![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Міхал,ні не можна,цей тюнер уже не підтримується софтово (((
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Kryptview A780 Кабель LAN приймачКод HTML:
Krypview A780 є останньою стандартної чіткості Kryptview Коробка на ринку і замінює попередню Арнет Kryptview A700C і Kryptview A750 серії. Оновлений і надійніше Kryptview Recever включає в себе порт Ethernet, який можна використовувати для потокової передачі відео файлів .avi, MP3 і .jpgs з комп'ютера на телевізор і всі від пульта дистанційного керування Kryptivew. Особливості: * Kryptview A780 має функцію автоматичного сканування * Простий користувальницький інтерфейс * Новий канал і новий ТП Auto Detect * Зберігає до 5000 каналів * OSD TELETEST і підтримка субтитрів * MPEG-2 Цифровий і повністю DVB-C сумісний * 5 Favourtie групи каналів (100 каналів у групі) * Kryptview A780 має потужний контроль каналу по favourtives, блокування, переміщення, видалення, пропуск, перейменування * Канал сортування за алфавітом, FTA, сутичка, блокування * Тепер і функція зміни поліпшили канал Kryptview в * Керівництво / Автоматичне сканування * Функція таймера * 2 х Scart Роз'єм Вихід * 1 х Гнізда виводу (Відео / Аудіо) * 1 х мережі Перемикач Вкл / Викл * Автоматичне PAL / NTSC перетворення * Багатомовна * 7 день Зручний EPG * Картинка-в-графічний (PIG) * Kryptview A780 Оновлення програмного забезпечення по інтерфейсу RS-232 (нуль-модемний кабель)
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|