SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 16.05.2020, 09:49   #931
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Дружина Новака Джоковича Єлена заявила, що навесні 2018 року, після серії невдач, її чоловік був близький до завершення кар'єри:

«Він сказав мені, що завершує кар'єру, це правда. Він програв Бенуа Перу в Маямі. Це була жахлива поразка.

Він зібрав усіх нас і сказав: «Хлопці, з мене вистачить. Поговоріть з моїми спонсорами, хочу бути відвертим з ними. Не знаю, зупиняюся я на півроку, на рік чи назавжди».

Незабаром після цього Джокович повернувся на свій колишній рівень і вже в липні 2018 роки виграв Вімблдон.

Раніше Мілош Нінковіч розповів про те, що Джокович стежить за київським «Динамо» і дружить з Андрієм Шевченком.
Мініатюри долучень
orig_487951.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.05.2020, 10:43   #932
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чоловіча тенісна асоціація (ATP) оголосила про продовження паузи в турі через пандемію коронавірусу. Призупинення триватиме як мінімум до 31 липня.

Таким чином, офіційно скасовані 8 турнірів (Ньюпорт, Бастад, Гамбург, Лос-Кабос, Гштаад, Умаг, Атланта, Кіцбюель), які потрапили в нові часові рамки.

Повідомляється, що турніри, заплановані після 1 серпня, як і раніше плануються. Подальше оновлення календаря ATP Tour очікується в середині червня.

Раніше повідомлялося, що WTA також планує зробити аналогічну заяву в п'ятницю, але у неї поки узгоджені не всі деталі.
Мініатюри долучень
orig_487923.jpg  
Старий 17.05.2020, 09:03   #933
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок повернулися до рідного Дніпра, після того як провели в Києві два місяці на карантині.

«Милий дім», - підписала спільне фото в інстаграмі Люда.
Мініатюри долучень
orig_487896.jpg  
Старий 18.05.2020, 09:29   #934
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Польський тенісист Лукаш Кубот, екс-перша ракетка в парному розряді, заручений з моделлю Магдаленою Бієнковською, яка в 2015-му році стала Міс Польщею.

Повідомляється, що про це стало відомо з коментарів в інстаграмі.

Додамо, що в колекції Лукаша Кубота 26 титулів в парі, в тому числі, на Відкритому чемпіонатом Австралії в 2014 році і на Вімблдоні в сезоні 2017.
Мініатюри долучень
orig_488093.jpg  
Старий 18.05.2020, 10:10   #935
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.670

Типово

Тенісний сезон призупинили до 31 Липня. Скасовано турніри в Гамбурзі, Гштааді та Бухаресті

Міжнародна федерація тенісу (ITF) продовжила призупинення турнірів через пандемію коронавірусу до 31 Липня.

Ми тісно співпрацюємо із зацікавленими сторонами, щоб переглянути календар заходів і разом прийняти правильні рішення», – заявив глава ITF Давид Хаггерті.

Таким чином, не відбудуться турніри ATP в Ньюпорті, Гамбурзі, Лос-Кабос, Гштааді, Умазі, Атланті і Кітцбюелі, змагання WTA в Лозанні, Бухаресті і Юрмалі, а також комбінований турнір у Баштаді.
Раніше вперше з 1945 року був скасований Вімблдон, а «Ролан Гаррос» перенесли на другу половину вересня.

Про це повідомляє РИА "Новости" з посиланням на офіційний сайт організації. «Це важке рішення, але здоров'я та безпека залишаються нашою головною турботою. Ми продовжуємо аналізувати ситуацію в світі і оцінювати всі можливі варіанти відновлення міжнародних турнірів, коли це стане безпечно.

Джерело : Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Igor1031 зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 18.05.2020, 10:59   #936
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Ілля Марченко прокоментував фінансову допомогу низькорейтинговим гравцям.

«Зараз у гравців, які стоять нижче топ-300, у них відмінний період, вони втрачають менше грошей. Зрозуміло, є ліги і там заробляють. Якісь ліги вже скасували, але щось ще з'явиться. Не витратив на переліт, не витратив на готель, вважай, заробив, вийшов в плюс в цьому місяці. Крім офіційної інформації, у мене немає інших даних, хто отримає якісь гроші за Програмою. Коли надійдуть гроші на рахунок, тоді я буду знати.

Я не вважаю, що гравці повинні були жертвувати на це. Це так виглядає, як ніби ми безробітні, яким необхідна допомога. Цим повинні займатися ATP, ITF, Великі Шоломи, які заробляють у них найбільші гроші. Від самого початку ми не повинні були бути в такій ситуації.

Гравці заробляють недостатньо, призові розподіляють неправильно, занадто велика різниця між гравцями топ-10, топ-50... Протягом 10 років на це можуть вплинути Федерер, Надаль і Джокович. Вони могли б зробити все, як їм завгодно, і турнірів довелося б йти їм на поступки. Але маємо, що маємо», - сказав Марченко в інтерв'ю програмі «Теніс про теніс».
Мініатюри долучень
orig_488174.jpg  
Старий 20.05.2020, 09:10   #937
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Сергій Стаховський поділився своєю думкою з приводу перспектив у тенісі Олександра Долгополова:

«Не знаю, наскільки зараз він готується, останні змагання він зіграв два роки тому. Це досить-таки серйозний час.

Чому всі думають, що він не реалізував себе? Який він був - 14-й у світі? Це дуже круто. У нього реально був потенціал бути в десятці, але щороку отримував образливі травми - з 10 місяців він грав 7, це в кращому випадку.

Йому тільки 33 - енергії та ентузіазму у нього багато. Якщо буде бажання, я не бачу проблем в тому, щоб повернутися на високий рівень».
Мініатюри долучень
orig_488368.jpg  
Старий 02.06.2020, 06:46   #938
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Ще одна відмова. Костюк без боротьби вийшла в фінал в Ірпені

У вирішальному матчі Марта Костюк зіграє з Маріанною Закарлюк

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

У другому півфінальному матчі UTF Ladies Invitational в Ірпені боротьби також не вийшло. Марта Костюк обіграла Дар’ю Лопатецьку всього за 11 хвилин.

Костюк виграла перші два гейми, після чого Лопатецька відмовилася від продовження матчу.

У фіналі Костюк зустрінеться з Маріанною Закарлюк, яка раніше за ідентичним сценарієм обіграла Лесю Цуренко.

Для Лопатецької це був другий матч за сьогоднішній день. Раніше вона обіграла Вікторію Петренко
Старий 22.06.2020, 12:27   #939
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Представниця України Анастасія Шошина (№430 WTA) успішно бере участь в польському тенісному турі.

У вирішальному матчі змагань в Гданську четверта сіяна харків'янка, яка проживає у Варшаві, в тригодинному матчі обіграла полячку Катаржину Каву (№125 WTA) - 6:7(3), 6:2, 6:3.

Також Шошина разом з Магдаленою Фрех повинна була зіграти в парному фіналі, але їх суперниці знялися.

LOTOS PZT Polish Tour проходить в форматі чотириденних турнірів в одиночному і парному розрядах. Загалом до кінця літа проведення змагань заплановано ще в семи містах Польщі.
Мініатюри долучень
orig_492239.jpg  
Старий 23.06.2020, 19:24   #940
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Лідер рейтингу ATP Новак Джокович здав позитивний тест на COVID-19. Про це повідомив сербський журналіст Саша Озмо (Sport Klub).

Нагадаємо, Джокович був ініціатором проведення серії турнірів «Adria Tour». Після змагань в хорватському Задарі коронавірус виявили у болгарина Григора Димитрова, хорвата Борни Чоріча і декількох тренерів.
Мініатюри долучень
orig_492403.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум