![]() |
|
|
#61 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Список каналів для EVO-700S та ключі. На 4°W_5°E_13°E+75°E. Без фав. b.wan
|
|
|
#63 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 31.07.2013
Дописи: 5
Ukraine
|
допоможіть будьласка в заливці списку каналів на EVO 700S. Прошивається через UP V5.06 нормально, а ось з списком каналів ніяк не йде, постійно на індекторі горить boot, на моніторі процес заливки не йде. шо порадите??
Дякую. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Цією ж програмою UP V5.06:
-Переводите ресівер в дежурний режим -Виставляєте в програмі порт-хххх -В налаштуваннях Upgrade-виставляєте Download Data -Open-вставляєте файл з каналами -Start-має піти загрузка--------------- -Дочекатися до появи End на дісплеї ресівера -Перезагрузити тюнер |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Новачок
Ukraine
|
Дуже Вам вдячний D-Msha. Я все так і роблю, порт в мене один (не сплутаєш), оновлення ПО заливається чітко (EVO700S_V3.35), список каналів введений, але на разі після старту на дісплеї як горів boot так і горить, у вікні програми не показує процес завантаження. При завантаженні списків, можливо треба щось скидувати в заводських налаштуваннях. Ставив з ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене Вінда 7), але ресівер взагалі не відповідає на пульт, з ресівера сигнал не іде навіть коли тисну з на ньомі меню, хоча індикатор реагує. Канали теж не встановлюються.
Будьласка підскажіть може я щось пропускаю. За здалегіть вдячний |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Новачок
Ukraine
|
Дякую D-Misha, я все так і роблю, але після старту, boot так і горить, в вікні програми завантаження не йде. Ставив ZHUGE_MODEM-EVO700s_V7.17 (у мене 7 вінда), але ресівер взагалі не відповідає, мена сигналу, на пульт не реагує. Переставив EVO700S_V3.35, перед цим ставив старіші варіанти, але список каналів не заливається. Можливо треба щось скинути в заводських налаштуваннях, чи що, порт переплутати не можливо, він один. Підкажіть будьласка. За здалегіть вдячний.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Ярий, пробуйте інший завантажувач...
Я вчора теж прошивав і не міг залити список мусів в ручну з пульта!
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|