![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
- Уявляєш, у мого коханця постійно рвуться гумові нацюцюрники!
- Щастить ... А у мого постійно спадають. - Любий, я сьогодні без трусиків ... - Галю, ну досить вже про це! Скоро роботу знайду, купимо тобі усе. Їдуть у купе хлопець і дівчина. Увечері попили чаю, поговорили, хлопець на верхню полицю - й спати. Вночі прокидається, дивиться вниз - дівчина спить абсолютно гола, простирадло на підлозі лежить. Зліз, вкрив, спить далі. Знову прокидається, дивиться вниз - та ж картина. Зліз, вкрив, спить далі. І так за ніч кілька разів. Вранці дівчина виходить на станції. Він допомагає їй винести валізу. На пероні вона дає йому 100 гривень. він: - Навіщо це? Вона: - Десять - за те, що валізу доніс, а на решту купи собі капусти, цап! - Доктор, що зі мною? Кожний ранок, коли я дивлюся в дзеркало, мене тягне блювати. - Не знаю, пані, але можу вас запевнити, у вас 100-відсотковий зір.
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Людина адаптуєтеся до всього, навiть до шибениці.
Подригаеться, подригаеться та заспокоїться.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Перший:
- Ось би накупити китайських годинників дешевих, на машині часу махнути в минуле на 20 років, там їх продати по високим цінам і накупити на виручені гроші долари за копійки! Другий: - Або краще придумати таку машину, як ксерокс. Але для предметів! А потім взяти кусок золота, і ксерити його, ксерити! Третій (головний): - Так, панове міністри… ще будуть пропозиції як підняти економіку України? ****** - У вчительки першого класу виникли труднощі з одним з учнів. Вона запитала: "Що з тобою, хлопчик"? Хлопчик відповів: "Я занадто розумний для першого класу. Моя сестра в третьому, а я розумніше її! Думаю, я теж повинен вчитися в третьому"! Для вчительки це було вже занадто. Вона повела хлопчика до директора і пояснила усю ситуацію. Директор подумав і сказав хлопчикові: "Я проведу тест, і якщо ти не зможеш відповісти на яке-небудь з питань, то повернешся назад в перший клас, і поводитимешся добре". Хлопчик погодився. - Скільки буде 3 x 3"? - 9 - Скільки буде 6 x 6? - 36 І так було з кожним питанням, на яке, на думку директора третьокласник повинен знати відповідь. Тоді директор обернувся до вчительці і сказав: "Гадаю, хлопчик може піти в третій клас". Тоді викладачка відповіла, "У мене теж є свої питання: - Що є у корови у кількості 4, а у мене тільки 2? Хлопчик, після паузи відповів: - Ноги - А що є такого в твоїх брюках, чого немає в моiх - Кишені - Що тверде і рожеве - коли входить, і м'яке і липке - коли виходить? Директор остовпів з розкритими очима, і не встиг випередити відповідь. - Жуйка! - Що робить чоловік - стоячи, жінка - сидячи, а пес - на трьох лапах? Тепер очі директора насправді витріщилися широко, але перш ніж він встиг, щось сказати, хлопчик відповів: - Подає руку - Тепер я поставлю 7 питань з розряду ХТО Я?: Ти вставляєш в мене свій кол. І я стаю мокрою раніше тебе? - Намет - В мене входить палець. Кращий чоловік отримує мене першим? - обручка - У мене тугий стержень. Мій кінець встромлюється. В русі я тремчу? - Стріла - Яке слово в англійській мові починається з F і закінчується на K і означає багато жару і хвилювань? - Firetruck"(Пожарка) - Яке слово починається з F і закінчується на K? Якщо цього немає тобі доводиться працювати руками? Fork(Вилка) "Це є у усіх чоловіків, у когось це довше, у когось коротше. Чоловік дає це своїй дружині, після весілля? - Прізвище - У якого органу немає кісток, є м'язи і багато вен. Він пульсує і відповідає за зайняття любов'ю? - Серце Директор з полегшенням видихнув і сказав вчительці: Відправте нахуй його прямо в університет!!! На останні 7 питань я сам відповів неправильно!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 04.02.2013 о 21:59. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Прем'єр-міністр Азаров каже, що на наші дороги неможе дивитися без сліз. Отак дивиться - і плаче !.
прем'єр вже за традицією у всьосу звинуватив саму сувору зиму 2012-2013, яка дісталась йому від папєрєдніков та часті перепади температур, а ще і автомобілі, які іздять по тих дорогах... Азаров також збирається подати в суд на погану погоду, і засудити сніг, дощ та сонце до довічного ув'язнення, за прічененний збиток Україні. Азаров вимагав від продавців супермаркіту зайняться виращуванням україньських мандаринів Ві не хочете працуваті! Добре політая і удобренная "Таврія" за трі місяцы превращается в "Мерседес". Акція від Генпрокуратури!!!Придумай три абсолютно нових кримінальних статті для Тимошенко і отримай 50% знижку строку за власними !!!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Ukraine
|
Тягнибок виступає на мітингу:
- Для того, щоб навести в Україні лад, потрібно: 1.повісити Януковича! 2. заборонити ПР та КПУ! 3.перейти на лівостороній рух... Голос з натовпу: - А навіщо переходити на лівостороній рух? Тягнибок: - Я так і знав, що по першим двом тезам заперечень не буде!
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Ukraine
|
Іде доця з мамою по вулиці. Тут
бачать - дві собаки трахаються: - Мам, а що ці собачки роблять? - Нуу, розумієш, в тої, що зверху поламана лапка, а та що знизу - добра собачка - її несе. Доця, задумавшись, відповідає: - Мам, а чого добрих зажди єбуть?
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ukraine
|
На суді:
- Потерпілий, розкажіть бутьте добрі, яким образом Вас побили? - Та яким в пез@у образом? Якоюсь ху@нею від воза!
|
|
|
#8 | |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Цитата:
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
- Можна у Вас диск купити?
- Який? - Зараз згадаю... Стій і рви. - Що? - Ні, якось... Лежи і рви... бля, як же він... Зараз синові подзвоню! Синку, як диск називається? - CD-RW.
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Ukraine
|
зупиняє мерседес священик і говорить до водія -"сину, підвези мене до церкви бо не встигаю на службу"....водій зголосився тац їдуть вони...тут попадають на яму мужик кричить
-"блять ті йобані ями заїбали вже!!!скільки можна?" Священик - "не треба так казати!просто скажи Боже допоможи!і все буде добре" Зновуїдуть і попали на яму Мужик - "бля заїбали ті ями! Скільки можна?" Священник знов до нього каже - "сину та скажи Боже допоможи і всьо пройде" Мужик - "добре" Тут вони знову їдуть попадають на ще більшу яму,колесо відривається,котися швидше від машини! Мужик кричить - "Боже допоможи!!!" тут колесо вертається прикріпляється назад, а священик - "о ніхуя собі!!!"
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |