SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.06.2014, 12:56   #571
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

На прикордонному пункті "Дякове" йде бій - очевидці...
26.06.2014 11:34

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

У пункті "Дякове" йдуть бої. Про це повідомляють користувачі в Твіттері. Очевидно, на кордоні йде сильний бій.

Прикордонний пункт пропуску «Дякове» знаходиться в Луганській області. Його вже неодноразово атакували бойовики, пише Інсайдер.

Останній раз це було у четвер, 12 червня, тоді відбувся важкий бій сил АТО з терористами. Були вбиті не менше ста бойовиків. У зоні бойових дій працювали близько 20 снайперів збройних сил України.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 26.06.2014, 18:03   #572
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Порошенко дав терористам часу до п'ятниці і готує "важливе рішення"
Четвер, 26 червня 2014

Президент Петро Порошенко обіцяє 27 червня "ухвалити дуже важливе рішення", якщо терористи не приймуть умов його мирного плану.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання депутатів ПАРЄ.

Порошенко повідомив, що у середу знову збиралась тристороння контактна група у складі представників України, РФ і ОБСЄ.

У п'ятницю група збереться знову.

Представники терористів на останній зустрічі не було, "але це й не потрібно".

"Півгодини тому вони висловили бажання взяти участь у зустрічі в п'ятницю. Це дуже важливий день: якщо наші умови щодо мирного плану не будуть прийняті, то ми ухвалимо дуже важливе рішення".

Він вчергове закликав Європу консолідуватись навколо українських проблем і наголосив, що "поки що підтримки недостатньо".

"Це може статися з кожною країною, якщо Європа не об'єднається навколо цього питання", - сказав президент.

Порошенко нагадав, що Україна зазнає втрат уже після оголошення припинення вогню.

Крім того, "під вогнем сепаратистів" намагаються відновити системи життєзабезпечення, Слов'янська, Краматорська та інших міст, де люди понад 10 діб знаходяться без води та електрики.

"Україна демонструє не тільки словом, а ділом своє прагнення до миру. І ми уже заплатили дуже високу ціну за це прагнення", - сказав Порошенко.

Старий 28.06.2014, 11:31   #573
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Гриценко пропонує допомогти виїхати в Росію усім, хто хоче мешкати в РФ.....
28.06.2014

Народний депутат Анатолій Гриценко вважає, що Президенту України Петру Порошенку необхідно думати над реалізацією “плану Б” щодо врегулювання ситуації на Донбасі, оскільки “мирний план президента” був зірваний з першого дня, і після одностороннього припинення вогню площа військових дій може розширитися. Про це він сказав в ефірі програми “Шустер LIVE”, передає УНН.

Лідер політичної партії “Громадянська позиція” запропонував три пункти до цього плану.

“Перше. Підтримати ініціативу Ігоря Коломойського про справді серйозне зміцнення державного кордону — з колючим дротом і мінуванням на небезпечних ділянках, щоб можна було активувати міни тоді, коли справді там є загроза. Це дозволить нам зберегти життя і цивільних, і військових”, — зазначив він.

“Друге. Потрібно врешті-решт заблокувати російське телебачення на українській території — оті канали пропаганди, які просто мутять розум людей. Мені важко уявити, щоб у Радянському Союзі Гітлер по радіо щось передавав, або Усама бен Ладен виходив у прямий ефір на Америку”, — сказав Гриценко.

За словами Гриценка, потрібно визнати, що в Донецькій і Луганській областях є чимало людей, які тримають в кишені український паспорт, але ніколи не були і ніколи не стануть громадянами України, яких не цікавить українське сьогодення і майбутнє. “Ці люди зустрічають з квітами чеченських найманців, вони зривають український прапор і чіпляють триколор. Ці люди мріють жити в РФ. З іншого боку, Путін відчуває проблему демографії — немає ким заселити території”, — зауважив політик.

“Тому третім пунктом я пропоную створити цим людям коридор і організувати „поїзди щастя“. Нехай сідають — і вперед — без жодних перепон в Чечню, на Урал. Якщо вони бачать собі там щастя, нехай вони його там знайдуть”, — зауважив лідер “Громадянської позиції”.
Старий 28.06.2014, 11:35   #574
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Перемир'я продовжено....
28.06.2014
Президент України Петро Порошенко прийняв рішення продовжити перемир'я на Сході України ще на 72 години.

"Глава держави на підставі рішення Ради Національної безпеки та оборони продовжив режим незастосування сили до 22.00 понеділка 30 червня", - йдеться в заяві Порошенка.

За цей час буде розпочато практичну реалізацію мирного плану Президента України;

- забезпечено моніторинг режиму припинення вогню під наглядом місії ОБСЄ та ефективного контролю за ділянкою українсько-російського кордону на території дії АТО;

- передано під контроль Державної прикордонної служби України пуктів перетину кордону (Ізварино, Должанський, Червонопартизанськ) та відновлено їх діяльність;

- звільнено усіх заручників, в тому числі спостерігачів ОБСЄ.

Крім того, ТСН повідомляє, що за наслідками наради, яку президент провів із силовиками, Україна очікує, що за час припинення застосування сили відбудеться: закриття пунктів вербування найманців на території РФ, припинення пересування незаконних збройних формувань на території Донецької та Луганської областей.

"У разі недотримання умов режиму незастосування сили, Україна залишає за собою право дострокового припинення цього режиму в зонах, де режим припинення вогню не буде виконуватися", - наголосили у повідомленні.
Старий 28.06.2014, 16:24   #575
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Під Слов'янськом обстрілюють сили АТО. З боку РФ - рух танків...
Субота, 28 червня 2014, 14:55

Терористи ведуть обстріл позицій сил АТО під Слов'янськом.

Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, з мінометів обстрілюється блок-пост силовиків на перетині доріг на Слов'янськ та Красний Лиман.

"Серед силовиків є втрати", - написав він.

Цю ж інформацію підтвердив і командир батальйону "Донбас" на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його інформацією, вбито двох військовослужбовців, двоє поранено.

"Знову терористи показали що з ними не можна домовлятися. Тривають обстріли наших постів", - пише Семен Семенченко.

"Вимагаємо негайного введення воєнного стану! Для блага країни його треба ввести зверху, інакше це буде зроблено знизу, стихійно, з великою шкодою для держави", - написав він.

Разом з тим речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив, що протягом доби бойовики на сході п`ять разів обстрілювали блокпости та позиції сил АТО, внаслідок чого поранення отримали 5 українських військовослужбовців.

За словами Лисенка, обстріл позицій українських військових відбувалися поблизу населених пунктів Слов`янська, Червонопартизанськ, Дмитрівка, Краматорськ, пише УНІАН.

Біля пункту пропуску "Маринівка" у Донецькій області були обстріляні позиції сил АТО, зокрема, чотири міни розірвалися за 30 метрів від цього пункту.

З боку російського кордону спостерігався рух шести танків, БТР та зенітної установки. Також, як зазначив Лисенко, військовим вдалося відновити контроль над блокпостом №1 біля міста Слов`янськ.

Як відомо, батальйон "Донбас" попросив українців зібратися біля адміністрації президента об 11:00 цієї неділі.

Серед вимог - припинити перемир'я, впровадити воєнний стан, видати достатню кількість зброї батальйонам і дозволити їм здійснити заходи, необхідні для винищення окупантів.

27 червня президент Петро Порошенко ухвалив рішення про продовження "перемир'я" ще на 72 години.

Старий 29.06.2014, 10:02   #576
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У Дніпропетровську впав черговий вождь...
29.06.2014 07:06

У Дніпропетровську на проспекті Кірова представники громади міста демонтували стелу Володимира Леніна, передає "Ракурс".«27 червня 2014 року о 14.00 у чергову частину Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що внизу проспекту Кірова знаходиться автокран з невідомими особами», — зазначається у повідомленні.За інформацією міліції, пізніше з'ясувалося, що стелу Леніна демонтували, щоб не допустити вандалізму і її пошкодження. Пам'ятник передадуть на зберігання управлінню комунального господарства Дніпропетровської міськради.Як писали раніше, 21 лютого активісти «Правого сектора» і Євромайдану знесли пам'ятник Леніну на центральній площі Дніпропетровська.
Читайте більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 29.06.2014, 12:14   #577
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

За ніч "перемир'я" загинули 5 бійців, 17 поранених....
Неділя, 29 червня 2014, 12:04

П'ятеро вояків української армії загинули і ще щонайменше сімнадцятеро зазнали поранень за останню добу на Сході.

Про це повідомив речник штабу Антитерористичної операції Олексій Дмитрашківський, передає 5 канал.

Зокрема, цієї ночі терористи, нехтуючи перемир'ям, до десятка разів обстрілювали блокпости української армії.

"Бойовики кілька разів із мінометної зброї обстріляли блокпост поблизу Слов'янська, у наслідок бою загинуло троє українських військових, ще четверо отримали поранення", - сказав він.

"Згодом бойовики здійснили підступний напад на колону тилового забезпечення на Луганщині. У ході бою двоє військовослужбовців ЗСУ загинуло, а вісім отримали поранення", - зазначив речник АТО.

Старий 29.06.2014, 12:28   #578
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Лист третьокласниці настільки розчулив бійців у зоні АТО, що відповідь вони писали усім підрозділом .....
29.06.2014

Командир львівського спецпідрозділу "Грифон" із зони АТО привіз звісточку від бійців для третьокласниці Вікторії Лаб'як, ідеться в сюжеті ТСН.

У травні школярка, як і багато її ровесників, написала солдатам листа з побажання здоров'я , перемоги та швидкого повернення до родин. Намалювала прапор і сердечко. Таких листів бійці отримують немало, але Віка була єдиною, яка закінчила лист проханням - солдати, відпишіть мені, аби я знала, що ви живі і з вами все гаразд.

Лист потрапив до спецпідрозділу "Грифон" і так розчулив бійців, що вони вирішили разом їй відповісти. Лист із фронту третьокласниці передали разом із подарунками і словами вдячності за моральну підтримку.

"В особі цієї дівчинки ми подякували всім школярам, всій Україні за ту підтримку, яка є для наших хлопців там, на Сході. Конкретно цей лист викликав в наших бійців сльози", - розповів командир львівського "Грифону" Назар Коминар.

Старий 29.06.2014, 16:47   #579
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Батальйон "Донбас" й обурені кияни не застали Порошенка на Банковій - у нього "перемирні" вихідні....
29.06.2014 14:14

... а бійців АТО тим часом обстрілюють і вбивають.

Біля Адміністрації президента зібралося сотні людей, які протестують проти оголошення перемир'я на Сході України.

Командир батальйону "Донбас", який і закликав людей вийти під стіни Адміністрації, попросив присутніх поводитися цивілізовано - нічого не кидати, не бити і не уподібнюватися "москалям", пише Українська правда.

Семен Семенченко також попросив тих, хто одягнув балаклави, зняти їх. Виняток зробили хіба що для донецьких.
Семенченко попросив зняти балаклави. Фото Євромайдан

"Зрозумійте, що у них там сім'ї, а для терористів це важіль", - сказав Семенченко.

Інший представник батальйону "Донбас" зачитав звернення до президента України Петра Порошенка від імені українців, в якому викладені вимоги припинити перемир'я, ввести в Україні військовий стан, забезпечити військових необхідною зброєю для знищення терористів, вимагати від країн ЄС і США ввести третій етап санкцій по відношенню до Росії.

Пізніше, Семенченко додав ще одну вимогу - усунути від переговорного процесу Медведчука, Шуфрича і "інших зрадників".

"Якщо президент і народ будуть діяти разом, його підтримають, а вся ця шваль піде в минуле", - сказав командир батальйону.

Говорячи про переговорників, перший заступник глави адміністрації президента Геннадій Зубко сказав присутнім, що з боку України офіційним представником був тільки Леонід Кучма. Що стосується Віктора Медведчука і Нестора Шуфрича, то вони, за його словами, "посередники, які взяли на себе переговорну функцію".

Мітингувальники віддали свої вимоги Зубку і вирушили на віче на Майдан.

Як відомо, 27 червня президент Петро Порошенко ухвалив рішення про продовження "перемир'я" ще на 72 години.

Незважаючи на перемир'я, терористи продовжують вести обстріл позицій сил АТО під Слов'янськом.

27 червня в Донецьку був проведений другий раунд консультацій так званої тристоронньої групи з врегулювання ситуації на Донбасі. На консультаціях були присутні представники бойовиків з "ЛНР" і "ДНР", Віктор Медведчук, народний депутат Нестор Шуфрич, екс-президент України Леонід Кучма.

При цьому посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич брали участь у засіданні Тристоронньої контактної за дорученням президента України Петра Порошенка.

Натомість у вівторок представник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий на брифінгу запевнив, що народний депутат Нестор Шуфрич і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук не були уповноважені представляти українську сторону на тристоронніх переговорах в Донецьку.

Старий 30.06.2014, 14:07   #580
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Поки уряд і Міноборони ділять гроші, військових оснащують волонтери...
30.06.2014 13:13

То ж то ж у нас справжній в.о. - багатозірковий генерали чи пересічні патріоти?

Міноборони майже повністю переклало свої обов'язки щодо забезпечення власної армії на український народ. Сотні волонтерів по всій країні по крихтах збирають мільйонні пожертви, а потім, на свій страх і ризик, невеличкі каравани везуть через небезпечні східні області, йдеться в сюжеті ТСН. Тиждень.

У штаб, так волонтери називають один з пунктів збору і розподілу вантажів, люди щохвилини приносять і привозять усе: від тепловізорів до кави. Лише по Києву таких добровольчих груп близько тридцяти. Кожен з них, з кількох тисяч українських волонтерів, колись відчув, що не може так більше. "Поки ми її (держави) дочекаємося, наші діти там всі загинуть – від голоду, холоду. Зараз така погода, вони почнуть хворіти. Зараз бісептол відправляємо в 12-ий батальйон, у них нема бісептолу", - каже волонтер Інна.

Перевірені бронежилети разом з принтерами, раціями, біноклями вантажаться в автобус, щоб потім перевезти все це на Схід. Між іншим, довезти зібрані речі до пункту призначення теж непросто. "Везти постійно небезпечно, тому що ти ж везеш по зоні. Спостерігачі бойовиків працюють, змальовують машину, передають по постах. Обійти пости - це ціла складна наука. Потрібно, щоб попереду йшла розвідка. Позичаємо місцеві номери, ставимо, ціла система заходів. І не менша небезпека виходить від наших військових", - розповідає волонтер та військовий експерт Олексій Арестович.

Кажуть, що волонтер Юрій Бірюков або "Фенікс" назбирав вже більше 10 мільйонів, відправив в армію найсучаснішу снайперську рушницю, а зараз ремонтує військовий літак. Підшефні ж групи "Крила Фенікса" - близько десятка військових підрозділів. Зараз в дорозі на фронт - не менше трьох його караванів з кількома десятками тонн допомоги, решта груп - скромніші. В середньому кожна відправляє в зону АТО один мікроавтобус щотижня.

"Я не знаю, на скільки нас вистачить, але поки що вистачає. Поки люди носять і ти бачиш, що люди зі своєї зарплати в 2000 гривень віддають 500. Мене вражає інше. Є багато мільйонерів. Насправді ж, не так багато треба. На все угруповання не так багато мільйонів доларів треба, щоб його забезпечити. Якщо на кожного бійця буде екіпірування по кілька тисяч доларів, все буде добре. Нехай їх там 10-20 тисяч екіпірованих буде, це осяжна цифра", - впевнений волонтер Максим Музика.

Тим часом, навіть уже виділені гроші держава нездатна перетворити у амуніцію для наших захисників. З чотирьох з половиною мільярдів гривень використали лише 500 мільйонів, а інші ще ділять.

Те саме і з телефонним номером 565 - 95% коштів, зібраних українцями, продовжують без діла лежати на рахунку.

Як вже раніше повідомлялося, кіровоградці за півтори доби відновили "законсервовану" 20 років тому бронемашину.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:33.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум