![]() |
|
|
#23 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Це було в 1981 році. Я, студент музучилища, на степуху у 30 крб. склав суму на придбання легендарного нині тестера ТЛ-4М. Ця звістка розлилась по гуртожитку і не тільки... Через кілька днів до мене звернувся дядько, з паралельної до гуртожитка вулиці - не включається телевізор. Я з тестером (ТЛ-4М) вирушив на СВІЙ 1-ий ремонт!!! Зі слів хазяїна - телевізор (БЕРІЗКА 2_1) помер
Розпочав діагностику з перевірки мережевого шнура, запобіжника, цілістності первинних "обмоток" трансформатора ТС-180. ВСЕ БУЛО СПРАВНЕ! А телевізор не працював Перевіривши-перепровіривши і потративши на це все десь зо дві години кажу хазяїну, що не знаю чому цей клятий телик не працює. Ну а він каже, що ну його нах..й , почекай зараз вип'єм по 100, і сам пішов на кухню готувати закуску.Поки він на кухні готував "магарич" я побачив причину "поломки" телевізора. БУЛА ВИМКНУТА КНОПКА ЖИВЛЕННЯ!!!! "МАГАРИЧ" "оприходували" при працюючому телевізорі, але про "поломку" я йому не сказав! ![]() А мораль тут наступна: "НЕ СТІЙ НАД ГОЛОВОЮ У МАЙСТРА"
|
|
|
#24 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.02.2010
Вік: 65
Дописи: 602
Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
|
Я лиш ніяк не дожену, як поломка може бути улюбленою?
Може типу "найхитріша, найпростіша, найчастіша"? Ну не улюблена ж...як можна "любити" поломку? Себе за її виявлення і усунення - то так, але саму поломку???
|
|
|
#25 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Хороша поломка це коли запобіжник перегорів від старості! Хіхі
|
|
|
#26 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.02.2010
Вік: 65
Дописи: 602
Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Тенденції в світі супутникового ТБ | sat-prof | Загальний розділ! | 1 | 07.04.2010 16:36 |