![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Сидить Вовочка на уроці, нудьгує. Лунає стук у двері. Заходить директор школи, заводить симпатичну дівчинку і каже:
- Ось нова учениця, її звуть Настенька, вона буде з вами вчитися. Посадили дівчинку до Вовочці. Прибалдівший Вовочка говорить їй: - Приходь сьогодні до мене додому, у мене батьки поїхали на дачу. Прийшовши додому і зробивши прибирання, Вовочка вирішує проблему, як йому затягнути Настуню в ліжко. Вирішує поставити пляшку вина, хорошу музику, сигарети і т.п. А потім думка: "Вона ж відмінниця!". Дзвінок! Вовочка відкриває двері і бачить Настуню в шкільній формі. Вовочка з подивом: - А чому ти в формі? - Так завтра ж у школу! ************************************************** ******* - Слухай, а давай сьогодні до мене підемо, в мене нікого вдома немає -Да ну! В нас тільки перше побачення! Я тебе ледь знаю, навіть спільних знайомих не маємо! - А ти Януковича знаєш? - Так. - Ну то пішли! ************************************************** ******** Хлопець з не дуже гарною дівчиною застряв у ліфті. Вона: - Хлопче, спробуєш мене поцілувати, я закричу!!! Він: - Я також!!!!! ************************************************** ******** Чоловік, переглядаючи вдома з друзями матч Україна-Швеція заснув. Прокинувся, а дружина в легкому халатику приспівуючи збирає пляшки із столу. - Хто? Хто виграв? - Хто не спав, той і виграв! ************************************************** ******** Хлопець з дівчиною займається сексом. Вже зробили своє діло, і тут дівчина запитує хлопця: - Міша, а якщо в нас буде дитина, то як ми її назвемо? Хлопець знімаючи презерватив і зав'язуючи його на вузол відповідає: - Якщо він звідти вибереться, то Коперфільдом. ************************************************** ******** бабка заходить в автобус і сідає навпроти діда розсунувши ноги. Дід: - Могилку закрий ... Бабка: - Що - мрець заворушився! ************************************************** ******** - Привіт, кицю! Може нам зустрітися? Я куплю пляшку вина, квартира повністю в нашому розпорядженні ... Відповідь: - Приваблива пропозиція. Тільки Катя забула дома телефон. Це її тато. Краще пивасика візьми. Я скоро буду. Мур - муууррр... ************************************************** ******** Йде хлопець по пляжу, дивиться офігенна дівчина лежить й абсолютно гола засмагає на сонці. Він зупинився й слину пускає. Вона очі розплющила й каже: - Новенький? - Так ... - Ще не давала? - Ні ... Вона крутить дулю: - На!
|
|
|
#2 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Хлопчик був з такої бідної сімї що якби не був хлопчиком то не мав би чим гратися.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Коли я був маленьким, у нас у сім'ї
була собака. Одного разу була дуже сильна гроза, і я, злякавшись сильного грому, зі страху побіг до кімнати батьків. Я думав, що вони спали, і ліг до них у ноги, щоб не будити. Але мій тато не спав. Зі словами "РЕКС, ПІШОВ НА ХУЙ!", він з усієї дурі впизданув мене ногами, та так, що я в'їбався у шафу навпроти. Після цього грози я більше не боявся, ніколи.
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Ukraine
|
Дорослий онук приїздить до діда з бабою у гості. Збираються вони за столом, і тут онук каже:
- Діду, бабо! Давно хотів вам розказати про один випадок у дитинстві. а то мене совість до сих пір мучить. Як колись ви у гості до сусідів пішли, то я заліз у льох та з'їв там цілу банку повидла, а потім у банку насрав, щоби не помітили... Дід виймає ложку із супу та голосно ляскає бабу по лобі: - Я тобі казав - гівно?! А ти все - засахарилося, засахарилося!
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ukraine
|
Мама померла, тато -повісився!
В семому класі, я дуже пісявся. Далі -лікарня, бандити і жах!!! -я олігарх!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Вовочка на уроці питає у вчительки:
- У чому різниця між чоловіком і жінкою ? - У твого тата який розмір ноги ? - 45.. - А у мами ? - 36.. - Так от різниця між ногами..
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Заходить хлопець у туалет,
підлаштовується до унітазу, насвистуючи при цьому гімн України. Голос із сусідньої кабінки “Зашибісь! Мені тепер стоячи срати чи що?”
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Ukraine
|
Зупиняють 2 даїшника машину.Відкривається вікно там сидить священник з двома синяками.
даїшники говорять - Батюшка шо з вами сталось?Той каже - та вот вилазив з джакузі впав.Один мент до другого -а шо таке джакузі?другий каже -я їбу я шо до церкви хожу. Як Молдавани доять корову? -двоє тримають за вим'я -а двоє піднімають корову.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |