![]() |
|
|
#731 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Олег ЛяшкоНачальник маріупольської міліції Олег Моргун, якого ми затримали, а прокуратура звільнила, - посібник російських терористів. Тримати таких зрадників на посаді і на волі - це зраджувати пам'ять наших героїв, які віддали своє життя за звільнення Донбасу. (Дякую Андрію Дзиндзі за відео і позицію) |
|
|
|
|
|
#732 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Полтавщина остаточно очищується від Леніних...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У Полтавській області планують знести всі пам'ятники Володимиру Леніну. Про це повідомив директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА Олег Пустовгар. За його словами, зараз в ОДА на етапі завершення перебуває розпорядження голови Полтавської облдержадміністрації Віктора Бугайчука, яке продовжує логіку розпуску фракції Компартії в парламенті. «Анонсую розпорядження голови ОДА, яке знаходиться на завершальній стадії візування. Розпорядженням голова ОДА затвердить відповідний план заходів. Зокрема, ним передбачено провести демонтаж з закладів комунальної власності та їх територій пам'ятників, бюстів, інших зображень Ульянова-Леніна, інших керівників і партійних лідерів Радянського союзу та всієї символіки СРСР. Для рівнів міських, сільських і селищних голів це розпорядження буде мати рекомендаційний характер», - сказав Пустовгар. Він, констатує fakty.ictv.ua, також зазначив, що за період Майдану в Полтавській області було знесено 70 пам'ятників Леніну, проте залишилося ще 140. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#735 |
|
Moderator
|
Арсеній ЯценюкДо Парламенту вноситься закон про ліквідацію податкової міліції і створення Служби фінансових розслідувань. Зараз у нас суб'єктів підприємницької діяльності перевіряють Державна фіскальна служба, Міністерство внутрішніх справ і Служба безпеки України. Загалом протягом року тільки офіційно ці три монстри проводять перевірок у кількості 61 тисяча штук. Кожну годину 30 суб'єктів підприємницької діяльності попадають під перевірку і під кримінальні справи. Часу немає працювати, всі тільки з прокурорами, міліціонерами і слідчими спілкуються. Тому ми пропонуємо ліквідувати функції у цих трьох органів, створити єдину цивільну Службу фінансових розслідувань України і нарешті поставити крапку в хабарництві з боку правоохоронних органів по відношенню до суб'єктів підприємницької діяльності. Ми вивчили досвід Італії, Швеції, США, Польщі і Грузії. Проект закону внесений. Звертаюся до членів парламенту з тим, щоб підтримати і проголосувати за відповідні законопроекти.
|
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Moderator
|
![]() Арсен Аваков Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Moderator
|
![]() АНДРІЙ ПАРУБІЙ Цитата:
|
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |