SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.03.2012, 18:41   #601
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Під Севастополем знайшли звалище трупів котів і собак

Під Севастополем виявлено ​​яму з останками понад 30 мертвими котами і собаками. Про це повідомив представник Природоохоронної прокуратури Севастополя.

За його словами, останки собак і котів було знайдено в районі полігону для знищення боєприпасів біля села Хмельницьке.

Він також повідомив, що з лап деяких собак стирчали катетери і більшість тварин була з нашийниками.

"Я думаю, так вчинила клініка, що не уклала договори на утилізацію останків тварин. У місті почастішали випадки отруєння тварин на вулиці, і якась клініка замість того, щоб тварин вилікувати, довела до смерті і викинула", - припустила голова об'єднання громадських екологічних організацій Севастополя Маргарита Литвиненко.

На часі природоохоронна прокуратура Севастополя розпочала перевірку.

Як відомо, це не перші випадки вбивства тварин. Так, у грудні минулого року на Одещині знайшли могильник із сотнями тіл собак.
Старий 15.03.2012, 14:11   #602
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Розслідування блогерів: Заради Путіна замучили до смерті тигрицю

Російські блогери провели власне розслідування історії з так званою "тигрицею Путіна", і дійшли висновку, що вона може бути інсценуванням. А влаштоване "шоу" коштувало тварині життя.

Подія відбулася ще чотири роки тому. 31 серпня 2008 року прем'єр-міністр РФ Володимир Путін відвідав Уссурійський заповідник, де йому розповіли про програму з порятунку уссурійських тигрів (занесених до Червоної книги). Тоді в тайзі потрапила в пастку тигриця, і Путін власноруч одягнув на неї GPS-ошийник, який потім дозволяв відслідковувати шляхи міграції хижака.

В ЖЖ спільноти bigcats-ru була опублікована стаття, в якій висувалося припущення, що влаштоване заради піару Путіна "шоу" насправді завершилося для тигриці смертю.

Стаття вийшла в топ найпопулярніших матеріалів в блогах, її процитував у своєму ЖЖ і відомий опозиційний блогер Олексій Навальний.

Автор замітки на bigcats-ru процитував інтерв'ю біолога Михайла Кречмара газеті "Владивосток-МК", викладене в його ЖЖ, з якого випливає, що, з чуток, насправді московські вчені нікого не ловили, а для "шоу" з Путіним спеціально привезли тигрицю з хабаровського зоопарку, причому через короткий час після позування з прем'єром звір помер - чи то від передозування снодійного, чи то від перенесеного стресу.

bigcats-ru.livejournal.com
"Тигриця Путіна" і тигриця, яку потім знімали в тайзі. Різниця очевидна
Кречмар, зокрема, сказав про "тигрицю Путіна": "Нічого не можу стверджувати, проте існує кілька збігів, і вони дивні. Злі язики стверджують, що за тиждень до того, як все це сталося, молода тигриця зникла з хабаровського зоопарку. Через три дні після відльоту прем'єра вона там з'явилася знову. А ще через три тижні подохла".

Коментуючи повідомлення про те, що тигриця, спіймана для Путіна, була в пастці близько шести годин, біолог зауважив, що жоден дикий звір в петлі стільки часу перебувати не може. Дивним видалася вченому і поведінку Серьги (так назвали тигрицю) - замість того, щоб гарчати і кидатися на людей, вона спокійно чекала прибуття прем'єра і лизала лапу.

"Злі язики схильні думати, що тигрицю протягом 5-6 годин постійно підколювали препаратом, який її знерухомлював. А я свого часу працював з цими препаратом, і знаю - це не рекомендується робити більше двох годин. Тому що тварині потім не буде від цього сильно добре... ", - припустив причину такої поведінки біолог. В інтерв'ю він підтвердив, що життя тигриці була поставлена ​​під загрозу, і учасники "шоу" напевно розуміли це.

У тому ж інтерв'ю Кречмар заявив, що перевірити, яка саме тигриця загинула, легко, оскільки у кожного звіра індивідуальний малюнок на шкурі.

bigcats-ru.livejournal.com
"Тигриця Путіна" і тигриця з Далекосхідного зоосаду - співпадіння "99,9%"
Саме таке дослідження і вирішив провести автор замітки в блозі bigcats-ru, що довести свої підозри: він завантажив фото Серьги, зроблені нібито у фотопастках під час її пересувань по тайзі, і порівняв їх зі знімками, на яких тигриця була поруч з Путіним.

На опублікованих в замітці знімках навіть неспеціалісту очевидно, що зображені різні тварини. Це сенсаційне відкриття підтвердила блогеру і людина, яка безпосередньо працює з кішками. Його вердикт про те, що фотографували різних особин, був однозначним.

Але представник bigcats-ru пішов ще далі - з подачі блогерів він спробував знайти "путінську" тигрицю серед мешканців зоопарків.

У фотоальбомі Далекосхідного зоосаду за червень 2008 року інтернет-користувач виявив знімок тигриці, у якої повністю збігається малюнок на шкурі з тим звіром, в якого стріляв прем'єр. "З імовірністю 99,9 (9)%, це одна і та ж особина", - пише автор.

Таким чином, дійшов висновку блогер, заради піару Путіна замучили червонокнижну тварину, а щоб приховати злочин, надалі публікували фальшиві повідомлення про пересування тигриці.
Старий 16.03.2012, 19:45   #603
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Хоробра миша атакувала голодного кота і потоваришувала з ним

У Британському графстві Суррей маленька миша, яку упіймав кіт на прізвисько Пого, лишилася живою і навіть потоваришувала зі своїм "ворогом".

Хазяйка Пого, яке у цей час стежила за їхньою грою через вікно, не могла у це повірити. Потім вона взяла фотокамеру і почала знімати протистояння Пого та хороброго гризуна.

"Я просто не могла у це повірити. Пого спочатку упіймав маленького гризуна, а потім відпустив, і миша просто стояла, вхопившись лапами за обличчя мого кота і дивилася йому у вічі", - розповіла Стефані Еванс.

З її слів, після цього вони дуже довго гралися у саду і тому їй вдалося зробити такий вдалий знімок.

"Я чесно ніколи не бачила нічого подібного. Це було дуже смішно, хоч і аномально. Миша могла втекти будь-якої миті, але вона лишилася з Пого", - ділиться Стефані.

У цей час, як додала хазяйка кота, Пого був дуже ніжним і покірним.

Стефані також розповіла, що у цьому незвичайному "двобої" беззаперечну перемогу отримала миша.
Старий 17.03.2012, 12:16   #604
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Звалище трупів собак і котів у Севастополі безслідно зникло

У Севастополі яма, повна трупів собак та котів, зникла після оприлюднення матеріалів звалища у ЗМІ, йдеться в сюжеті ТСН.

Тож жахіття на аматорському відео залишилось єдиним доказ того, що на полігоні була величезна могила для собак і котів.

Його на севастопольський телеканал принесли місцеві. Проте представитися відмовились. Побачивши незаконне поховання по телевізору, захисники тварин одразу кинулися його шукати.

Яму знайшли, але вже порожню. Про злочин нагадували лише шматки шерсті і опариші.

Екологи припускають, що катетери в лапах тварин свідчать про те, що незаконне звалище могла організувати несумлінна ветеринарна клініка.

Кажуть, у Севастополі почастішали випадки отруєння тварин. Щоби врятувати їх небайдужі містяни везуть їх до ветеринарів. Захисники тварин припускають – бідолашних або не лікували, або присипали. У ямі були й домашні тварини, бо на деяких були нашийники.

"Якби ми зараз знайшли тварин, природно зробили б більш чіткі фотографії та люди б просто відгукнулися, впізнали б своїх улюбленців і ми б дізналися, в яку клініку їх привозили, де їх лікували", - зазначила голова Доброчинного фонду допомоги безпритульним тваринам Наталя Морозова.

Від чого померли тварини, хто і чому викинув їхні трупи з'ясовує природохоронна прокуратура Севастополя. Під підозрою всі ветклініки міста. А надто ті, що цього тижня відловлювали та стерилізували тварин. Якщо винних знайдуть, їм може загрожувати кримінальна відповідальність.

Водночас екологи визнають, що у Севастополі спеціального місця для поховання тварин немає. Невеликі крематорії є лише в кількох ветклініках. Тож найчастіше мертвечину просто викидають на смітник.
Старий 18.03.2012, 13:01   #605
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Дбайливий пес щодня рятує дівчинку, яка не може дихати сама

Маленька дівчинка Аліда, що народилася із рідкісним захворюванням легенів, залишається живою, дякуючи найкращому другові - песику на ім'я Містер Гіббс, що носить за нею кисневі балони.

Собака пройшла спеціальний курс та супроводжує дівчинку на дитячих гірках та навіть на велосипеді, пише Українська правда із посиланням на The Daily Mail.

Хворобу дитини (Нейроендокринну дитячу гіперплазію) було діагностовано у віці 8-ми місяців. З тих пір Аліда не може жити без кисневого балону.

Нейроендокринну дитячу гіперплазію вчені виявили лише у 2005-ому році і у всьому світі зафіксовано лише 800 випадків даного захворювання.

Легені дитини вкриті додатковим шаром клітин, що ускладнюють проходження кисню до них. Таким чином, дівчинці дуже складно дихати самостійно.

The Daily Mail
Аліда дихає завдяки песику-товаришу
Обладнання із киснем було надто важким для дитини і проблемою стала навіть прогулянка у парку, адже біля Аліди мали постійно знаходитися батьки.

Про спеціально навчену собаку, батьки дівчинки дізналися із телепрограми. Допомога з'явилася у вигляді метіса Голден ретрівера та пуделя.

Сама Аліда страшенно любить собаку та каже: "Він мій найкращий пес".

За словами батька дівчинки, Містер Гіббс ще сам цуценя - грайливе та непосидюче. Та коли він носить обладнання, він "стає дуже діловий та дійсно гарно виконує свою роботу".
Старий 18.03.2012, 20:33   #606
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Індійські вчені клонували рідкісну гімалайську козу

Індійські вчені з міста Кашмір клонували рідкісну гімалайську козу, вовну якої використовують для виготовлення пашміни та кашеміру.

Ведучий вчений проекту - Ріаз Ахмад Шах, зазначив, що клонування цього виду допоможе розширити виробництво цінної пашміни, оскільки клонували вчені саме жіночу особину. Козеня назвали Нурі.

Особливий вид кашмірських кіз, що водиться лише у найпівнічнішому штаті Індії, на межі з Пакистаном та Тибетським плато Китаю, характерний своїм теплим та густим підшерстком, який і використовують у виготовленні пашміни - найтоншої та найніжнішої вовняної тканини.
Старий 21.03.2012, 13:56   #607
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Відчайдушний кіт знайшов дорогу додому через 6 років подорожей

Чорний кіт-блудник на прізвисько Мак тинявся блукав 6 років, і після довгої подорожі повернувся додому.

Мак втік від свого господаря, коли вони прогулювалися на човні каналами Стаффордшира (Британія).

Мак з невідомих причин вистрибнув з човна прямо у воду і відтоді його господарі – 64-річний Стюарт Емері та його дружина Морін – більше не бачили його, хоч неодноразово поверталися на місце зникнення.

Тільки через шість років Мак вирішив повернутися додому. Увесь цей час він блукав покинутими будівлями, які розташовані уздовж каналу.

Минулого місяця Мака знайшли волонтери і відправили до притулку, де у кота виявили мікрочіп. Прочитавши дані, співробітники притулку зв'язалися з подружжям Емері і повернули їм кота.

Зазначимо, Крім Мака, у Стюарта є чотири собаки, ще один кіт і папуга, але він був дуже радий поверненню Мака.
На момент зникнення коту було 12 років, тобто, коли він знову повернувся в родину – йому вже виповнилося 18.

За роки поневірянь кіт зовсім не забув господаря і, побачивши його, радісно кинувся на коліна.

"Це просто диво якесь! - ділиться емоціями Стюарт. - Я й не думав, що ми зможемо знову побачити Мака. Ми часто згадували про нього, але, якщо чесно, були впевнені, що він давно вже помер".

Зазначимо, на часі у 18-річного Мака відмінне здоров'я. Повернувшись додому, він багато їсть і вже зайвий раз не виходить на вулицю.
Старий 21.03.2012, 17:35   #608
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Американець задумав "воскресити" знаменитого ведмедя Кнута

Дослідник з Техаського сільськогосподарсько-технічного університету (Texas A & M University) заявив про бажання клонувати знаменитого білого ведмедя Кнута з берлінського зоопарку.

За словами вченого Марка Вестхасіна, йому було б цікаво здійснити проект з відтворення копії білого ведмедя.

Дивіться фото: У Берліні помер знаменитий білий ведмідь Кнут

Вестхасін заявив, що вважає клонування Кнута цілком реальним завданням. Як в зоопарку Берліна поставилися до ініціативи американського вченого, не повідомляється.

Зазначимо також, що на часі немає жодних коментарів німецьких біологів і генетиків з приводу заяви Вестхасіна.

Як відомо, ведмідь Кнут помер у берлінському зоопарку 19 березня 2011 у віці чотирьох років.
Старий 22.03.2012, 19:31   #609
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Хоробрий кіт врятував свою чотирилапу подругу з пральної машини

В австралійському містечку Брісбен кіт врятував свою котячу подружку Лілу, яка випадково потрапила у пральну машинку.

Ліла стрибнула у відкриті дверцята пральної машини, коли її господиня Керрі Роджерс на хвилину відволіклася з білизною.

Після цього жінка закрила дверцята машини, не помітивши кішку, яка сиділа всередині і, запустивши режим прання у холодній воді, вийшла з ванної, закривши за собою двері.

Другий вихованець Керрі Роджерс, чорний кіт на прізвисько Пеппа відразу ж відчув щось недобре.

Він стрибнув до дверей у ванній і почав люто їх дряпати. Господині поведінка кота відразу здалася дивною.

Вона увійшла до ванної і тільки тоді помітила через скло дверцят кішку, яка пралася разом з білизною.

За словами жінки, ці дві хвилини, коли вона натиснула на кнопку стоп і чекала поки машина повністю не зупиниться, здавалися їй нескінченними. Вона відразу ж витягла кішку і кинулась з нею в найближчу ветеринарну клініку.

Лікарі діагностували у Ліли кілька невеликих рваних ран, струс мозку, переохолодження від холодної води і невелике отруєння від миючих засобів. Все могло бути ще гірше, якщо б Ліла знаходилася в машині довше 20 хвилин.

Зараз Ліла майже зовсім оговталася від події, а Керрі рада не натішиться на Пеппа врятував свою подружку.
Старий 23.03.2012, 15:24   #610
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ляшку влаштували звірячий флешмоб через подарованого їжачка

Кілька днів тому журналістка ТСН.ua Наталія Мелещук на своїй сторінці у Facebook написала, що хотіла б отримати у подарунок їжачка.

"Чесно кажучи, написала це в пориві емоцій, побачивши маленьких їжачків на фото у мережі", - зізнається журналістка.

Наступного ж дня вона отримала повідомлення від нардепа Олега Ляшка, в якому він написав:

"Наталю, хотів сьогодні подарувати вам їжачка, та як виявилося його нелегко знайти. Завтра мій помічник завезе Вам звірятко".
Журналістці ТСН.ua Олег Ляшко подарував їжачка вухастого
Ближче до вечора помічник і помічниця Ляшка - Андрій та Вероніка - заїхали у редакцію ТСН.ua із подарунком – Їжаком вухатим. Звірятко одноголосно вирішили назвати Олегом.

Коли журналістка розмістила світлини "вухатого" у соцмережі, інші користувачі вирішили і собі попросити у нардепа звірят. Здебільшого просили собак, але траплялися і незвичні забаганки. Дехто, як Марина Фролова, навіть плакат із проханням роздрукував.

"Я чула тут один народний депутат тварин дарує. Журналістці "плюсів" подарував їжака. Вирішила також звернутися до нього", - написала Марина Фролова, яка просила карликове порося.

Інша учасниця своєрідного флеш-мобу Альона Денга сфотографувалася із плакатом "Подаруйте мені сову" і виклала на сторінці Ляшка у Facebook.

На питання, чому саме в Ляшка вона вирішила просити подарунок, а не, скажімо, в Азарова, дівчина відповіла: "Тому що він вже подарував дівчині їжака. А Азаров не знаю, що дарує, може в кращих традиціях гречку".

Нагадаємо, Ляшко раніше вже відзначився незвичним подарунком – багатодітній сім'ї він презентував корову Юльку, з якою позував перед фотокамерами. Зараз нардеп перебуває на лікарняному – він розірвав голосову зв'язку, голосно критикуючи політику уряду з трибуни парламенту.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум