SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.12.2020, 11:19   #941
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна прокоментувала виступ команди на першому етапі Кубка світу у фінському Контіолахті.

Нагадаємо, кращими результатами стали десяте місце Юлії Джими в індивідуальній гонці, а також десяте місце Підгрушної в спринті.

«Напевне, я не бачила в своєму житті ще жодного спортсмена, який би, фінішувавши за 50-м місцем, був цим надто задоволений. Звісно, я не можу знати, що відбувається в голові у кожного, але мені, приміром, вчорашній день також важко дався. Ми багато аналізували гонку з тренером і дійшли зрештою до спільної думки з приводу результату в індивідуальній гонці і того, над чим і як далі працювати.

Проте сезон лише розпочинається. Я добре бачила, як команда працювала, яку роботу виконували спортсмени, і особисто я вірю в подальші високі результати. Це те, що я можу сказати про команду, адже ми практично 95 відсотків часу в період передсезонної підготовки провели разом», - сказала Підгрушна.

Читайте також: Сенсаційний норвежець, прорив шведок і фірмове коло Підгрушної
Мініатюри долучень
orig_514517.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.12.2020, 06:51   #942
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної України Юрай Санітра розповів про плани команди на спринт на другому етапі Кубка світу з біатлону у фінському Контіолахті:

«Ми вже визначилися зі складом на особисті гонки другого етапу Кубка світу в Контіолахті. У чоловіків в спринті будуть стартувати Дмитро Підручний, Артем Прима, Руслан Ткаленко, Антон Дудченко та Богдан Цимбал. У жінок - Олена Підгрушна, Юлія Джима, Валентина Семеренко, Дар’я Блашко та Катерина Бех.

До десятки не потрапили Тарас Лесюк та Віта Семеренко. Скажу по Віті, ми вирішили з нею допрацювати, бо їй не вистачає динаміки та швидкості, тому краще потренуватися і готуватися на майбутні старти.

Щодо естафетних четвірок поки маю різні варіанти, але прийму остаточне рішення після спринтерських гонок у четвер».
Мініатюри долучень
orig_514679.jpg  
Старий 04.12.2020, 11:02   #943
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоніст збірної Норвегії Йоханнес Бьо прокоментував третє місце в спринті на другому етапі Кубка світу в фінському Контіолахті.

«Стрільбою незадоволений. Раніше я стріляв чисто і підходив до стрільби лежачи впевненим, що відпрацюю без промахів. Зараз влучаю, коли 4, коли 5. На стрільбі лежачи - це незадовільний показник. Потрібно працювати, щоб повернутися до колишніх показників.

У спринті на минулому тижні я відчував себе більш свіжим і швидким. Сьогодні - не найкращий мій день, але навіть так я здатний боротися за п'єдестал. Це привід для гордості!

В цілому, початок сезону вдався. 19 з 20 в індивідуальній гонці та 10 з 10 в спринті першого етапу, плюс, третє місце сьогодні - фантастичні результат!» - сказав Йоханнес Бьо.
Мініатюри долучень
orig_515047.jpg  
Старий 05.12.2020, 07:33   #944
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В суботу, 5 грудня, у фінському Контіолахті відбудеться жіноча естафетна гонка в рамках другого етапу Кубка світу.

Пропонуємо ознайомитися зі стартовими номерами українок.

6-1. Дар'я Блашко
6-2. Валя Семеренко
6-3. Віта Семеренко
6-4. Олена Підгрушна

Sport.ua проведе текстову трансляцію гонки. Початок о 16:15 за Києвом.
Мініатюри долучень
orig_515140.jpg  
Старий 06.12.2020, 07:09   #945
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В рамках 2-го етапу Кубка світу з біатлону відбулася жіноча естафета, в якій збірна України посіла 5-е місце.

Результат прокоментував тренер Юрай Санітра.

- По-перше, зазначу, що Юля Джима хотіла провести свою тренувальну роботу, хотіла приготуватися до Хохфільцена. Тому ми прийняли таке рішення, що буде стартувати Віта, яка тут тренувалася, готувалася. Треба було спробувати на перше коло Дашу Блашко, тому що зараз ми не маємо тут Насті Меркушиної. Але розстановка, думаю, сьогодні практично не вплинула на той результат, якого ми досягли.

- Даша Блашко відмінно впоралася з роллю «забійниці». Ви плануєте і надалі готувати її першим номером естафети чи будете продовжувати експерименти зі складом?

- Ми в цьому році хочемо спробувати більше варіантів в естафеті. Цей склад мені сподобався. Я думаю, що сьогодні дівчата пробігли дуже хорошу естафету. Ще раз скажу, що умови не були такими, як хотілося, особливо на стрільбищі. П'яте місце сьогодні - дуже гідно, і це їхня мотивація далі працювати.

- У Віти і Олени на стійці було «три на три» - по три додаткові патрони на три мішені. І обидві в підсумку заїхали на штрафне коло. У чому була причина їх промахів?

- Було помітно, що на стрільбищі в цей час був сильний порив вітру, і не тільки наші спортсменки мали проблеми і заходили на штрафне коло. Але і з цими штрафними колами ми домоглися п'ятої позиції. Я вважаю це хорошим результатом на сьогоднішній день.

- Тобто, хоча потенційно могли бути сьогодні навіть медалі. З урахуванням нашого місця на даний момент в Кубку націй, Ви задоволені повністю таким підсумком естафети?

- Так, 100% задоволений. Видно, що треба нам працювати ще, щоб могли вже задивлятися на позицію на подіумі. Але є потенціал. Плюс у цій команді маємо ще спортсменок. Є Катя Бех та біатлоністки, які готуються окремо: Настя Меркушина, Юлія Джима. Тому подивимося, хто як буде готовий, і, може, вже в Хохфільцені спробуємо інший склад.

- А ви з Настею Меркушиною підтримуєте на даний момент контакт?

- Так, ми контактуємо. Настя Меркушина буде виїжджати, якщо все вийде так, як хочемо, до Австрії і потім за домовленістю з особистим тренером визначимо, на який старт вона могла б вийти в Хохфільцені. Коли Настя приїде з України до Австрії, спочатку буде готуватися тиждень там, а потім на останній етап Кубка в Хохфільцені вирішимо з її тренером, буде вона стартувати чи ні.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_515310.jpg  
Старий 08.12.2020, 12:08   #946
yyyyyhhh
Moderator

Типово

19-річна біатлоністка Юлія Городна прокоментувала тренування зі збірною України Б, а також поділилася очікуваннями від стартів Кубка IBU.

– Чи здивувалася, коли тебе запросили у команду Б?
– Ні, абсолютно не здивувалася, адже з командою Б я мала тренуватися ще у минулому році. Але склались деякі обставини, які затримали мій перехід на дорослий рівень, тому у минулому році я ще тренувалася разом із юніорами, а зараз я тут, разом із командою Б.

– Це буде твій перший сезон на дорослих стартах, які цілі ставиш перед собою?
– Щоб це були перші дорослі старти – на них спочатку потрібно відібратися (посміхається). Не хочу стрибати вище за свою голову. Хочу виступати стабільно, а також показувати той рівень, на який я зараз готова: це стосується як швидкості, так і стрільби.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати
Мініатюри долучень
orig_515643.jpg  
Старий 10.12.2020, 13:46   #947
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Російська біатлоністка і лижниця Анфіса Резцова, триразова олімпійська чемпіонка (1988, 1992, 1994), зізналася, що використовувала допінг під час спортивної кар'єри:

«До Олімпіади-1988 ми готувалися двома групами. У нашій групі допінгу не було – тільки кров. У нас забирали кров 3 або 4 рази на підготовчий період. Тренери бачили, коли ми відчуваємо себе добре, і відправляли на здачу. У нас брали 800 мл, виливали в банку. Її в холодильник, потім нам вводили взимку – нашу ж кров. Напевно, комусь це допомагало – чесно, за ефектом я нічого не відчувала.

Біатлоністу Сєргєю Тарасову ввели кров на Олімпіаді-1992 – клінічна смерть, ледве відкачали. У нього трохи інший випадок. Нам вводили як: в Москві забирали, заморожували, потім піднімали температуру до 36,6 перед введенням – все в стаціонарі. Сєрьожі ввели вже у Франції. Доктор Кузнецов, царство небесне, взяв все на себе: ми довеземо до Франції, і вона як раз розморозиться до 36,6, я проконтролюю. А вона не доїхала до Франції живою – так розморозилася, що вводити вже не можна.

Тільки приїхали в Альбервіль – ми пішли в їдальню, а Кузнецов до Тарасова: потрібно якнайшвидше ввести, поки не зіпсувалася. Але кров вже була мертва. Тарасову вводили першому, хоча там ще інші хлопці були – кров брали на всю естафетну четвірку. Ми йшли з їдальні – вже приїхала амбулаторка. Така тривога, я все дізналася тільки потім. Іншим хлопцям вже не вводили – вони й не дуже виступили там. Тарасов довго лежав в реанімації між життям і смертю – спочатку у Франції, потім вдома в Новосибірську. Але слава Богу.

Коли кров вводили мені, я не відчувала. А відчувала допінг, коли нас кололи в усі місця: і сюди, і сюди, і сюди. Так, ефект був. Це коли я повернулася у лижі в 96-м. Працювала як лось, і мені сказали: треба ще робити це. У нас була Данилка – Ольга Данилова, тренувалася у Грушина, дві або три Олімпіади проїздила чисто символічно. І тут в 98-м раптом виграє. Нічого не розумію – яким місцем? А у неї був спонсор, Владімір Александров – по-моєму, виробник телевізорів «Рубін». Він їй робив програму через доктора.

Так ось, в 96-му я повернулася у лижі після пологів Кристюши. Бігала літо-осінь, всіх обігравала на контрольних. І тут на першому етапі Кубка світу в Фінляндії підходить Александров: треба робити це, це і це – я все проплачу. Я: а це що? Він: ну це потрібно, це вітаміни, всі роблять. Я: ладно, а чого мені проплачувати? Я сама проплачу. Заплатила 2,5 тисячі доларів доктору. Хоча тренери говорили: їй не треба нічого робити, вона з біатлону, не повинна нас обігравати. Не побіжить – значить, не побіжить, мінус конкурент.

Я прийшла до лікаря: всім робите, давайте і мені. Треба заплатити за 4 місяці. І ось тут насправді відчула добавку в організмі. Не відрікаюся від допінгу, я це робила. Я не знаю, допінг це чи не допінг, допомога або не допомога? Жодного препарату не знаю і знати не хочу. Мені це допомагало – і все. Якби мене зловили б, то, напевно, вже відповідала б. Перед іконою кажу: я не знаю, що мені кололи. Добавка – по кайфу, я їх обігрую і слава Богу. Я знаю, що зараз допінг усюди.

Чому попалася Лазутіна, знаю. Я приходила до неї, вона весь час підвищувала гемоглобін до 16 – таке значення дозволялося. Я питала: це що? А вона: тобі не треба, у тебе і так його багато. Гаразд, не питання. У неї було написано: гемоглобін – треба зробити сьогодні, щоб післязавтра було 16. І ще у неї багато-багато чого було. Я дивувалася: навіщо, нам же доктор все це робить? Тоді я не вникала, а потім стала розуміти. Нікого не засуджую».

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_515730.jpg  
Старий 11.12.2020, 08:13   #948
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Віце-президент Федерації біатлону України Василь Карленко висловив думку, що Олені Підгрушній, Віті Семеренко і Валі Семеренко потрібно надавати більше відпочинку між стартами.

«Якщо брати Олену, Віту та Валентину, то вони вже мають величезний досвід. Дівчата виступають вже з Ванкувера-2010 і тренерам дуже важливо зберегти цей "досвід". Не експлуатувати їх кожного дня – вони так не можуть. Це молодь можна ставити кожного дня, якій треба стартувати, щоб набирати власний досвід.

Ми вже домовились і з тренерами, і в федерації та міністерстві про це знають, що ми будемо використовувати олімпійських чемпіонок раціонально. Це мають розуміти й вболівальники, адже дівчата можуть зробити результат», - сказав Карленко.

Раніше повідомлялося, що Підгрушна не виступить в особистих гонках на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.
Мініатюри долучень
orig_516103.jpg  
Старий 12.12.2020, 04:19   #949
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Біатлоністка збірної Норвегії Тіріл Екгофф прокоментувала друге місце в спринті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Я дуже рада результату! Завжди складніше, коли стартуєш в останній стартовій групі - поки дочекаєшся свого часу, можна перегоріти. Задоволена, що змогла провести «свою» гонку. Особливо порадувала остання стрільба - я тверезо мислила і закрила всі мішені, що стало вирішальним в сьогоднішній гонці.

Рішення про такий пізній старт було за нашими сервісменами - вони більш обізнані про стан траси і снігу. Не знаю, чи вплинув якось такий вибір стартової групи на кінцевий результат. Було здорово спробувати бігати і так, для різноманітності.

У Контіолахті ми постійно сиділи на самоті по своїх готельних номерах, навіть їжу нам залишали під дверима, щоб ми зайвий раз не виходили з кімнат і ні з ким не перетиналися. Виникало питання: «І заради такого життя я тренувалася? Це досить нудно і сумно» (сміється). Але тут, в Хохфільцені, мій настрій поліпшився - сонце, гори навколо і хороший результат сьогодні зробили свою справу!», - сказала Екгофф.
Мініатюри долучень
orig_516222.jpg  
Старий 13.12.2020, 04:24   #950
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У неділю, 13 грудня, в австрійському Хохфільцені відбудеться жіноча гонка переслідування в рамках третього етапу Кубка світу.

Пропонуємо ознайомитися зі стартовими номерами українок.

22. Юлія Джима +0:58
24. Дар'я Блашко +1:05
45. Валя Семеренко +1:38
59. Катерина Бех +2:04

Пряма відеотрансляція доступна за посиланням нижче. Початок о 12:45 за київським часом.
Мініатюри долучень
orig_516378.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум