SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2014, 15:56   #781
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Український кордон перетнули вже 145 вантажівок з Росії.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України, передає Інтерфакс-Україна.

"145 автомобілів вже перетнули кордон", - зазначили в прес-службі прикордонного відомства.

Як підкреслили у відомстві, українські прикордонники і митники не допускаються до оформлення цього вантажу.

Всього Росія сформувала 262 вантажівки для України, колона з яких в п'ятницю почала рухатися в Україну без згоди Києва і без супроводу Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Раніше повідомлялося, що Україна оформила 34 вантажівки КамАЗ з "гуманітарного конвою" РФ, проте їм не дала їм дозволу на перетин кордону.

Після цього в РНБО повідомили, що в Україну рухаються ще 90 ніким не перевірених вантажівок з Російської Федерації.

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко назвав такі дії Росії прямим вторгненням в Україну, а українське зовнішньополітичне відомство закликало всіх міжнародних партнерів засудити "незаконні і агресивні дії" російської сторони.
Старий 24.08.2014, 08:35   #782
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО

Цитата:
Только что мне позвонил комбат батальона, который не побоялся зайти в Иловайск и стал с ребятами плечом к плечу. Друже, ты всегда можешь рассчитывать на нашу помощь и плевать, сколько там будет танков и артиллерии, ведь дело не в железе, а в человеческом сердце и отваге. Украинцы на войне своих не бросают ). Ночью потерь не было. Родным моих бойцов - не переживайте зря, там просто нет устойчивой мобильной связи.
Поздравляю российских наемников от души с Днем Независимости Украины и желаю вам сегодня успеть попасть в плен и желаю, чтоб вас туда взяли.
Друзья Украинцы, Вас всех от всего сердца поздравляю с Днем Рождения нашей Украины. С первым днем рождения, ведь фактически она рождается сейчас. Я счастлив, что я украинец. Зі святом! Слава Украине!
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.08.2014, 08:42   #783
vinimm5
Moderator

Типово

СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО

Цитата:
Иловайск. Только что закончился обстрел гаубицами места дислокации частей батальона Донбасс. Батальон вместе с отдельной ротой мотострелков, и ротой Днепр уже шестой день удерживает город. Вынуждены были отойти с правой стороны, теперь удерживаем левую половину города.
Сейчас трех раненных и одного убитого вывезли из города и везут к нам в Днепр где уже собрался взвод раненных во главе со мной. За это время военнослужащих ВСУ не ввели вообще, а другие части ввели в абсолютно недостаточном количестве, хотя мне достоверно известно что все приказы министром внутренних дел отданы.
Я не сторонник ведомственных разборок, навешивания ярлыков, криков "нас сливают". Я честно с бойцами выполнил приказ и двумя ротами вошел в Иловайск в понедельник,. Мы честно взяли 2/3 города и отбивали танковые атаки всю неделю. Мы честно получили свои пули и осколки, кому то повезло больше и он живет, кому то меньше и он уже не с нами. Мы честно ждали всю неделю. Держатся мы можем и дальше, так как пришли воевать а не пасти задних.
Но мы теперь даже не видим врага. Они не появляются и лупят ребят издалека. Орудия, минометы, грады и так далее. Выйти- покрыть себя позором и на это мы пойдём только в крайнем случае. Сегодня я отправил в Иловайск журналиста чтобы люди знали правду. Все не так радужно как говорят по тв. Многие бойцы, да и я не понимают что конкретно мы там делаем в таком количестве и чего мы ждём.
Немедленно необходимо ввести дополнительные части в город, раздвинуть кольцо блокпостов и уничтожить врага. Мы собираемся это делать, товарищи командиры? А если да то при нашей жизни? АТО это годами будет идти? Кто не хочет воевать- принимайте решения, набирайте тех кто хочет. Но это завтра. А сегодня- ждем обещанного. Или Вы отобьете у солдат готовых воевать желание выполнять приказы, желание побеждать.
P.S. и какого черта мы брали первомайск а когда почти все было готово, три недели топтались возле него в ожидании приказа, а сейчас вообще вынужден был забрать людей сюда. Ау, меня бл..ть кто то слышит? Мы штурмовой батальон, а не мишени для артиллерии террористов!!!
P.S.2 коридор для входа в город абсолютно нами контролируем и "пробиваться" к нам не надо. Надо просто войти.
P.S.3 тяжелую технику НАЧАЛИ получать.
Н-а-ч-а-л-и
Старий 25.08.2014, 21:31   #784
vinimm5
Moderator

Типово

СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО

[QUOTE]Министру обороны Украины Гелетею.
Командованию АТО. Несмотря на многочисленные предупреждения о ситуации, складывающейся в секторе Б, несмотря на вчерашнюю и сегодняшнюю информацию о прорыве танков с Сектора Д, а также границы с РФ, с района Моспино, ситуация с присылкой дополнительных подразделение ВСУ так и не разрешилась. Сейчас немедленно необходимо остановить отход того, что до этого прикрывало нам тыл, то есть вверенных вашему ведомству частей из района Кутейниково- Старобешево, вернуть артиллерию и нанести массированный удар в это район с обязательным использованием бронетехники. Данные силы у вас имеются. В случае, если это не будет сделано и ситуация будет усугубляется и далее, оставлю за собой право трактовать бездействие руководства ВСУ в наиболее негативном варианте. Если надо - сами становитесь с пистолетом на дороге и держите ситуацию. Действуйте в конце-то концов!

P.s. Простите меня. Я не могу написать, что конкретно происходит сейчас. Это читаете не только вы...
[/QUOTE]
Старий 26.08.2014, 10:16   #785
vinimm5
Moderator

Типово

ПЕТРО ПОРОШЕНКО

Цитата:
Я вирішив достроково припинити повноваження Верховної Ради сьомого скликання. Вибори нового парламенту відбудуться 26 жовтня 2014 року. Це рішення я ухвалив у строгій відповідності зі статтею 90 Конституції України. З урахуванням очікувань переважної більшості громадян України та на виконання власного слова, яке давав, балотуючись на посаду Президента.

Нагадаю, коаліція розпалася 24 липня. Нової протягом місяця, який на це відведено Основним законом, – не створено. У такому випадку Конституція дає Президенту право розпускати Верховну Раду. Цим правом я і скористався. Бо це єдино правильне і відповідальне рішення. Опитування громадської думки засвідчують, що 80 відсотків громадян підтримують необхідність проведення позачергових виборів. Зрештою, такою була і одна з головних вимог Революції гідності. Потужний суспільний запит на перезавантаження влади є більше ніж очевидним.

Вибори - найкращий спосіб люстрації. І починати очищення слід з найвищого законодавчого органу. Теперішній склад Верховної Ради протягом півтора року був опорою Януковича. І більшість саме цих депутатів ухвалювала диктаторські закони, які забрали життя Небесної Сотні. За це треба нести відповідальність – і кримінальну, і політичну. Чимало депутатів, які засідають або числяться в Раді - якщо не прямі спонсори та спільники, то симпатики бойовиків-сепаратистів. Навіть на оголошення мобілізації та на вимогу визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями ледь-ледь нашкребли 232 голоси.
А де решта?
Не секрет: п’ята колона складається з десятків нібито народних депутатів. Тільки вони представляють інтереси явно не того народу, який їх обирав.
Хіба таке можна терпіти?!
Хіба так можна виграти війну?

В цілому склад Верховної Ради не відповідає політичним настроям української громади. Суспільство настільки швидко змінилося, що депутати не встигають за його історичним поступом. Від попередніх виборів минуло лише два роки. Але здається, ніби сплили десятиліття – настільки іншою стала країна. Голосування 2012 року, коли обиралася ця Рада, не було ані чесним, ані демократичними, ані прозорим. Воно просто не відповідало європейським стандартам.

Тому критично низьким виявися потенціал чинної Верховної Ради. Це ще один аргумент на користь перевиборів. Адже наші вороги не лише диверсанти, терористи та найманці, які прийшли з того боку українсько-російського кордону. Не меншої шкоди, ніж гради чи буки, завдають корупція, безробіття, бідність. І ми маємо отримати перемогу на всіх цих фронтах одразу. Я розглядаю перемогу на Донбасі і перемогу демократичних реформаторських сил у Верховній Раді як взаємопов’язаний процес.

Так, позачергові парламентські вибори – частина мого мирного плану. Ключовий його елемент – політичний діалог з Донбасом. З ким, вибачте, говорити? З незаконними збройними формуваннями спілкуватися можна лише за допомогою сили, поки вони не склали зброї. А більшість тих, кого виборці обрали на парламентських виборах дванадцятого року втратили авторитет та вплив на людей. Багато хто з них не приїздить на свої округи. Не буває в лікарнях, не опікується переселенцями. Не допомагає відбудовувати міста, зруйновані терористами. Люди їх не бачать, а декого навіть і бачити не хочуть! Тому ті, кого Донбас обере своїми депутатами через два місяці – отримають мандат довіри й право представляти регіон в його контактах з
центральною владою.

Позачергові вибори не означають, що з чинної Верховної Ради знімається відповідальність за долю країни. Депутати працюватимуть до обрання нового парламенту. Головне, що їм ще треба зробити – це вже у вересні ратифікувати угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Як Президент гарантую, що вибори пройдуть чесно, демократично й прозоро. В електоральній історії країни вони стануть такими ж взірцевими, як і цьогорічні вибори Президента. Виборчий бюлетень – це найпотужніша зброя в руках громадян, щоб захистити країну. Жодного шансу п'ятій колоні та силам реваншу! Закликаю виборців до високої явки, а демократичні політичні сили – до походу на вибори єдиною, потужною проукраїнською та проєвропейською командою. Лише за таких політичних умов ми зможемо змінити країну на краще.

Закликаю всіх прийти на вибори та завершити розпочатий у червні процес формування нової влади.

Слава Україні!
Старий 26.08.2014, 22:44   #786
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Малолітні біженці зі Сходу у Трускавці: середні пальці героям Майдану
Малолітні біженці зі сходу України, які нині перебувають у Трускавці, що на Львівщині, розміщують у соціальних мережах фото, на яких вони висловлюють неповагу Героям Небесної сотні.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Романко Лапуда. Він розмістив фото малолітніх біженців на тлі пам’ятників Трускавця.

"Трускавець прийняв маленьких гавняних біженців. Ці фото зроблені у м. Трускавець. І тим тварюкам ми допомагаємо", – написав він.

P.S Від себе добавлю, їх не треба ні сварити ні бити, треба вчинити як колись в китаї. Звязати і посадити на землю і нехай кожен львівянин прийде і кине на них по лопаті землі...

Востаннє редагував arki: 26.08.2014 о 22:49.
arki зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.08.2014, 08:56   #787
vinimm5
Moderator

Типово

Цитата:
P.S Від себе добавлю, їх не треба ні сварити ні бити, треба вчинити як колись в китаї. Звязати і посадити на землю і нехай кожен львівянин прийде і кине на них по лопаті землі...
Таке треба робити з кожним москалем!!! А родичів цеї тварюки малої треба садити на палю прилюдно, щоб в інших москалів навіть в думках , пропадало бажання хоть чимось образити нашу неньку Україну та Українців!!!
Старий 27.08.2014, 18:40   #788
vinimm5
Moderator

Типово

СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО

Цитата:
Смотрю сейчас пресс-конференцию речника АТО. Который типа звонил в Иловайск и там пришла помощь. Я понимаю- человек подневольный, офицер, читает то что написали. Но я так не могу. Я тоже офицер но видимо какой то другой. Короче. То что было сказано- неправда. Почти во всем. Крапка. Остальное на вашей совести господа генералы. Завтра в 10-00 у Генштаба. И пошли вы все на.... сказочники. Только Ваши сказки больше похожи на фильмы ужасов.

P.s, я сделаю все для того чтобы быть завтра в киеве. Я еще не знаю как, в каком виде на каких карачках но я обещаю что сделаю все для этого
Старий 27.08.2014, 19:31   #789
vinimm5
Moderator

Типово

СЕМЕН СЕМЕНЧЕНКО 12 хвилин тому;

Цитата:
Есть информация о начале движения колонн и штурмовых групп в сторону Иловайска. Радиоперехваты сепаров подтверждают. Связи с городом пока нет, командование и бойцы Донбасса пока подтвердить не могут ( связь). Лед тронулся. Буду держать всех в курсе. Инфо о пикете АП было еще в 13-00. Очевидно довели до ведома Президента. Спасибо друзья за все.
Старий 27.08.2014, 19:47   #790
vinimm5
Moderator

Типово

Mustang Wanted спртсмен вчора;

Цитата:
Сказ о том, как LifeNews проспонсировали украинский батальон территориальной обороны " Донбасс ".
Видео со звезды было продано за 5 000 долларов. Все деньги будут переданы нашим солдатам. Я надеюсь что Семен Семенченко, командир батальона, найдет нужное применение деньгам. Здоровья Вам и крепкого духа.

Многие задавались вопросом, почему видео со звезды досталось именно LifeNews. Ведь есть люди, которые стараются помочь Украине, а им я даже не ответил. Дело в том, что Lifenews первый раз делают вклад в победу свободы, победу добра над злом. Лишаются девственности, в таком деле. Ожидаем и в дальнейшем от вас бдагодеятельных поступков.

Несмотря на обвинения со стороны LifeNews в моей непорядочности, хочу им напомнить, что условия договоренности подразумевали передачу эксклюзивных прав на видео с высотки на Котельнической набережной сроком на семь дней. Доказательством моей правоты является отсутствие этого видео в свободном доступе в сети. Срок действия эксклюзивных прав заканчивается в пятницу 29 августа.

Mission accomplished
з Днем Незалежності, Україно! Москва, МГУ

Цитата:
Дорогие соотечественники, уважаемые россияне, а также доблестные охранники правопорядка города Москвы. Я, Григорий (он же Mustang Wanted), гражданин Украины,
вынужден не красного словца ради сделать признание, направленное на освобождение обвиняемых в хулиганстве невиновных российских граждан, которые имеют все шансы стать жертвами широко известного своей справедливостью Российского правосудия.
Я и есть тот самый человек, который в порыве искренних патриотических чувств забрался на крышу высотки на Котельнической набережной, и перекрасил украшающую ее звезду в цвета нашего родного украинского флага, а затем там же поднял флаг независимой Украины, о чем у меня имеются фото и видео доказательства. Этот процесс оказался довольно трудоемким и занял у меня практически всю ночь, закончил я свой труд около 6 утра и с радостью отправился спать. Граждане России, против которых сейчас возбудили уголовное дело и которым светит 7 лет, мною не были замечены в это время на крыше здания, и стоит отметить, что мы с ними даже не знакомы. Ну как известно Российский суд – самый справедливый суд в мире!

Признаю себя виновным в «хулиганстве» и готов предстать перед этим самым судом в обмен на освобождение прекрасной смелой украинской девушки – Надежды Савченко.

Она точно ни в чем невиновна, а я-то хоть звезду покрасил

Свой поступок считаю арт-перформансом и посвящаю его Дню Независимости Украины, а также всем ребятам, которые защищают сейчас мою Родину!

Слава Україні!

С уважением, Гриша Mustang Wanted
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:36.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум