![]() |
|
|
#781 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Український кордон перетнули вже 145 вантажівок з Росії. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України, передає Інтерфакс-Україна. "145 автомобілів вже перетнули кордон", - зазначили в прес-службі прикордонного відомства. Як підкреслили у відомстві, українські прикордонники і митники не допускаються до оформлення цього вантажу. Всього Росія сформувала 262 вантажівки для України, колона з яких в п'ятницю почала рухатися в Україну без згоди Києва і без супроводу Міжнародного комітету Червоного Хреста. Раніше повідомлялося, що Україна оформила 34 вантажівки КамАЗ з "гуманітарного конвою" РФ, проте їм не дала їм дозволу на перетин кордону. Після цього в РНБО повідомили, що в Україну рухаються ще 90 ніким не перевірених вантажівок з Російської Федерації. Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко назвав такі дії Росії прямим вторгненням в Україну, а українське зовнішньополітичне відомство закликало всіх міжнародних партнерів засудити "незаконні і агресивні дії" російської сторони.
|
|
|
#782 | |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
![]() СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Moderator
|
![]() СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Moderator
|
СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО[QUOTE]Министру обороны Украины Гелетею. Командованию АТО. Несмотря на многочисленные предупреждения о ситуации, складывающейся в секторе Б, несмотря на вчерашнюю и сегодняшнюю информацию о прорыве танков с Сектора Д, а также границы с РФ, с района Моспино, ситуация с присылкой дополнительных подразделение ВСУ так и не разрешилась. Сейчас немедленно необходимо остановить отход того, что до этого прикрывало нам тыл, то есть вверенных вашему ведомству частей из района Кутейниково- Старобешево, вернуть артиллерию и нанести массированный удар в это район с обязательным использованием бронетехники. Данные силы у вас имеются. В случае, если это не будет сделано и ситуация будет усугубляется и далее, оставлю за собой право трактовать бездействие руководства ВСУ в наиболее негативном варианте. Если надо - сами становитесь с пистолетом на дороге и держите ситуацию. Действуйте в конце-то концов! P.s. Простите меня. Я не могу написать, что конкретно происходит сейчас. Это читаете не только вы...[/QUOTE] |
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Moderator
|
ПЕТРО ПОРОШЕНКОЦитата:
|
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Малолітні біженці зі Сходу у Трускавці: середні пальці героям Майдану
Малолітні біженці зі сходу України, які нині перебувають у Трускавці, що на Львівщині, розміщують у соціальних мережах фото, на яких вони висловлюють неповагу Героям Небесної сотні. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Романко Лапуда. Він розмістив фото малолітніх біженців на тлі пам’ятників Трускавця. "Трускавець прийняв маленьких гавняних біженців. Ці фото зроблені у м. Трускавець. І тим тварюкам ми допомагаємо", – написав він. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Від себе добавлю, їх не треба ні сварити ні бити, треба вчинити як колись в китаї. Звязати і посадити на землю і нехай кожен львівянин прийде і кине на них по лопаті землі...
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував arki: 26.08.2014 о 22:49. |
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Moderator
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Moderator
|
СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКОЦитата:
|
|
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Moderator
|
СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО 12 хвилин тому;Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#790 | ||
|
Moderator
|
Mustang Wanted спртсмен вчора;Цитата:
![]() ![]() Цитата:
|
||
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |