подивом зрозуміла , що може рухатися. Потім вона зовсім оговталася , до неї повернулися рухливість і мова . Можна сказати , відбулася легким переляком. А от її кішка незабаром померла. Напевно , це не єдина історія порятунку людей кішками. Може бути , робота за комп'ютером сприймається ними як важка душевна хвороба господарів , яку кішки намагаються лікувати усіма « подлапнимі » способами? Почасти цю гіпотезу підтверджує інша історія. Коли у нас був єдиний провідний телефон , то кішку страшно дратувало , коли хто-небудь говорив по ньому. Вона просто входила до несамовите стан і починала люто гризти кручений дріт. Адже це так дико : улюблений господар раптом починає говорити з шматком пластика. І не тільки говорити , але ще й сміятися , жестикулювати і вести себе ... як божевільний ! Зрозуміло , коли господарі говорять з нею, з кішкою , гладять її або , буває , ганяють шваброю. Але з шматком пластика? Таке потрібно терміново припиняти ! Ера радіотелефонів позбавила нашу кішку видимого ворога. Вона як і раніше турбується про наш стан , але провід вже гризти не може. Коли прийшов Skype, стало зовсім зле . Господарі почали не тільки кричати в нікуди , але і витріщатися в плоску світиться штуку. А адже за нею , наша кішка перевіряла , нікого немає ! Я бачу , як наші онлайн- розмови доставляють кішці душевні страждання. Але й за двері її не виженеш , буде скребти , поки не пустят.Что цікаво, коли господарі дивляться телевізор , це кішку не дратує. Під шумок можна забратися в ліжко і пригрітися під хазяйським боком. Та й телевізор - той же камін. Тільки не гріє. Але , як і на полум'я , господарі можуть дивитися на нього нескінченно . І книжки цілком припустимі . Загалом допустимо все , що не перетворює господарів у недоумкуватих червонооких мавп. Але комп'ютер і телефони - вороги однозначно! До речі , хоч я і не кіт , але теж часом здригаюся , коли поруч зі мною хтось починає в повний голос говорити , звертаючись в порожнечу. І тільки наявність гарнітури за вухом заспокоює : це не псих , це «мобільний ». Так що думають кішки про комп'ютери та Інтернет ? Можливо , технічних деталей вони не розуміють , але впливу цієї техніки на господарів дуже не схвалюють ... « Феля , відійди! » Вибачте . Змушений закінчити статтю , так як моя киця знову стрибнула на стіл і встала перед екраном. І дивиться прямо мені в очі своїми золотими очима з питанням : «А чи не зайнятися нам прасуванням моєї чудової шкурки ? » Раніше я проганяв її , щоб не заважала працювати. Але потім ... Ви пам'ятаєте , скільки можна сидіти безперервно перед екраном відповідно до санітарних норм ? І як часто рекомендується робити гімнастику для очей і для хребта , якщо сидиш перед комп'ютером ? Моя кішка СНіПів не читав, але якось зрозуміла, що треба господаря відривати хоч раз на дві години від цієї гидоти. Тепер я її не жену . Я її гладжу , переводячи погляд від бездушного сховища « няшек » на реальне чудо природи .*Автор : Олександр Ягольник*
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 31.10.2013 о 11:55. |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Передовик
Ukraine
|
Корисні поради для кішок по догляду за людиною.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Людина, в якості домашнього вихованця, може доставити кішці безліч приємних хвилин. Але при цьому не слід забувати, що, заводячи у себе вдома одного (або навіть декількох) чоловічиків, кішка бере на себе велику відповідальність. Люди - це такі тварини, які потребують щоденного догляду та уваги. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#254 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вози мене, ЗАДАРМА....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 02.11.2013 о 11:16. |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Передовик
Ukraine
|
Собаки – рятівники життів...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Собаки, бережи їх Господь, вважають, що людина – істота слабка, беззахисна і потребує постійної любові та турботи» Мері МакГрорі. 17 вересня українські рятувальники відзначали своє професійне свято. Ми від усієї душі і з особливою вдячністю вітаємо цих відважних людей, які, ризикуючи своїм здоров’ям та життям, роблять свою роботу. Завдяки їм тисячі людей знову знаходять найціннішу річ – власне життя. Рятувальникам-людям часто допомагають спеціально навчені собаки , які також рятують життя людей. Їх підготовка – процес доволі непростий. Він триває близько року. Але результати того варті. Здатність оперативно реагувати у непередбачуваних ситуаціях, коли на кону стоїть життя, притаманна багатьом чотирилапим героям. Вони діють всупереч своєму інстинкту самозбереження, не вимагаючи за свої подвиги ні похвали, ні нагород. А є й такі собаки, які не проходили спеціальних занять для рятувальників, проте показали себе справжніми героями. Це вияв просто фантастичної відданості людині. Про сенбернарів і 41-шу людину Колись у ХІІІ столітті в Альпах монахи вивели породу собак, яка призначалася спеціально для порятунку людей в гірських районах. Монастир носив ім’я Святого Бернара. І цей великий, благородний та добрий собака отримав ім’я на честь свого святого. Сенбернари врятували тисячі людей. Є легенда, яка оповідає про сенбернара Баррі, котрий врятував 40 людей, а 41-й врятований завдав йому важкої травми. Ніч в Альпах. Собаки, що після снігового бурану були спрямовані на пошуки людей в гірських снігових завалах, нічого не знаходили і знесилені поверталися додому – в монастир. У ту ніч не повернувся в монастир тільки Баррі. Він відчував, що під снігом є люди. І вони потребують допомоги. Чуття не підвело – Баррі знайшов людину. Він ліг поряд, аби зігріти чоловіка своїм тілом. Став лизати йому обличчя, щоб той прийшов до тями. Чоловік прокинувся і подумав, що перед ним вовк. В результаті Баррі був важко поранений. Залишаючи після себе криваві сліди і збираючи останні сили, Баррі дістався до монастиря. Але через важке поранення він більше не міг рятувати людей. Баррі похований на одному з паризьких кладовищ. На його пам’ятнику напис: «Баррі, що врятував 40 чоловік і був вбитий 41-м». Спаніель врятував життя новонародженій дитині Зима у Владивостоці видалася, як і належить, холодна. У припорошеному снігом поліетиленовому пакеті, в холодній норі під корінням дерева лежав клубочок і видавав тихі звуки, схожі на плач. Його знайшла собака. Вона обнюхала згорток і помчала до свого господаря. Щоб привернути його увагу, Альма міцно вчепилася за штани і не відпускала. Вона вела його до того місця, де лежала замерзаюча новонароджена дитина. Господар приніс дитину додому і викликав «швидку». Дівчинка була доставлена в реанімаційне відділення (діагноз – серцева та дихальна недостатність, переохолодження). Але вона вижила. І зараз лікарі кажуть, що все буде гаразд. Ця дівчинка, яку назвали Сніжаною, вижила завдяки диву і … спаніелеві на ім’я Альма. Запобігти самогубству 63-літня француженка дійшла висновку , що перебування в цьому світі для неї вже позбавлене сенсу, і тому вирішила попрощатися з життям швидко і «по-англійськи». Але її німецька вівчарка, на щастя, не поділяла поглядів своєї депресивної господині. І коли тій залишилося тільки натиснути на курок (мадам вирішила застрілитися), собака підбігла, збила господиню з ніг і таким чином вибила з її рук зброю. Жінка встигла лише поранити себе в груди, але рана на загрожує життю, і незабаром її випишуть з лікарні. Вона зрозуміла, що сенс жити все ж є. Адже вдома на неї чекає ангел-охоронець . Небезпечне полювання на качок Собака швидко ходить туди-сюди по слизькому льоду. Він стурбований. Йому страшно. Але не за себе, а за того, хто в декількох метрах від нього. Його господар нещодавно провалився під тонкий лід. І якщо він підійде ближче, то теж опиниться в крижаній воді. Але для нього це не важливо. Він не залишить це місце, де 30 хвилин тому під тонкий лід річки Колорадо провалився 60-літній горе-мисливець на качок. Він усього лише хотів підібрати застрелену качку, але крихкий лід не втримав його. Інші мисливці, увагу яких привернув собака, викликали рятувальників. Чоловік залишився живим завдяки своєму собаці . 911 або просто 9 Бігль Белль з Вашингтона був нагороджений за те, що врятував людину. Його господар впав у діабетичну кому. І собаці нічого не залишалося як тільки … подзвонити в службу порятунку. Це не вигадка. Собака зумів набрати зубами на телефоні «9». Саме ця цифра була запрограмована на номер телефону служби порятунку 911. Лікарі прибули вчасно і встигли врятувати життя господарю собаки. Белль отримав премію від телекомунікаційної компанії «Віта». Але найкраща нагорода для нього та, що господар живий і нормально себе почуває. Таких історій, коли собака рятував життя людині, є тисячі. Пес Мухтар в роки ІІ світової війни витягнув з окопів понад 400 поранених солдатів. Сибірський хаскі Болто врятував сотні життів від дифтерії(!) Глуха собака-далматинець витягнула з річки потопаючу дівчинку. Пес з кличкою Роско вберіг хлопчика від вогню під час пожежі, сам отримавши при цьому 30 % опіків шкіри. Собаки рятують людину на суходолі, у воді, під землею і навіть в небі. Останнім часом рятувальникам на допомогу приходить найсучасніша техніка, але чуття та інтуїцію, якими володіє собака, ніщо не здатне замінити. Їх здатність – безцінна. Їх дії – це прояви найвищого ступеню відданості і любові до людини.
|
|
|
#257 |
|
Передовик
Ukraine
|
Як впізнати собаку, у якого сказ...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Симптоми: В буйній стадії сказу тварина не може проковтнути воду через спазми глоткової мускулатури, рясно виділяється піниста або густа слина. Гавкіт стає хрипким, тихим і отривмстим. Збудження супроводжується агресивністю і навіть люттю – собака кидається на людей, тварин та на будь-які предмети, що потрапили в поле її зору. Найменше зовнішнє подразнення (шум, яскраве світло, окрик) викликає новий напад буйства й агресії. Нижня щелепа відвисає, так як розвивається параліч м’язів. Язик вивалюється, рясно тече слина. Спостерігається косоокість. Через параліч вона може похитуватися і пересуватися ледве-ледве, може волочити задні ноги. Такий стан триває від 2 до 5 днів. Закінчується хвороба менінгоенцефалітом, паралічем і загибеллю. Що робити, якщо собака вкусив... Якщо ви не змогли відігнати собаку, і вона прокусила вам шкіру або подряпала, все, що необхідно зробити, — це промити рану, щоб якомога менше вірусів потрапило в кров, і терміново їхати до лікаря. У процедурі лікування після укусу скаженого собаки немає нічого страшного. Вам введуть вакцину і сироватку, які навчать ваш організм боротися з вірусом сказу, поки він ще не потрапив в нервову систему. Вакцину вводять всього 6 разів з певними інтервалами, і колють зазвичай в плече, а не в живіт, як це було раніше. Що робити, коли зустріли скажену тварину... Скаженій тварині невідоме почуття страху, тому лякати її чим-небудь марно, вона кинеться на вас. Якщо ви підозрюєте, що собака скажена, то краще сховатися з її поля зору. Якщо ж вона вас побачила, то потрібно спробувати знайти укриття або виступ, де вона до вас не добереться і викликати допомогу.
|
|
|
#258 |
|
Передовик
Ukraine
|
Все збудеться, все неодмінно збудеться.
Ти тільки віри в щастя не втрачай. Печаль піде, а горе позабудеться. Не падай духом і віри в щастя не втрачай. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#259 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Кішки люблять гуляти, самі по собі...
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |