![]() |
|
|
#442 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Нічний дзвінок в ДАІ.--Ало,я на обїздній збив двох якихось "тхорів"!
---Заспокойтеся ,якщо ніхто інший не постраждав скиньте їх у канаву і їдьте собі. ----Так ,поняв!А що робити з їхнім мотоциклом.
|
|
|
#443 |
|
Administrator
Ukraine
|
Приїджає чоловік за кордон, оселяється в найкрутішому готелі. Зранку встаєі йде на сніданок,а там шведський стіл. "Нічого собі накрили"- подумав він, узяв стілець, присунувся і став їсти. До нього підходить офіціант і каже:
- Чоловіче, це ж шведський стіл! А він: - Шведи прийдуть , я встану ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#444 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Один друг запитує іншого:
- Ти вже спав з моєю дружиною? - Що за питання! Я б ніколи не пішов на це. - Ну і даремно – вона куди краще за твою! Сидять два панки, один грає на гітарі і підспівує: - Бліннн! Бліннн! Годину грає: - Бліннн! Бліннн! Другу грає: - Бліннн! Бліннн! Інший панк: - Запиши слова, так за душу взяло!!! |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Administrator
Ukraine
|
Берег річки, в кущах сидить рибак, ловить рибу.
Раптом чує здалека крик: - Та іди ти на...! А не видно нікого, бо кущі густі. Через хвилину, вже ближче: - Та іди ти на...! Рибак вудки зібрав, тихенько сидить, чекає - що буде дальше... Через хвилину, зовсім близько: - Та іди ти на...! І тут бачить рибак - посеред ріки за течією пливе човен, а в ньому хлоп без весел стоїть. Рибак до хлопа, так тихенько: - А де твої весла? Хлоп: - Та іди ти на...!
|
|
|
#449 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 19.02.2010
Дописи: 100
|
Приходить клієнт, приносить тюнер на перешивку і питає:
- А які нові канали добавляться ?.. - Ну буде тепер Перший Національний. - О, Перший це дуже добре, а що ще буде до Першого ? - А до Першого ще буде і друге і компот..... |
|
|
|
|
|
#450 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Дівчина вирішила порвати стосунки зі своїм хлопцем, тому що він, на її думку, весь час її поправляв. Вона прийшла до нього додому і сказала:
- Едік, нам потрібно серйозно поговорити. - Мене звуть Коля. - От бачиш?! Що б я не сказала, тобі все не так! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |