![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Українці в Іспанії:
- Кориду бачив? - Бачив. Бугай кацапа затоптав. - Які ж кацапи в Іспанії? - А який недоумок, крім кацапа, попре на бугая з червоним прапором? Зустрічаються якось українець та китаєць. Китаєць питає: - Скільки вас в Україні живе? Українець: - Та мільйонів 50 !!! Китаєць: - О, так ви один одного мабуть в обличчя знаєте ? Куме, а ти чув що в Україні буде Євро 2012? - От клята інфляція, ще вчора був по11,35! - Я вчора з Манькою до ресторану ходив. Просадив тисячу гривень. - Чи ти з глузду з'їхав! - Та ні! В неї просто більше не було. Львів. До салону автобуса заходить вујко, дивиться, в кутку сидить негр у вишиванці. Вујко ошелешениј підходе до нього і питає: — Синку, ти хто? — Я? Українець! — А я тоді хто? — Не знаю… З вигляду - або жид, або москаль.
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Сидить дід продає ранні черешні.
Підходе дівчина питає ціну літрової і півлітрової баночки. Дід бере в руку півлітрову баночку, а вона пояснює: - В мене велика сімя давайте ж літрову - Правильно виручайте Україну а мені добавка до пенсії.
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
У відділенні міліції:
- Жіночко, як вам вдалося зловити сексуального маніяка? - Та що там ... Просто під ранок він сильно втомився ...
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Приїздить внучка до бабці,ну бабця і питає.
Як школа? Як оцінки? Та яка там школа,і бали у нас а не оцінки. Ну внучка і нас ібали,але ми якось вчилися!!! Питає вчителька в дітей хто які таблетки знає Вася стає і каже-Я знаю Анальгін А від чого він? Від голови А з чого ти взяв? Моя мама п"є коли в неї голова болить Тут Вовочка стає і каже. А я знаю Віагру А від чого вона? Напевно від поносу. А з чого ти взяв? А мама татові ноччю каже-випий віагри може твоє гівно ствердне!!!
Востаннє редагував Zhora15: 09.08.2013 о 14:45. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 22.03.2010
Дописи: 14
|
Пробуджується чоловік зранку весь мокрий і холодний.
Жінка питає: - Шо з тобою? - Та приснився мені страшний сон, шо п"ємо ми з Петром і Миколою і тут приходить Смерть. Петрові відрубала голову, Миколі ноги, а мені запхала палець в сраку і несе над прірвою, а я кричу: - За-ги-най, за-ги-най!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Ukraine
|
Іноземець говорить:
- Якась дивна в українців анатомія. - Чому? - Ось іду по вулиці, чую: "Вась, одягни нах*й шапку, а то вуха замерзнуть! - У мене син народився! - О! Вітаю! І на кого схожий? - На мене п'яного. - Як це?? - Кричить на всіх і баб за цицьки хапає. Глухонімий аквалангіст Василь прочитав по губам акули що йому піздець.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Янукович виглядаючи у вікно авто, дивується:
- Дивіться, завод працює, народ посміхається, дим з труб валить, значить не все так погано в країні. - Так це ж завод вашого старшенького, - відповідають йому. - Дивіться, офісний центр весь у вогнях всі офіси здаються, робота кипить. - Так це ж центр вашого молодшенького, - відповідають йому. - Дивіться величезні поля обробляються новенькими тракторами, сільські люди всі доглянуті і життєрадісні. - Так це ж угіддя вашої дружини. Яник задумався і каже: - У мене таке відчуття, що в країні тільки моя сім'я і працює ....
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * "Теж непогано", - подумала Галя, кинувши камінь у собаку, влучивши у свекруху. * * * Абонент не відповідає або тимчасово не доступний. Спробуйте більше не дзвонити. * * * Недосвідчений водій Антон, дізнався ще 15 афоризмів про себе. * * * Чи знаєте ви, що 18 червня 1976 року у 27-річної Алли Пугачової народився чоловік. * * * Кінокартина "День, коли я виспльсь". Жанр: фантастика. * * * Мій девіз чотири слова - "Я - принцеса, ти - корова". * * * Вчора на фразі: "Сьогодні переважно без опадів", злива змила Триндохірівський гідромеотцентр. * * * Врятував якось принц принцесу від дракона. Після року подружнього життя, він зрозумів, що тоді врятував дракона. * * * З прогнозу погоди: - Завтра очікується 50-ти процентна (!) вірогідність опадів... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Ukraine
|
Після поразки з великим
рахунком тренер звертається до футболістів: - Перед матчем я просив вас грати так, як ви ніколи не грали, а не так, начебто ви взагалі ніколи не грали. З пояснювальної електрика: "Отримав 250 грамів спирту для протирання контактів. У процесі роботи надихався парів спирту, втратив самоконтроль й випив усе".
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Приїхала блондинка на автозаправку. Зачинила машину і лише потім помітила, що забула на передньому сидінні ключі. Віконце у машині було трохи відчинене. Робітник заправки, побачивши це, порадив їй із дроту зробити гачка, просунути крізь отвір й так дістати ключі. Сам пішов по справам. Приходить, а його друг заходиться від сміху.
- Що трапилося? - Та одна блондинка забула ключі у машині, а зараз дістає за допомогою гачка. - То й що? Я їй це порадив. - А її подруга сидить у машині та направляє той гачок.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |