![]() |
|
|
#2611 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Ти не знаєш, чому у крутих в номерах машини повторюються цифри - 777 або 555?
- Так вони ж дебіли, по іншому не запам'ятають!
|
|
|
#2618 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Моляться в церкві бабка і Янукович. Бабця:
Боже, я вже старенька і хвора, добав мені будь ласка ще 500 гривень до пенсії.Слухає це Янукович, слухає і думає: Дам я вже тій бабці 500 гривень, щоб не заважала молитися мені з Богом. Дивиться, а в гаманці тільки 400 гривень. - Нате, бабцю,- дав їй гроші. - Ой дякую,Боже,- і відразу глянула на гроші, потім на Януковича. - Але ж через кого ти мені їх передав, цей бандюга вже на очах сотню вкрав.
|
|
|
#2620 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Діти сьогодні ми проходимо мавп. Вовочка не дивись в вікно там мавп немає. Так діти дивимось на мене.
---------------------------------------------------------------------------------- Кінець 2011 року. Київ, Кабінет Міністрів України, Прем’єр-міністр Азаров Микола Янович складає нову постанову для придушення малого і середнього бізнесу. Взяв аркуш паперу пише - Кабінет Міністрів України, м. Київ, 24 …. 2011 року і не може згадати як ДЕКАБИРЬ по українському. Азаров бере телефон та дзвонить до Ірини Фаріон : - Здасте Ирина Дмитровна, я забил как декабирь по украински. - Микола Янович, ми ж це проходили, я ж вас вчила, ну як це так. От 9 місяць як буде? - Сентябрь! - Та який сентябрь, Микола Янович, та ж дітки ідуть до школи 1 вересня. Вересень! А 10 місяць як буде? - Ну октябирь. - Та який октябирь, Микола Янович, та ж листя на деревах жовтіє, жовкне це ЖОВТЕНЬ! - Да, да жовтьень. - А 11 місяць, Микола Янович, листя вже висохло і падає на землю, як буде, листя падає?! -ЛИСТОПАД! - Правильно, Микола Янович ви все знаєте…. і кинула трубку. Микола Янович, сидить і думу думає: - Вересень, Жовтень, Листопад ………… так и быть – СНЕГОПАД!
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |