![]() |
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.479
|
Victoria Niro - Зоре моя вечірняя
В цій пісні я хотіла надати сучасного звучання легендарному віршу Т.Г. Шевченка "Зоре моя вечірняя". Щоб емоційність пісні та музики пронизувала вас, переносячи в світ тихої ночі і багатих почуттів до рідної країни. Пісня доповнюється поетичними авторськими мелодією і приспівом, який написав Реп-артист Шершень (Олег Козачук). Завдяки цьому створюється магічна атмосфера, де здійснюються зміна між сучасністю і класикою. Як багато людей сумує за домом: ті, що на війні, ті, що вимушено мали залишити домівки. Як на мене саме цей вірш якнайкраще передає ті емоції і почуття, що відчувають українці. У нас справді великий золотий скарб минулого, який наше покоління переносить у сьогодення. Пишаюсь тим, що наша українська молодь , і не тільки, пам’ятає про українську класику в якій є чому повчитись Допомагаємо молодим артистам та співакам робити хіти! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! // |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.479
|
№ URL Назва пісні
1 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 2 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 3 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 4 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 5 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 6 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 7 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 8 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 9 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 10 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 11 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 12 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 13 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 14 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 15 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 16 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 17 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 18 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 19 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 20 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 21 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 22 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 23 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 24 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! — 25 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська музика | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 1 | 02.09.2023 12:53 |
| Українська гра козаки. Інтерв"ю розробника | Igor1031 | Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК | 2 | 28.01.2022 11:59 |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 01:16 |
| Українська трансляція ATP Монте карло 2014 | sat-prof | Трансляції | 1 | 19.04.2014 14:38 |
| Українська локалізація програм | sat-prof | Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК | 5 | 02.09.2011 21:26 |