![]() |
|
|
#511 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Приходить Вовочка в дитячий сад і розповідає:
- Питаю батьків, чи не можна мені завести братика. А вони говорять, що знайшли мене в капусті, і поки там більше нікого немає... Так я їм всі презервативи ножицями проколов, хай шукають уважніше.
|
|
|
#513 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Вмирає старий бандерівець.
- Синку, клич скоріш парторга, хочу в партію вступити. - Тато, що з вами? Усе життя ненавидiли ж їх! - Не бiда, синку. Умру - на одного комуніста менше стане. Небачених висот досяг сервіс на залізницях України! З першого листопада "Укрзалізниця" дозволила користуватися туалетами на зупинках! На всій території Росії! |
|
|
|
|
|
#514 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Татку,татку… я більше ніколи не піду кататися з тобою на санчатах!…
- Мовчи сопляк,тягни мене швидше!!!
|
|
|
#515 |
|
Administrator
Ukraine
|
Оголошення в метро:
— На потяг, що прибуває, посадки немає! Пасажири, крім тещі- Сергія Сидорова, відійдіть від краю платформи!
|
|
|
#516 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
На Україні було розвідано нове родовище нафти. Видобуток ускладнюється тим, що нафта знаходиться в цистернах, які з великою швидкістю рухаються по залізниці з Росії в Західну Європу.
Приїхав хлопець у рідне село з міста.Навчаєтся там.Пів року не був дома.Йде по вулиці.На зустріч йому дід. -Ти синку чи підрос,чи шо? -Сам ти діду ЧІПІДРОС! |
|
|
|
|
|
#518 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
Одружилася молода пара і живуть з батьками дівчини. І весь час зять назива тестя "Микола". Тому це неподобалось і він весь час говорив: "Ну що ти заладив: Микола, Микола... Татом тепер мене називай". А той всерівно: "Микола й Микола ".
Кололи якось дрова тесть з зятем і сокира у тестя застряла в колоді, ну він і каже зятю, щоб той паляцями тріщину роздвинув і він зможе сокиру витягти. Ну той: "Добре, Миколо". Роздвинув, сокира витяглась, а палець зажало. Зять витягти пальця не може і давай просити тестя: - Миколо, ну миколо та допоможи ж. А той ні в яку, за Миколу все ображається. То зять уже: - Ну, тату, татусю... Ну, таточку, допоможіть, будь-ласка. Тесть щасливий, підковирнув тріщину, той пальця дістав. Роздивляється зять свого пальця та й кеаже: - От така от х..ня, Миколо. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |