![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Українська локалізація програм
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Ukraine
|
Готовий український переклад CyberLink PowerDVD 10 Ultra Build 2113.51
Готовий український переклад CyberLink PowerDVD 10 Ultra Build 2113.51 Один із найпопулярніших і якісних програмних DVD-програвачів. До його основних переваг можна віднести високу якість зображення, зручний інтерфейс і хорошу налаштовуваність. Окрім перегляду фільмів з компакт-дисків (DVD і Video CD), PowerDVD дозволяє відтворювати файли форматів, підтримуваних Windows MediaPlayer, а також MPEG1 і MPEG2. У програмі є всі властиві апаратному DVD-програвачу цифрові функції: масштабування зображення, безперервне відтворення вибраного епізоду, встановлення маркерів для швидкого знаходження потрібної сцени, прискорений перегляд і т.п. Є навіть така можливість, як одночасний показ субтитрів на двох мовах. ********ukrlocal.****info/[/url] Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Ось програма Adobe Flash Player Mozilla, Opera, Safari.Adobe Flash Player - безкоштовний, широко поширений програвач мультимедія для перегляду файлів формату Flash (файли SWF).
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Ukraine
|
Викладено український мовний модуль для WinDjView 1.0.3
Цитата:
|
|
|
|
#5 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 07.02.2011
Дописи: 16
Мій ресівер: Ferguson AF-6318CR
|
GregWinUKR 2.2 - Універсальний українізатор Windows XP
Програму створено для українців, які бажають спілкуватися з комп'ютером рідною мовою.Рекомендую не ставити цей українізатор на системи, переобтяжені різноманітним програмним забезпеченням та які працюють досить тривалий час. Взагалі, найкоректніше і найшвидше встановлюється на чисті ОС після інсталяції системних драйверів та незначної кількості програм (таких як антивіруси, Office, інтернет-оглядачі, поштові програми, аудіо- та відео-програвачі тощо). Щоб уникнути можливих зупинок в процесі роботи українізатора та прискорити встановлення, рекомендую вимкнути антивірус або ж встановлювати його після українізатора. Розмір: 45.4 МБ Бажаю успіхів. Слава Україні! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Посібник по Photoshop (українською мовою, оригінал, html-версія)
Книгу скачати можна тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|