![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Озброєні виродки з ДНР розстріляли - на очах у сім'ї - фермера лише за те, що допомагав Нацгвардії продуктами ....
18.05.2014 Терористи з самопроголошеної "Донецької народної республіки" розстріляли - на очах у сім'ї - мешканця Донецької області. Про це повідомляють Новини Донбасу. '"У селі Сергіївка в Слов'янському районі Донецької області група озброєних терористів з терористичної організації "Донецька народна республіка" 18 травня в обід розстріляли на очах у сім'ї фермера, якого підозрювали в "зв'язках з "Правим сектором", - зазначено у повідомленні. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії": москвичі вибачилися перед українцями.
До українського посольства в Москві, мешканці міста поприносили квіти і записки, де висловили співчуття українцям. Зокрема, вони поклали до стін установи плакати, де було написано "Україно, пробач нас", "Пробачте брати", "Співчуваємо" та інші. "Пробачте нас і все. Якщо зможете. Пробачте", - каже одна із мешканок міста. "Ненавиджу війну у всіх її проявах. Мені дуже огидно, що саме моя країна веде постійні війни і що тепер ця війна докотилася до України. Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії. Вони позбавили мене батьківщини, а тепер вбивають братній народ. Я дуже співчуваю вам", - ділиться ще одна жінка. "Дорогі українці, прийміть будь-ласка співчуття з нашого боку. Дуже шкода, що сталася така трагедія, що гинуть молоді хлопці. Пробачте тих нас, хто знаходиться нині тут і хто не може нічого змінити. Я сподіваюся, що в вас вийде побудувати свою країну і припинити війну. Сподіваюся, що ви вірите в нас і те, що ми не всі тут такі, як показують по телебаченню", - розповідає ще одна дівчина. "Зло захопило Росію, а тепер прийшло і в Україну. Ми не змогли зупинити це зло і тепер я почуваюся винним в цьому", - розповідає чоловік. За словами ще одного чоловіка, що це все одно що підняти руку на мати. "Як після цього жити?", - запитує він. Як відомо, 15-те червня було оголошено в Україні днем жалоби, за військовими і прикордонниками, які загинули під час проведення антитерористичної операції. 14 червня, під час заходу на посадку в аеропорту Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. На борту літака 40 військовослужбовців та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
BABYLON'13: Жінки війни...
У батальйоні "Донбас" з'явилась "жіноча група". Дівчата, що пройшли Майдан, готуються до бойових дій на Сході. За словами інструкторів, дівчата "дуже піднімають планку". Навіть для чоловіків. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Російський єврей з українським корінням...
Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 19.06.2014 о 16:18. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Українські війська знищили дві сотні російських терористів...
19.06.2014 20:58 Сили антитерористичної операції знищили блок-пости та засідки бойовиків в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне. За попередніми даними, з боку противника - 200 осіб.Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов.За його словами, район населених пунктів Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов'янськ зброї та боєприпасів.Селезньов повідомив, що під час інтенсивних боїв, що тривали протягом дня у цьому районі, сили АТО разом з авіацією знищили блок-пости та засідки бойовиків, захопили панівну висоту в районі проведення операції."Бойовики чинять шалений опір, діють підступно, із засідок завдають ударів по силах АТО. По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери бойовиків", - повідомив Селезньов.Він зазначив, що, за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, а кількість поранених набагато більша."Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості", - повідомив речник АТО, додавши, що усіх поранених евакуювали до медзакладів, де їм надали необхідну допомогу. Читайте більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Терористи пошкодили на Донеччині установки, які слідкували за повітряним простором...
21.06.2014 08:57 Сьогодні вранці терористи напали на зенітно-ракетну частину протиповітряної оборони в Авдіївці біля Донецька. Бойовики обстріляли будівлі та знищили або пошкодили всі радіолокаційні установки.Екстремісти стріляли з з великокаліберного зброї та мінометів, пишуть "Донецкие вести" з посиланням на джерело у військовій частині, передає ТСН."Сьогодні о п'ятій годині ранку терористи обстріляли зенітно-ракетну частину в Авдіївці. Знищені всі радіолокаційні установки. Постраждалих немає. Стріляли з мінометів і великокаліберної зброї", - повідомили у частині.Нагадаємо, терористи кілька разів ставили військовим частини ППО в Авдіївці ультиматум з вимогою здатися і навіть викрадали офіцера. Але постійно отримували відмову.Частина ППО є частиною єдиної радіолокаційної системи України, що відіграє роль повітряної "парасольки" для контролю за кордоном.Нагадаємо, вчора о 22:00 за наказом президента Петра Порошенка українські силовики припинили бойові дії на Сході України, що передбачено мирним планом глави держави з урегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Терористи не пішли на перемир'я - в зоні АТО вночі стріляли .....
Субота, 21 червня 2014, 09:58 Починаючи з 22:00 20 червня терористи здійснили низку нападів на позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці. За його інформацією, бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" і "Успенка". Поранення отримали 9 українських прикордонників. Крім того, з мінометів і 30-мм артилерійської гармати були обстріляні позиції сил АТО біля Краматорського аеродрому та на горі Карачун. "Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає", - пише Тимчук. Крім того, бойовики, які прибули на 2 КамАЗах російського виробництва, зробили спробу штурму командного пункту військової частини, дислокованої біля населеного пункту Амвросіївка. Українські військові не постраждали. Терористи також обстріляли з АГС і мінометів блок-пост сил АТО в районі населеного пункту Рубіжне та в районі Слов'янська. Жертв з нашого боку немає. "Всі напади терористів були відбиті. Прицільним вогнем знищені вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється", - підсумував фахівець. Як відомо, президент України Петро Порошенко оголосив про припинення антитерористичної операції з п'ятниці, 20 червня, і до 27 червня. За його словами, це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені. Бойові дії будуть носити тільки характер відповіді, тобто якщо бойовики будуть нападати на наші сили, підкреслив президент. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Жителі на Донетчині прогнали терористів....
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |