![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Софт для ресивера GI Spark 2 mini_2.0.68/+завантжувач,лого. 1.додана підтримка пиконов Enigma2 і завантаження їх з зовнішніх дисків; 2.додана сортування в фаворитних списків каналів; 3 додана можливість додавання таймера в TimerManager.АПК; 4.додано швидке сканування AustriaSat Угорщина; 5.доданий вибір завдань в поточному таймері; 6.видалені значки з інформаційної панелі. ![]() ![]() Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Куме, ви чули що Юля як програє вибори, то буде скликати майдан?!
- Еее куме, якщо Юля стане президентом, то їй не потрібно буде скликати майдан! Він сам збереться... - Здається , російським військовим дуже сподобалося проводити відпустку на Донбасі. - Чому так думаєш ? - Багато хто не повертаються.. -До розуму Путіна не достукатися! -А прикладом пробували ?
|
|
|
#5 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 22.04.2012
Дописи: 169
Україна
Мій ресівер: GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000
|
Бренд.
Как крупно тебе повезло: Имеешь ты бренд свой — «Ху@ло»! Ты береги его, Вова, Точней не найти к тебе слова. Но мы соберем свои силы, И будешь лежать ты в могиле, А надпись: не он, а оно – Не «Путин», а просто «Ху@ло»! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Ніч така місячна зоряна ясная
В оптиці в мене москаль На вітер поправочка і допобачення Дамой за «парєбрік», бай-бай! Сядем в окопчику десь за Дебальцево. Нас тут багато, не сам! Глянь, моя рибонька, хвилею полум'я Ворога б’є "Ураган" Гай чарівний, ніби променем всипаний, Чи загадався, чи спить: Ген на стрункій та високій осичині Шмат москаляки висить. Ти не дивись, що гвинтівочка зношена. Б'є вона влучно щораз. Кожному "ватніку" зробимо дірочку, Щоб вже не лізли до нас!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |