![]() |
|
|
#3041 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Учителька прийшла до класу, надягнувши золотий кулон у вигляді літачка. Під час уроку Вовочка невідривно дивиться на цей кулон. Нарешті вчителька не витримує й запитує:
- Вова, тобі що, літачок подобається? - Ні, аеродромчик! Не май сто рублiв, бо це грошi москалiв.. Йде грузин по вулиці і тащить на шнурку барана: - Ей, куди барана тягнеш? - Це не баран - це хабар! Баран в інституті вчиться! Це ж треба було прийти додому п'яним, і на фразу батьків "дихни" відповісти - "вам що повітря не вистачає?! - Іване, ти чув новину? У Галі чоловік повернувся з відрядження в четвер, а повинен був повернутися в суботу. Застав її з коханцем і вбив його. Жах! - Дійсно, жах. Приїхав би у вівторок, вбив би мене! - Кіло двісті. З вас 35 гривень! - Хм, ви знаєте, я працюю вчителем математики ... - Е-е-е ... точніше, 30 гривень .. - У старших класах! - 1 кілограм 154 грами. З вас 27 гривень 48 копійок. Йдуть по пустелі українець і єврей. У одного мішок сала, у іншого - мішок золота. Жерти охота, єврей і говорить: - Куме, дай мені шматочок сала. - Ні, Абрам, так не можна. Давай як порядні люди зробимо ринок, будемо торгуватися. Ну, коротше, дістав українець сало і нарізав маленькими шматочками. І кричить у все горло: - Українське сало – найтовстіше у світі! Підходьте люди добрі! Єврей питає: - Скільки коштує один шматочок сала? - Мішок золота. - Ти що, здурів?!?! - А ти піди по базару, може дешевше знайдеш!
|
|
|
#3042 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходить жінка в ЗОО магазин до клітки з попогаєм. І він її відразу: - привіт бля-ь! та швидко до директора магазину і пожалілась йому: - що це ваш попугай мене обізвав бляддю? Шеф закіпятив воду в чайнику і облив попугая, - ще будеш так казати? - ні шеф! на другий день заходить жінка на провірку: - (ж) скажи мені, якщо я прийду ввечері додому, що ти мені скажеш? - (п) добрий вечір пані. - (Ж) а якщо з молодим чоловіком? - (п) добрий вечір пані, добрий вечір пане! - (ж) а якщо з двома? - (п) добрий вечір пані, добрий вечір панове! - (ж) а якщо з трьма? - (п) Шеф клади чайник, бо це ще та блядь!!!)
|
|
|
#3043 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Бідно стали жити ... Сир з пліснявою, вино старе, машина без даху, телефон без кнопок ...
Вчитель задав твір на тему: "Якби я був директором фірми ..." Всі старанно пишуть, і тільки Вовочка дивиться у вікно. - А ти чому не пишеш? - Чекаю на секретарку Як я отримав 15 діб: Іду по вулиці ... Настрій класний. Раптом підходять два мента і говорять: "Пройдемо, будете свідком." Біс мене смикнув бовкнути: "Що, вирішили зареєструвати свої стосунки?" 4 президенти США — один зробив її незалежною, другий написав конституцію, третій звільнив від рабства, четвертий підняв економіку 4 президенти України — комуніст, мафіозі, боягуз і зек
|
|
|
#3044 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ховають електріка.Голос з натовпу: - Він же ще зовсім молодий був! Скільки йому стукнуло?
-Триста вісімдесят .. - Куме а ми ось сидим у вас вже пів ночі і жінка не сварить - Так я її вбив -Як вбив? -Та от так вбив , невіриш то іди всад під яблунею глянь Приходить кум і каже -А чому ви сраку не закопали? - А мені там добре ровер ставити У медичному інституті професор запитує студентку: - Скажіть, скільки чоловік виділяє сперми за один раз? - Повний рот, професор. 3 години ночі,на квартирі бухають,танцюють,дзвінок у двері- "хто там? :міліція,відчиняйте! :ми міліцію не викликали,ми курвів викликали! :та це не ви,це сусіди викликали! :ну раз сусіди викликали,то хай вони вас і їб**ть! Любий в мене для тебе дві новини одна хороша друга погана! Погана:я розбила твою машину -а яка ж хороша? -я більше не буду.
|
|
|
#3045 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вийшов український аналог
ляльки Барбі - "Маруся". У комплект входять: її друг Йван, хата, літня кухня, 2 гектара поля, труйка від жуків і Чупакабра
|
|
|
#3046 |
|
Administrator
Ukraine
|
За яким законом ви збираєтеся
повісити цього жида? - А ми вішаємо всіх за одним законом - законом Всесвітнього Тяжіння.
|
|
|
#3047 |
|
Administrator
Ukraine
|
Прибігає син додому:
- тату, тату, горілка подорощала, може будеш менше пити?? - ні синку, будеш менше їсти.
|
|
|
#3048 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Повертається мужик раніше з відрядження
Заходить в хату ,заглядає в кімнату А там голий амбал спить Мужик собі каже Ні ,я ще два дня в відрядженні....
|
|
|
|
#3049 |
|
Administrator
Ukraine
|
Сара скаржиться матері, що медовий місяць вже закінчується, а чоловік ні разу не був з нею близький. Мати не повірила, і Сара запропонувала їй підглянути у шпаринку за молодятами вночі.
Ніч. У ліжку Сара і Абрам. Включений торшер. Абрам тримає в одній руці книгу, читає, а іншою рукою пестить дружину. Руки, плечі, груди, живіт, а коли дійшов до ..., мати збентежилася і пішла. Ранок. Сара: - Ну що, переконалася? мати: - Та що ти, дочко, на чоловіка бочку катішь? Він такий ласкавий! Сара: - А що ти бачила? Мати розповіла. Сара: - Ти ж самого головного не бачила! Він вмочить палець, переверне сторінку і читає далі!
|
|
|
#3050 |
|
Administrator
Ukraine
|
Всіх вітаю з першим вересня!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |