SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.08.2011, 21:44   #41
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

У Грецію прибули 25 "зелено-білих левів"

Сьогодні в обід «Карпати» чартерним рейсом полетіли до грецького міста Салоніки, де у четвер на них чекає перший поєдинок плей-оф раунду Ліги Європи сезону 2011/2012 проти тамтешнього клубу ПАОК. Гра на полі стадіону «Тоумба» розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Літак із «зелено-білими» на борту вилетів з львівського аеропорту о 13:30. Окрім гравців, тренерів та обслуговуючого персоналу команди в складі карпатівської делегації також працівники клубу, журналісти і група фанатів. Останні разом з вболівальниками «Карпат», що мешкають на теренах Греції, мають забезпечити належну підтримку нашій команді на трибунах «Тоумби».

Переліт буде тривати біля двох годин, тож у Салоніках літак приземлиться о 15:30 за київським часом.

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов взяв до Греції 25 гравців:

Воротарі – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Данкович

Захисники – Артем Федецький, Тарас Петрівський, Іван Мілошевіч, Борха Гомез, Ігор Ощипко, Ґреґор Балажіц, Степан Гірський

Півзахисники – Ігор Худоб’як, Андрій Ткачук, Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк, Крістобаль Маркес, Костянтин Кравченко, Ігор Озарків, Самсон Ґодвін, Даніло Авелар

Нападники – Михайло Кополовець, Сергій Зеньов, Лукас Перес, Андрій Воронков, Герман Пачеко, Вільям Батіста
Старий 17.08.2011, 14:12   #42
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Сьомін взяв до Болгарії 20 гравців. Гусєв і Шевченко залишилися у Києві

У середу, 17 серпня, делегація "Динамо" вилетіла до Болгарії.

Головний тренер Юрій Сьомін у першому матчі проти "Літекса" з Ловеча розраховує на 20 футболістів, 18 з яких потраплять у заявку на поєдинок, пише прес-служба клубу.

Воротарі: Шовковський, Коваль, Богуш;

Захисники: Юссуф, Даніло Сілва, Бетао, Попов, Діакате, Хачеріді;

Півзахисники: Вукоєвіч, Єрьоменко, Гармаш, Аруна, Нінковіч, Алієв, Корреа, Рибалка;

Нападники: Мілевський, Ярмоленко, Ідейє

Разом з командою не полетіли Гусєв, Шевченко і Кравець, які відновлюються після ушкоджень.
Старий 17.08.2011, 15:38   #43
sacha
Передовик

Типово

"Дніпро" відправився у Лондон

У середу, 17 серпня, для "Дніпра" починається єврокубкова частину сезону.

Команда вирушила у Лондон, де завтра ввечері відбудеться перший матч плей-офф раунду Ліги Європи проти "Фулхема", пише прес-служба клубу.

О 8:30 ранку члени делегації зібралися в аеропорту, щоб через годину відправитися у повітряний шлях. В Англію вирушив 21 футболіст.

Воротарі: Ян Лаштувка, Антон Каніболоцький, Денис Шеліхов

Захисники: Самуель Інкум, Віталій Мандзюк, Євген Чеберячко, Андрій Русол, Іван Стрініч, Віталій Дєнісов

Півзахисники: Сергій Кравченко, Денис Кулаков, Джуліано, Євген Коноплянка, Денис Олійник, Дерек Боатенг, Руслан Ротань, Євген Шахов, Дмитро Льопа

Нападники: Нікола Калініч, Роман Зозуля, Олексій Антонов
Старий 17.08.2011, 15:47   #44
sacha
Передовик

Типово

Ми добре підготовлені і психологічно, і фізично, - Вукоєвіч

Вихід до групового етапу Ліги Європи - це є головною метою "Динамо".

Про це напередодні гри з "Літексом" заявив півзахисник киян Огнен Вукоєвіч, пише прес-служба клубу.

"Ми очікуємо на дуже серйозну гру. "Літекс" - чемпіон Болгарії. Ми ретельно готувалися до матчу, Юрій Павлович познайомив нас із цією командою. І ми тепер добре знаємо сильні та слабкі якості суперника", - сказав він.

"Ми добре підготовлені і психологічно, і фізично, і тактично. Потрібно спробувати вирішити всі питання вже у першій грі та пройти до групового етапу Ліги Європи - саме це є нашою головною метою", - додав гравець.

На думку Вукоєвіча, "Літекс" буде оборонятися, так само, як і "Рубін", діючи на контратаках.

"Ми розуміємо, що потрібно зіграти обережно, пам’ятаючи про те, що маємо справу з чемпіоном своєї країни. Важливо не припуститися торішніх помилок, і з першої до останньої хвилини грати зібрано та сконцентровано", - підсумува він.
Старий 17.08.2011, 18:06   #45
sacha
Передовик

Типово

Лаштувка: "Не потрібно нічого боятися"

Дніпропетровському "Дніпру" вже час пограти у єврокубках.

Такої думки напередодні двобою з "Фулхемом" воротар команди Ян Лаштувка.

"Сподіваюся, ми зможемо подолати цей бар'єр. Думаю, "Дніпру" вже пора грати у Європі", - сказав він.

"Безумовно, "Фулхем" дуже сильний суперник. Але не потрібно нічого боятися. У нас теж є свої козирі. Якщо у чемпіонаті України у нас справи йдуть не найкращим чином, це не означає, що завтра у Лондоні ми покажемо такий же футбол", - додав голкіпер.

За словами Лаштувки, ніякого тиску футболісти не відчувають, пише ua-football.com.
Старий 18.08.2011, 11:28   #46
sacha
Передовик

Типово

Павлов: Я в газетах читав, що шанси - 50 на 50, і я з цим згоден

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов оцінює шанси 50 на 50 у їх протистоянні з бухарестським "Динамо" у плей-офф Ліги Європи.

"Динамо - найтитулованіший клуб, ми з повагою до нього відносимося. Країна і клуб, де працював Луческу, вимагають особливого відношення.

Я скрізь в газетах читав, що шанси - 50 на 50, і я з цим згоден", - цитує Павлова офіційний сайт "Ворскли".
Старий 19.08.2011, 09:50   #47
sacha
Передовик

Типово

Футбол. Ліга Європи 2011/12. Стиковий раунд. Матч 1 (18.08.2011) Легія - Спартак Москва 2:2
Екранас - Хапоель Т-А 1:0
Локомотив Москва - Спартак Трнава 2:0
Васлуй - Спарта Прага 2:0
Зестафоні - Брюгге 3:3
ГІК Гельсінкі - Шальке 2:0
Літекс - Динамо Київ 1:2
Ворскла - Динамо Бухарест 2:1
Олесунд - АЗ Алкмар 2:1
Омонія - Зальцбург 2:1
Аустрія - Газ-Метан 3:1
Маккабі Т-А - Панатінаїкос 3:0
Стяуа - ЦСКА Софія 2:0
Тюн - Сток Сіті 0:1
Бешикташ - Аланія 3:0
Бурсаспор - Андерлехт 1:2
ПАОК - Карпати 2:0
Нордшелланд - Спортинг Лісабон 0:0
Шльонськ - Рапід Бухарест 1:3
Стандард - Хельсінборг 1:0
Металіст - Сошо 0:0
Фулхем - Дніпро 3:0

Ганновер - Севілья 2:1
Црвена Звезда - Ренн 1:2
Шемрок Роверс - Партизан 1:1
Русенборг - АЕК Ларнака 0:0
Слован Братислава - Рома 1:0
Діфферданж - ПСЖ 0:4
Хартс - Тоттенхем 0:5
Марибор - Рейнджерс 2:1
Насьонал - Бірмінгем 0:0
АЕК Афіни - Динамо Тбілісі 1:0
Атлетик - Трабзонспор 0:0
Лаціо - Работнички 6:0
Селтік - Сьон 0:0
Рід - ПСВ Ейндховен 0:0
Атлетико - Віторія Гімарайнш 2:0
Брага - Янг Бойз 0:0
Старий 19.08.2011, 11:37   #48
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Як букмекери оцінили шанси українців у ЛЄ

Як відомо, за вихід в груповий раунд Ліги Європи борються відразу п'ять українських клубів.

І хоча в Україні досить позитивно були сприйняті підсумки жеребкування раунду плей-офф, на думку європейських букмекерів, тільки один клуб - київське "Динамо" - в підсумку зуміє кваліфікуватися в наступний етап турніру.

Нагадаємо, "Динамо" гратиме з болгарським "Літексом", "Дніпро" - з лондонським "Фулемом", "Металіст" зіграє з французьким "Сошо", "Карпатам доведеться грати з грецьким ПАОКом, а" Ворсклі "- з бухарестським" Динамо " .

Одна з найпопулярніших європейських букмекерських контор Bet & win бачить шанси на вихід в груповий раунд тільки у "Динамо", коефіцієнт на підсумковий прохід якого 1.02 проти 10 у болгар.

Шанси "Металіста" і "Сошо" приблизно рівні, але, мабуть, за рахунок того, що матч-відповідь і вирішальний поєдинок французи проведуть вдома саме вони і вважаються фаворитами - 1,72 "Сошо" і 2,0 у "Металіста".

Динамівці Бухареста і грецький ПАОК не зазнають проблем з "Ворсклою" і "Карпатами" відповідно - 1,5 проти 2,4 у полтавчан і 1,25 проти 3,55 у львів'ян, твердять букмекери.

Фаворитом в парі "Фулем" - "Дніпро" букмекери вважають англійський клуб: 1,35 проти 2,95. А ось британська контора William Hill не так сильно вірить в успіх англійського клубу. 1,40 і 2,75 відповідно.
Старий 19.08.2011, 14:16   #49
sacha
Передовик

Типово

Крістальдо: "Суперник приїхав з однією метою - добре зіграти в обороні"

У Франції "Металіст" матиме свій шанс на позитивний результат проти "Сошо".

Про це після першого матчу заявив Джонатан Крістальдо, пише прес-служба харків'ян.

"Сьогодні був важкий матч. Суперник сюди приїхав з однією метою - добре зіграти в обороні. Я думаю, у нас були моменти непогані. У Франції у нас буде шанс", - сказав він.

"Ми не продемонстрували сьогодні все, на що здатні. У повторній грі, думаю, суперники покажуть усю свою потужність. Французька першість - це хороший чемпіонат. Тим більше, перша п'ятірка - хороші та серйозні команди", - додав Крістальдо.
Старий 19.08.2011, 20:13   #50
sacha
Передовик

Типово

Квитки на гру "Дніпро" - "Фулхем" коштуватимуть від 15 гривень

Переважна більшість квитків на другий матч раунду плей-офф Ліги Європи "Дніпро" - "Фулхем" буде коштувати від 15 до 75 гривень.

Про це повідомляє офіційний сайт дніпропетровського клубу.

Виключення становлять лише перепустки в ресторан "Дніпро-Арени", де буде "шведський стіл" - туди можна потрапити за 450 гривень.

Квитки надійдуть у продаж 22 серпня. Нагадаємо, що сама гра відбудеться 25 серпня, початок - о 21:30. Рахунок першої зустрічі 3:0 на користь англійців.

Закладки

Мітки
ліга европи

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Ліга Чемпіонів УЄФА sat-prof Спорт на SAT-TV 390 12.03.2025 09:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:22.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум